הייתי במועדון אתמול היה כמה סגירות אבל כרגיל אני ידווח רק דיווחים שנתקלתי בהם בבעיות.
מסתובב במועדון רואה 3set, בדיוק שמעתי את חבר שלי משתמש במשפט הזה אז הייתי חייב לנסות ובאתי אל הסט,
אני: תגידי את לא היית איתי במקרה בגן חובה
היא: מה? אני.
אני: כן כן בנינו בקוביות ביחד
היא: צוחקת, (בגלל שהיה רעש חברות שלה לא שמעו כלום אז באתי לאחת החברות ולחשתי לה שאני וחברה שלה היינו ביחד בגן חובה)
היא: רגע אז באיזה גן היינו?
אני: את יודעת איזה גן
היא: כן אבל אני לא זוכרת
אני: מה זה משנה העיקר שגם אני וגם את היינו שם (תוך כדי כל השיחה הזאת מלא מלא קינו הכל בלחישות באוזן, נוגע לה בשיער, בכתף, באגן)
אני: לא הצגתי את עצמי אני רועי, (לחצתי ידיים ל2 החברות קודם ואז כשהגעתי למטרה עשיתי עליה איזה רוטינה של לחיצת יד שיש בה סוג של התערבות ואמרתי לה שאם היא תנצח היא תקבל ריקוד צמוד ממני אבל לא יותר מזה, בקיצור אני עושה איזה טריק כאילו אני בה לרמות ואז אני כמעט מנצח ונותן לה).
אני: תופס לה את היד, אוקי בואי זכית בריקוד שלך, רוקדים קצת בהתחלה לא צמוד ואז אני מצמיד אותה אלי, ממשיכים לרקוד, סמול טוק כזה פתאום החברות שלה נעלמו לנו.
היא: רגע אני לא מוצאת את חברות שלי
אני: אני בטוח שהם מסתדרות מצויין
היא: לא לא אני לא רוצה לעזוב אותם.
אני: תופס לה את היד, אוקי בואי הולכים לחפש אותם, בזמן הזה אני מוביל אותה בכל המועדון שהיא לוחצת את היד ממש חזק ולא מרפה שבנתיים אני רואה המון אנשים מסתכלים עלינו, אחרי סיבוב או שתיים מצאנו את חברות שלה, היא אמרה להם משהו וחזרה לרקוד איתי לידם. (לא צמוד אליהם אנחנו עמדנו בפינה והם היו במרחק כמה מטרים שהיא יכולה לראות אותם והם אותנו)
היא: אתה יודע שאתה לא הולך לקבל כלום חוץ מהריקוד הזה (באותו הזמן היא תופסת לי את הידיים ומקרבת את עצמה אלי אז הבנתי שאנחנו משחקים פה משחק)
אני: זה בסדר אני מאמץ אותך כאחותי הקטנה חוץ מלרקוד איתך במועדון ולגרום לכל הבנות לקנא בך אני לא מתכנן כלום (בזמן הזה המון נגיעות משחק לה בגב כל השיחה בלחישות באוזן ככה עוד איזה 2 דקות של משחק)
אני: את לא מנשקת אנשים כי את חושבת שאת לא טובה מספיק? (באותו רגע רקדנו צמוד ופשוט דחפתי אותה אחורה ואז משכתי אותה אלי מהר למצב שהעיניים שלנו קרובות ואנחנו מסתכלים אחד על השני)
היא: מחייכת
אני: ברצינות, את חושבת שאת נשקנית טובה? (בזמן הזה שלחשתי לה עשיתי לה בדיקה וכשבאתי ללחוש לה באוזן את המשפט הזה העברתי את השפתיים של ממש קרוב לשלה והיא לא ממש הזיזה אותם)
היא: אם אני יענה לך על זה אנחנו נתנשק ואני לא רוצה שיהיה פה גילוי אריות (סיכמנו קודם שהיא אחותי הקטנה )
אני: צודקת, אסור לנו להתנשק, מזיז את השיער שלה מריח את הצוואר שלה ושואל אותה באיזה בושם היא משתמשת
היא: X
אני: מתחיל בנשיקות קטנות על הצוואר ומנסה לנשק אותה והיא נרתעת. (מצד אחד היא מביאה מלא סימני עניין נגיעות משחק צחקוק מצד שני היא לא מוכנה להתנשק אז אמרתי לעצמי שאולי היא לא מוכנה להתנשק במועדון \ כשחברות שלה מסתכלות)
עדיין לא וויתרתי חוזרים לדבר שכל השיחה מלאה בקינו, מגלים מלא דברים משותפים, מנסה לנשק אותה שוב והיא נרתעת. (אמרתי לעצמי שאולי אם ניהיה רק שנינו לבד זה ילך יותר טוב)
החלטתי לקחת אותה החוצה ובגלל שהיא לא מוכנה לעזוב את חברות שלה אמרתי לה תביאי את חברות שלך אני יכיר להם את חברים שלי ואז נוכל להיות רק שנינו, היא מדבר עם חברות שלה והם זורמות ובאות)
תפסתי ביד של המטרה, ביד של אחת החברות שלה והם שניהם תפסו בשלישית (אם לא ציינתי עד עכשיו אז חשוב לציין ששלושתם נראות מאוד טוב), ככה עשיתי להם סיבוב במועדון שאני מסתובב עם 3 בנות שוות ומוביל אותם לאורך כל המקום (הרגשה נפלאה), בדרך ראיתי 2 חברים אבל לא יכלתי לסמוך עליהם שהם לא ידפקו לי את הסט ורציתי ללכת לחבר שלי שהיה בחוץ להכיר לו אותם שהוא יוכל להעסיק 2 בזמן שאני יקח אותה הצידה. בדרך ליציאה מהמועדון עצרנו ליד איזה מראה גדולה ושלושת הבנות הסתכלו בה, באתי וחיבקתי את המטרה שלי מאחורה (עוד פעם מלא קינו) הנחתי את הראש שלי על הכתף שלה ולחשתי לה איזה יפים אנחנו וכל מיני כאלו. הבנות עצרו לשירותים ומשם לקחתי אותם החוצה.
הגענו החוצה ולצערי חבר שלי היה באמצע שיחה ארוכה עם מישהי ולא יכל להיות wingman לעניין, אמרתי לה שאני לא מוצא את החברים והיא אמרה שהם חוזרות חזרה למועדון, בכל מקרה לקחתי את המספר שלה ואני יקווה להמשיך את זה משם.
עכשיו השאלה הגדולה, למה עם כל הסימני עניין שקיבלתי ממנה היא עדיין לא הייתה מוכנה להתנשק?

ציטוט ההודעה