קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מרגיש חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 19:09
  2. המשקל שלי בסדר????
    על ידי flashy boy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 23:29
  3. [עזרה]משהו לא בסדר במחשב יש תמונה
    על ידי BlackCrow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 22:16
  4. אנשים אני מרגיש אפס
    על ידי JOOOP בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 18:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מרגיש לי לא בסדר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ברירת מחדל מרגיש לי לא בסדר...

אם אני רוצה להתחיל עם בחורה (בדר"כ בדרך עקיפה) אני מרגיש שזה לא בסדר. כאילו אני בא 'לרמות' אותה...
    יש לי 'מניע', אני מרגיש כאילו אני מנסה לתמרן, אני לא מרגיש כנה וזה מוציא לי מהכיף.
    אם אני מסתכל על זה בהגיון אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות אבל עדיין בשטח זה מבאס. אי אפשר תמיד להתחיל באופן ישיר...

קרה לעוד מישהו? ואם יש איזה משפט או מחשבה שעזרה לו?

2. קישורים ממומנים

זה לא רמאות
    זה משחק
    משחק פסיכולוגי, פיזי, מחשבתי ותמרון סיטואציות. משחק החיים =]
    ותאמין לי שאם אתה שחקן טוב, גם השותף למשחק נהנה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

צורת המשחק הזו , עד כמה שאני מבין שהיא בסדר לגמרי ושהיא עובדת - עדיין כל פעם שאני משתמש בה אני מרגיש שאני נכנס לתפקיד ,מרמה. זה מרגיש לי מוזר , לא טבעי , משחקי...

מצטרף לשאלה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 15-10-2011 בשעה 13:37.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אני יודע שהשותפה למשחק תהנה, אם לא היא לא תשחק, אבל בכל זאת...

אני חושב שאם אני ארגיש כנה ובסדר עם זה, המשחק שלי ישתפר ויהיה לי הרבה יותר כיף.

טנגו לא רוקדים לבד, רוקדים בשניים.
    הרבה בחורות ישימו לב מההתחלה שאתה מתחיל איתן, גם אם יש לך את הפתיח הכי עקיף בעולם.
    עזוב את זה, הרבה בחורות יחשבו שאתה מתחיל איתן, גם אם אתה בכלל באמת באת לשאול מה השעה.
    כשאתה בא להתחיל עם בחורה, גם אם זאת דרך עקיפה, תמיד תעלה לה הקונוטציה של יחסים מיניים, גם אם לא במודע בהתחלה. ככה זה ביחסים ראשוניים בין גבר לאישה.

זה גם למה אין פה "לרמות אותה". בסופו של דבר הכול יסתכם לערוץ אחד: ישירות. בסוף, תצטרך להראות לה שאתה רוצה אותה בשביל שתוכלו להתקדם הלאה.

אגב, שים לב לפריים שאתה בונה לעצמך. אתה משתמש במילים עם משמעות שלילית לגבי פתיח עקיף, אז ברור שתרגיש ככה. תנסה לחשוב למה פתיח עקיף כן יכול להיות טוב ותראה איך הפריים שלך משתנה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

רק החזק שורד :]
    אין לי מה להוסיף...

בעצם יש לי מה להוסיף :
    בחיים אתה רוצה משהו, תשיג את זה! לא משנה מה זה דורש(כמובן בהגבלת גבול הטעם הטוב :])

אנשים עושים את זה כל יום בחיים שלהם, זה לא רק בפיק אפ
    -אנשים שרוצים למכור מוצרים
    -כשהבן שלך מבקש ממך משהו
    ועוד מלא דוגמאות....
    בקיצור שזה לא יתריד אותך!
    נערך לאחרונה על ידי Mr.Nice guy; 15-10-2011 בשעה 23:02.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברור שאתה יכול להשתמש רק בשיטה הישירה, אני לא רואה למה לא.
    אם אתה חושב שאתה מרמה מישהי כשאתה פונה אליה בצורה עקיפה אין סיבה לא להשתמש בישירה.
    כמובן שזה יהיה לך הרבה יותר קשה, אבל אם תקרא חומרים תוכל להשתפר במשחק הישיר שלך.
    אני לא ממליץ לך לעשות את זה, וכן להשתמש בשתי השיטות, אבל זה נתון לבחירה שלך בלבד.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

זאת לדעתי האמונה המגבילה שהכי חשוב להפטר ממנה
    העובדה שאתה מרגיש "רע" עם זה שאתה מתחיל עם בנות
    לא זה לא רע... זה בסדר להתחיל עם בנות, אילו טוב, רק ככה אתה יכול להכיר מישהי
    אם היא לא תרצה, אז גם ככה לא ילך שום דבר, אבל הדרך היחידה שתכירו זה אם תתחיל איתה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    אם אני רוצה להתחיל עם בחורה (בדר"כ בדרך עקיפה) אני מרגיש שזה לא בסדר. כאילו אני בא 'לרמות' אותה...
    יש לי 'מניע', אני מרגיש כאילו אני מנסה לתמרן, אני לא מרגיש כנה וזה מוציא לי מהכיף.
    אם אני מסתכל על זה בהגיון אני יודע שזה מה שאני צריך לעשות אבל עדיין בשטח זה מבאס. אי אפשר תמיד להתחיל באופן ישיר...

קרה לעוד מישהו? ואם יש איזה משפט או מחשבה שעזרה לו?
    מעולה, אז תשתמש בישיר. אני מכיר המון בחורים שמצליחים מאד בישיר, גם אני מאד אוהב ישיר ולפעמים משתמש גם בפתיחים כאלו. מוזמן לקרוא עוד בבלוג שלי (לינק בחתימה).

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אני יודע שיכול להיות שאמרו את זה כבר, ויכול להיות שאמרו בצורה של "שלא ירגיש בצורה מסויימת". אבל אתה צריך לזכור.
    שאין לך סיבה להרגיש שאתה מרמה אותה. פיק אפ זה לא לשקר לבחורה. אתה לא אומר לה שיש לך מליונים בבנק או משהו.
    אתה בא להתחיל שיחה על הא ודא, לצחוק עליה קצת בגלל שזה מה שחברים עושים. מדברים על דברים משעשעים בגלל
    שאין סיבה לדבר על השואה. מדבר על נושאים מיניים בגלל שאתה לא נזיר. ואז מתעניין בה בגלל שהיי, היא מעניינת אותך
    אחרת לא היית תורח להתחיל את השיחה מההתחלה.
    סך הכל פיק אם עושה סדר בבלגאן:
    "אתה בא להתחיל שיחה על הא ודא"- "פתיח".
    "צחוק עליה קצת בגלל שזה מה שחברים עושים" -"נגים", "C&F"
    "מדברים על דברים משעשעים בגלל
    שאין סיבה לדבר על השואה. מדבר על נושאים מיניים בגלל שאתה לא נזיר"- "נושאי שיחה DHV", "רוטינות"
    *בשום נקודה פה אתה לא אמור לשקר, ואתה לא משתמש בהוקוס פקוס. נכון שיש דרכים אחרות ו"אגרסביות" יותר
    כדי להגדיל את אחוזי ההצלחה, אתה לא חייב להשתמש בהן אם זה לא לטעמך.
    והכי חשוב, אין דבר כזה!!! מישהו אחר שיראה אותה וירצה להתחיל איתה יעשה את זה ולא יחשוב פעמיים, ויעשה
    כל מה שהוא יכול כדי להיות איתה. והיא לא תתנגד להיכנס לקשר, בגלל שזה טבע האדם. אין סיבה שזה לא יהיה אתה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

תודה, firya, inverter.
    סידר לי קצת את הראש.

ועוד עניין שמפריע לי זה שאני לא מחפש כרגע קשר, וכשאני בא בראש כזה, כשאני יודע שכנראה אחרי כמה פגישות אני אחתוך ובתכלס די אשלה אותה... מה עושים? לסגור באותו ערב זה קשה ואם לא אז צריך לקבוע עוד כמה פגישות שזה די משלה.. אלא אם מכוונים ליזיזות מההתחלה שזה גם לא פשוט ואיך עושים את זה?
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 17-10-2011 בשעה 12:43.

משתמש מתחיל האוואטר של healthimportant
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאכלס, השאלה האמיתית פה? מה המטרה שלך, מה אתה רוצה להשיג מבחורה, קשר רציני, סתאם סטוץ, איזה סוג בחורה וכו'?

אם אתה מחפש סתאם סטוץ, ובחורות תת-רמה, אז אפשר לשחק את סוג המשחק, בעצם זה לשחק את הדמות ואז להציג את עצמך האמיתי אותנטי, בד"כ אתה נתקל בבחורות יותר איכותיות, ובחורות אלו לא טיפשות - יש להן עמוד שידרה ושכל, הן יכולות לשכוח אותך אחרי סטוץ או קשר רציני ולא יהיו באובססיה בגללך. במילים אחרות, אם זה מה שמפריע לך, ואתה בנאדם שאוהב להכיר נשים איכותיות ולהנות מזה, יש פה משחק אחר הצד אותנטי שלך, תציג את עצמי האמיתי שבך ותהנה מזה מבלי לחשוב על תוצאות ולדאוג מה בחורה חושבת, זה עובד.
    בית חולים פרטי - צנתור לב

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    תודה, firya, inverter.
    סידר לי קצת את הראש.

ועוד עניין שמפריע לי זה שאני לא מחפש כרגע קשר, וכשאני בא בראש כזה, כשאני יודע שכנראה אחרי כמה פגישות אני אחתוך ובתכלס די אשלה אותה... מה עושים? לסגור באותו ערב זה קשה ואם לא אז צריך לקבוע עוד כמה פגישות שזה די משלה.. אלא אם מכוונים ליזיזות מההתחלה שזה גם לא פשוט ואיך עושים את זה?
    אם להגיד לך משהו, אני לא מגדיר לעצמי תקופות בהן אני לא מחפש קשר רציני, או תקופות בהן אני מחפש כלה.
    אני בוחר ספציפית לאותה בחורה שאני מכיר. לדעתי, חבל סתם להכליל. יוצא שאני בכלל לא מכיר את הבחורה, ואני ישר פוסל אותה או הופך אותה לכלה פוטנציאלית. קודם כל אני אכיר אותה, ואחר כך אני אחליט מה אני רוצה מהקשר הזה.
    במידה ובאמת החלטת שאתה לא מעוניין בקשר רציני איתה, אל תפחד להבהיר לה.
    אתה יכול לרמוז על זה, אתה יכול אפילו להגיד לה בפנים.
    נכון, זה עלול לשבש לך את הסיכויים בהשגת סטוץ, או להפך, במידה והיא מעוניינת בקשר מסוג אחר. מצד שני, אתה החלטת, אל תתגמש סתם בשבילה. כנראה בבר הבחורה החמודה בשולחן ממול גם רוצה להכיר אותך, אולי איתה העניינים יזרמו טוב יותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אני במצב מאוד ספציפי ששיש מצב שבו אני עומד לטוס לחו"ל (ומי רוצה חברה במקום עם הרבה תיירות), אבל הבנתי את הנקודה תודה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,437 | הודעות: 8,204,030 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect