קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 10:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נמאס לי לא יכול להמשיך ככה

ברירת מחדל נמאס לי לא יכול להמשיך ככה

נמאס לי, יש מישהי שאני מכיר אותה בערך חודש-חודשיים וישר על ההתחלה כשראיתי אותה אמרתי זהו אני והיא הולכים להיות ביחד היא כל כך יפה שבא לבכות (אני מתכוון לזה היא הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים) ולא רק יפה יש בה הכל..בקיצור היינו מדברים פה ושם יצא לנו להיפגש לפעמים אבל כנראה לא הראיתי מספיק מה אני מרגיש/רוצה. השבוע יצא לנו להיות באותה מסיבה ביחד אחרי משהו כמו שבועיים שלא דיברנו (חשבתי לעשות רחוק וגם לנסות לשכוח ממנה כי כבר לא היה נראה לי שזה ילך או שהיא לא מעוניינת או סיבה אחרת) בקיצור יצא לנו להיות באותה מסיבה ביחד ובשניה שראיתי אותה הכל עלה לי עוד הפעם ואני כמו טיפש לא עשיתי כלום אמרתי לה שלום והמשכתי (כמה אני כועס על עצמי עכשיו) אז אמרתי שעוד היום אני מתכוון להתקשר אליה ולנסות להיפגש ולדבר או לפחות לנסות לעשות משהו כי אני משתגע אני לא מפסיק לחשוב עליה מאז ואני חושב שאני מתחיל להתאהב בה וזה הפחד שלי..נקודה חשובה - אין לי בעיה עם בחורות לא לגשת לא לדבר ושכבתי עם מלא איתה זה פשוט שונה לא יודע למה לא הולך לי משום מה אין לי מושג למה..בקיצור אני רוצה היום ואפילו יש לי הרגשה שזה לא ילך והיא בטח תתן איזה תירוץ או משהו אז בפעם הבאה שנהיה ביחד אני רוצה "לכבוש אותה" לעשות משהו, לומר דברים שיגרמו לה אחר כך לחשוב עליי ולרצות אותי. אם יש לכם שיטות או משהו בסגנון אני ישמח..או אפילו איזה עצה..אני גם לא רוצה לבוא אליה בקטע של "אני אוהב אותך ורוצה שנהיה ביחד" כי היא ישר תגיד לא במיוחד אחרי שלא היה בינינו כלום אפילו לא נשיקה..אלא משהו אחר אבל שכן יראה כוונות..קצת עזרה תודה!

2. קישורים ממומנים

גבר, תוסיף פיסוק ותסדר את מה שכתבת... תחשוב שאתה כותב ככה מכתב אהבה לבחורה, היא תצחק לך בפנים.

דבר ראשון תרגע. אתה נשמע מאוד לחוץ. אם תחשוב על זה, מדובר פה סך הכול ברגשות שלך כלפיה, אתה לא עומד למות, סוף העולם לא הגיע, בסופו של דבר לא משנה מה יקרה אתה תהיה בסדר.
    יש לי כמה שאלות אליך, כולן רציניות ביותר וחשוב שתענה בכנות גם אם זה לעצמך.
    למה לא עשית כלום מלכתחילה?
    למה אתה כועס על עצמך על אותה מסיבה? יש לך סיבה אמיתית לכעוס?
    אתה בטוח שזה כל כך מיוחד? תנסה להשוות את התחושות האלה לתחושות שהיו לך עם בחורות בעבר.
    ולבסוף, למה אתה חושב שהיא לא רוצה אותך?

אני לא יודע למה. כל פעם שהיינו ביחד אז פשוט זרמתי לא עשיתי משהו מעבר כי לא הייתי סגור על עצמי אם אני רוצה אותה או לא. אני לא בדיוק כועס, זה יותר קטע של יצאתי אפס שלא עשיתי כלום כי עכשיו אני לא יודע מתי אני יראה אותה עוד פעם...
    כן, היא מאוד מיוחדת. היו לי בעבר 2 חברות אומנם לא להרבה זמן אבל עכשיו זה יותר חזק משתיהם אפילו כשאנחנו לא ביחד בכלל.
    אני לא בטוח בזה שהיא לא רוצה אותי אבל ככה נראה לי. כשהייתי רוצה להיפגש תמיד היו תירוצים, אבל אם היא הייתה מבקשת לצאת או לעשות משהו אז הייתי אומר כן כי כן רציתי וחיכיתי כבר שהיא תציע ושנעשה כבר משהו ביחד. אבל אף פעם לא הייתה מסננת אותי או משהו כזה, פשוט יש לי הרגשה שהיא לא "מתלהבת" מכל העניין כמוני.
    ובקשר למה שאמרת, אולי בגלל שלא פיסקתי אז נראה לך שאני לחוץ או משהו, אבל למרות שאני מאוד רוצה אותה גם אם לא יהיה בינינו כלום, שום דבר לא יקרה ואני בסופו של דבר ימשיך הלאה. גם כבר אחרי שלא דיברנו שבועיים אמרתי לעצמי אוקיי תמשיך הלאה למרות שידעתי כמה שהיא מיוחדת ואחת כמוה לא מפספסים, הכל חזר אליי. אני מרגיש כמו ילד בן 16 באהבה הראשונה כנראה בגלל זה הכל מתבלבל לי..

כרגע אתה תופס את העניינים בצורה שלילית. "אני טיפש שלא ניסיתי איתה כלום, היא לא רוצה אותי, אני אפס" וכ'ו...

אני רוצה שתנסה למצוא דברים טובים בכל המקרה הזה. תאמין לי שיש פה הרבה טוב בשבילך. אתן לך כמה דוגמאות:
    סוף סוף מצאת מישהי שמעניינת אותך.
    מצאת מישהי שמאתגרת אותך.
    עלית על בעיה, אתה מרגיש פספוס על זה שלא עשית איתה משהו. יש לך במה להשתפר!

מבין את הבקשה שלי?
    תכתוב לנו את זה פה, תוסיף כמה דברים משלך ונמשיך משם.

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    כרגע אתה תופס את העניינים בצורה שלילית. "אני טיפש שלא ניסיתי איתה כלום, היא לא רוצה אותי, אני אפס" וכ'ו...

אני רוצה שתנסה למצוא דברים טובים בכל המקרה הזה. תאמין לי שיש פה הרבה טוב בשבילך. אתן לך כמה דוגמאות:
    סוף סוף מצאת מישהי שמעניינת אותך.
    מצאת מישהי שמאתגרת אותך.
    עלית על בעיה, אתה מרגיש פספוס על זה שלא עשית איתה משהו. יש לך במה להשתפר!

מבין את הבקשה שלי?
    תכתוב לנו את זה פה, תוסיף כמה דברים משלך ונמשיך משם.
    נו נכון אתה צודק, היא סופר מעניינת אותי גם מאתגרת אותי כל מה שאמרת, הכל טוב אבל מפה מה אני עושה איך אני משתפר?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    נמאס לי, יש מישהי שאני מכיר אותה בערך חודש-חודשיים וישר על ההתחלה כשראיתי אותה אמרתי זהו אני והיא הולכים להיות ביחד היא כל כך יפה שבא לבכות (אני מתכוון לזה היא הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים) ולא רק יפה יש בה הכל..בקיצור היינו מדברים פה ושם יצא לנו להיפגש לפעמים אבל כנראה לא הראיתי מספיק מה אני מרגיש/רוצה. השבוע יצא לנו להיות באותה מסיבה ביחד אחרי משהו כמו שבועיים שלא דיברנו (חשבתי לעשות רחוק וגם לנסות לשכוח ממנה כי כבר לא היה נראה לי שזה ילך או שהיא לא מעוניינת או סיבה אחרת) בקיצור יצא לנו להיות באותה מסיבה ביחד ובשניה שראיתי אותה הכל עלה לי עוד הפעם ואני כמו טיפש לא עשיתי כלום אמרתי לה שלום והמשכתי (כמה אני כועס על עצמי עכשיו) אז אמרתי שעוד היום אני מתכוון להתקשר אליה ולנסות להיפגש ולדבר או לפחות לנסות לעשות משהו כי אני משתגע אני לא מפסיק לחשוב עליה מאז ואני חושב שאני מתחיל להתאהב בה וזה הפחד שלי..נקודה חשובה - אין לי בעיה עם בחורות לא לגשת לא לדבר ושכבתי עם מלא איתה זה פשוט שונה לא יודע למה לא הולך לי משום מה אין לי מושג למה..בקיצור אני רוצה היום ואפילו יש לי הרגשה שזה לא ילך והיא בטח תתן איזה תירוץ או משהו אז בפעם הבאה שנהיה ביחד אני רוצה "לכבוש אותה" לעשות משהו, לומר דברים שיגרמו לה אחר כך לחשוב עליי ולרצות אותי. אם יש לכם שיטות או משהו בסגנון אני ישמח..או אפילו איזה עצה..אני גם לא רוצה לבוא אליה בקטע של "אני אוהב אותך ורוצה שנהיה ביחד" כי היא ישר תגיד לא במיוחד אחרי שלא היה בינינו כלום אפילו לא נשיקה..אלא משהו אחר אבל שכן יראה כוונות..קצת עזרה תודה!
    היי,

קודם כל ק'שה מאד להבין מה הבעיה שלך. אתה שואל שאלה? מבקש בקשה?
    משהו ש"יגרום לה לרצות אותך"? אז אני מניח שאתה רוצה טיפים במשיכה?
    אבל זה לא משהו שאפשר לענות עליו ברגל אחת בפוסט כאן בפורום, לכן אני מזמין אותך לקרוא איך ליצור משיכה אצל בחורות (לינק לבלוג אצלי בחתימה).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect