אני לא מצליח לפרמט את המחשב כי הביוס נעול בסיסמה ואין לי אפשרות לבחור שכונן התקליטורים יעלה ראשון...
ניסיתי כבר להוציא את הסוללה שעל לוח האם כדי לנסות לאפס את הגדרות הביוס, אך ללא הועיל.
מה אני אמור לעשות?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הדגם של הלוח אם שלך?
חייבת להיות דרך לאיפוס סיסמאת ביוס.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יאללה שלב שלב.
1. לכבות את המחשב
2. להוציא את כבל החשמל מהמחשב (אשר מתחבר לספק הכח)
3. למצוא ג'אמפר 3 פינים שנמצא ליד ספקית הכח של הלוח (בדרך כלל תראה שם ליד clear cmos או reset bios)
4. להוציא את הג'אמפר מהמקום (בדרך כלל מחובר לפין הראשון והשני)
5. תחבר את הג'אמפר חזרה לפין השני והשלישי במקום.
6. תלחץ על כפתור ההפעל של המחשב.
7. תחכה דקה.
8. תחזיר את הג'אמפר חזרה לפין הראשון והשני.
9. תחבר חזרה את כבל החשמל למחשב.
10. תדליק את המחשב, תהנה.
במידה וכל זה לא עבד, נעשה את זה דרך הCMD
Start > Run > CMD >ENTER
בתוך הCMD נרשום
o 70 10
o 71 20
אז QUIT
EXIT.
מזל טוב.
בכל מקרה אני מאמין שזה יעבוד מהשיטה הראשונה ולא תצטרך להתעסק עם הCMD.
תהנה.
Every worthwhile accomplishment has a price tag attached to it
...The question is
?Are you willing to pay the price to obtain it
נערך לאחרונה על ידי therider1; 14-10-2011 בשעה 02:04.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אוקיי חברים אז בעזרתכם הצלחתי לפתור את הבעייה ;
לאחר שצפיתי בסרטון שנתן UltraMan החביב פתחתי שנית את המחשב וניסיתי "לחקות" את מה שקרה בסרטון.
בהתחלה חיפשתי את הג'אמפר אבל לא מצאתי... - או שפיספסי או שפשוט אין אצלי במחשב אין לי מושג, בכל מקרה בהמשך (לפי הסרטון)
הוצאתי את הבטריה שנמצאת על לוח האם רק בשונה ממה שעשיתי בהתחלה הפכתי אותה לכיוון הנגדי ( כמו שמראים בסרטון 1:37)
וכשניסיתי לעלות שוב את הBIOS הכל עבד כשורה וללא כל תקלות
עריכה:
אוקיי אז שמחתי מוקדם מידי, אחרי שסיימתי לכתוב את ההודעה הזאת עשיתי ריסטרט בניסיון חוזר כדי לפרמט את המחשב ולתדהמתי נתקלתי שוב בבקשת סיסמה מה-BIOS מה שאומר שהבעיה לא נפתרה...
מה עושים עכשיו?
מ א ו ש ר
תצלם בבקשה את המסך שמופיע לך ניראה לי שמדובר על בעיה אחרת (BitLocker)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
שמע אחי אתה פשוט תותח!
טוב הבעיה נפתרה סופית הודות לתומר, לא מצאתי את הג'אמפר אבל האיור הזה שצירפת היה ממוקד יותר בניגוד לסרטון ככה שידעתי בדיוק באיזה מקום לחפש.
עשיתי כמה ריסטרטים כדי לוודא שהבעיה לא חוזרת.
לא מצאתי את זה כי זה הסתתר מאחורי כמה כבלים:
תודות לכל מי שניסה לעזור ועזר, אין מה להגיד אתם באמת מס' 1!
[אפשר לנעול]
חג שמח ושבת שלום![]()
מ א ו ש ר
שמח שהבעיה באה על פתרונה![]()
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אשכול מדהים ויש הרבה מה ללמוד ממנו
תומר חגי תותחים
תודה לשניכם
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות