|
|
גברר אל תדאג לגבי מכות.
או שפשוט תיהיה הילד הטוב ואל תסתבך..
או שתגיד להם ככה ותאמין לי שזה יעבוד: אני אומר לכם ככה אם אתה תרביצו לי אתם תחטפו. תאיים אתה עליהם, תפגין אומץ שיש לך יותר גב. יודע מה? תפגין אומץ כאילו יש לך צבא שלם !!! פאקינג צבא שלם לא יודע של מתנקשים מיומנים!!! ככה תעשה להםם בוא אליהם עם ראש בראש ותאמין לי שאפילו ערס אחושרמוטה יפחד.
בויקה, אל תדאג חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא קראת תתגובה שלי? אפחד לא יכול עליי במכות.
אחי תקרא תספר של גאמבלר הוא מדבר על כל העיניין של מסיבות
R.I.P Chuck Schuldiner
אני יודע שמול איזה 14 ילדים אני לא אסתדר וכל מקרה, אני לא בנאדם שהולך מכות, אני אחד האנשים שהכי קל להתחבר ולהיות לידו
ו... avivdesign אם תוכל בבקשה לשלוח לי קישור משו אני אודה לך מאוד, ועוד בעיה קטנה, במועדונים בארץ זה לא כמו בחול, פה - אי אפשר לדבר (שזה משחק תפקיד חשוב.) לא כמו בחו"ל שיש לך אפשרות לרקוד ולדבר.
חבר'ה , אתם חיים בבועה..
זה לא GTA פה , ולא צריך לחפש מכות בשביל להגיע אליהן.
מספיק שדיברת עם מישהי , רקדת לידה , הסתכלת עליה !
בשביל שיבוא החבר הגרוזיני הגדול שיפרק לך ת'פרצוף.
כבר הייתי בסרט הזה.
אז מה תעשה? לא תרקוד עם בחורות? לא תדבר עם אף אחת?
או שאולי תביא את כל הדודים והבני דודים לאיזה איחוד משפחות של העולם התחתון ?
אני לא מדבר איתך עכשיו כאיזה מישהו בן 80. אני בגיל שלך.. לא צריך לחפש מכות בשביל להיקלע אליהן.
ולדעת שיש לך חברים שיהיו גב בשבילך , שיקפצו על מי שרק יגע בך , ואתה לא נמצא שם לבד - זה תמיד דבר טוב.
לא אומר אל תלך למועדונים , לא אומר תלך רק אם אתה עם 80 איש ביחד איתך.
אני רק אמרתי , ואני אצטט מההודעה הראשונה המקורית שלי "זה המצב האידיאלי"
לקחתם את זה לכיוונים ממש מרחיקי לכת.
אני את שלי אמרתי. אתם? תעשו עם זה מה שאתם מוצאים לנכון
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 14-10-2011 בשעה 19:26.
הייתי פה.
חברים גם אני הייתי בסרט הזה כמו דין, רק במצב ההפוך.
חבר שלי התחיל עם בחורה והלך לו מעולה והכל, ואז איזה שמן מזיז אותו ממנה ומתחיל לרקוד איתה.
אז באתי אליו "בנחמדות" ודחפתי איתו טיפה ואמרתי לו שזה לא לעניין מה שקורה פה.
הבחור ישר התחיל להשתגע, כמובן שהכל בדיבורים ואין לו 2 ביצים בשביל לתת לי אגרוף. חבר שלי התערב והבחור נרתע קצת (אבל לא וויתר על האגו, אלא מה ?) ואני הרגעתי את חבר שלי שלא צריך לריב.
בקיצור, הבחור כנראה עשה את זה עוד פעם וחזר מפוצץ ממכות מסלקטורים, אווץ'..
והכי מצחיק, שזה היה בסוף הידיד ההומו שלה שכנראה קצת קינא.
נערך לאחרונה על ידי Peace; 14-10-2011 בשעה 16:01.
כמה שטויות רצות פה...
חלאס עם כל האגו המפגר הזה פה.
תקשיבו אני לא אומר שצריך מכות חס וחלילה אני הבנאדם הכי נמנע, צריכים להכיר אותי כדי להבין את זה.
אני פשוט אומר שדין העלה את זה, ציינתי שאני לא מפחד ממכות, כך שאין לי מה להפסיד, וכן ללכת על כל הקופה, כן לגשת! כן לרקוד! כן לנסות !