נמאס לי, יש מישהי שאני מכיר אותה בערך חודש-חודשיים וישר על ההתחלה כשראיתי אותה אמרתי זהו אני והיא הולכים להיות ביחד היא כל כך יפה שבא לבכות (אני מתכוון לזה היא הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים) ולא רק יפה יש בה הכל..בקיצור היינו מדברים פה ושם יצא לנו להיפגש לפעמים אבל כנראה לא הראיתי מספיק מה אני מרגיש/רוצה. השבוע יצא לנו להיות באותה מסיבה ביחד אחרי משהו כמו שבועיים שלא דיברנו (חשבתי לעשות רחוק וגם לנסות לשכוח ממנה כי כבר לא היה נראה לי שזה ילך או שהיא לא מעוניינת או סיבה אחרת) בקיצור יצא לנו להיות באותה מסיבה ביחד ובשניה שראיתי אותה הכל עלה לי עוד הפעם ואני כמו טיפש לא עשיתי כלום אמרתי לה שלום והמשכתי (כמה אני כועס על עצמי עכשיו) אז אמרתי שעוד היום אני מתכוון להתקשר אליה ולנסות להיפגש ולדבר או לפחות לנסות לעשות משהו כי אני משתגע אני לא מפסיק לחשוב עליה מאז ואני חושב שאני מתחיל להתאהב בה וזה הפחד שלי..נקודה חשובה - אין לי בעיה עם בחורות לא לגשת לא לדבר ושכבתי עם מלא איתה זה פשוט שונה לא יודע למה לא הולך לי משום מה אין לי מושג למה..בקיצור אני רוצה היום ואפילו יש לי הרגשה שזה לא ילך והיא בטח תתן איזה תירוץ או משהו אז בפעם הבאה שנהיה ביחד אני רוצה "לכבוש אותה" לעשות משהו, לומר דברים שיגרמו לה אחר כך לחשוב עליי ולרצות אותי. אם יש לכם שיטות או משהו בסגנון אני ישמח..או אפילו איזה עצה..אני גם לא רוצה לבוא אליה בקטע של "אני אוהב אותך ורוצה שנהיה ביחד" כי היא ישר תגיד לא במיוחד אחרי שלא היה בינינו כלום אפילו לא נשיקה..אלא משהו אחר אבל שכן יראה כוונות..קצת עזרהתודה!

תודה!
ציטוט ההודעה