לא עשיתי כלום
אתה הנוכל פה
אתה מקבל תכסף שלך חזרה
אני מפסיד פה משתמש
תבוא קח סכין תהרוג אותי חח יצ'יפס מי אתה בכלל אתה תראה שאני צודק !
לא עשיתי כלום
אתה הנוכל פה
אתה מקבל תכסף שלך חזרה
אני מפסיד פה משתמש
תבוא קח סכין תהרוג אותי חח יצ'יפס מי אתה בכלל אתה תראה שאני צודק !
|
|
לא רוצה פרטים, רוצה שתבטל את הקייס, כי אני הצודק פה, אתה הנוכל, אתה מחכה שאני ישכח מכל הסיפור ואתה תצא פה מרווח אני לא אשכח ואני ילך איתך ראש בראש עד שיתהפך העולם הבנת אני לא פריאר פה
אני נוכל ? אתה נוכל לא אכפת לך כבר מהחשבון באטרף
את הבאן אתה תקבל 100%
אתה דפקת אותי, אתה מנסה לאכול מכל הכיוונים, אתה ילד מגעיל ובן אדם שטני, אלוהים עוד יתנקם בך בע"ה !
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
אתה תכנתת הכל, אני לא נגעתי במשתמש אני לא יסכן את המשתמש שלי באטרף עם 5000 אלף נקודות + 20 אלף הודעות ועוד שיש לי שם טוב משתמש כבוד והייתי פעם פה מפקח, מי שמכיר אותי באמת יודע שאני אדם טוב!
בכל מקרה אתה זה שבא פה לרמאות זה שהצטרף רק השנה עם 3 נקודות ו 600 הודעות לך אין מה לסכן.
שהיה לי את החשבון הכל היה טוב ויפה, ולא חובה שנרשמים לשים מספר טלפון, פתחתי מלא משתמשים ולא ביקשו פעם אחת טלפון והם עובדים יותר משנה, אז אתה הוספת את הטלפון או שמי שנתת לו לאשר לך חברים, בכל מקרה כנראה לא פעלת נכון ברגע שמכרתי לך את המשתמש אתה בבעלותו, לא שיחזרתי סיסמא ולא בטיח, אתה זה השתמשת לא טוב וחסמו לך, או שמכרת אותו ניסת לשחסר סיסמא ולמי שמכרת שם פלא ואתה מנסה לדפוק אותי להרויח כסף גם עליו מה אני לא מכיר רמאים וואלה אני לא דבע
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
לא, כי היא לא מבינה עברית וצילמת את זה בעברית, אין מצב שהיא מבינה עברית אז אכלת אותה ואני אומר לך 1000000000% שהיא לא שיחזרה כי אין לה גישה והחלפתי לפני זה את השם החלפתי 3 מיילים מה לא עשיתי, אתה נוכל נ-ק-ו-ד-ה
אין סיבה שאני יתן לך בחזרה כי אני לא אשם אתה האשם העיקרי אתה בא לעבוד על PP עליי ועל אטרף, אתה תקבל באן פה אני מבטיח לא מבין למה לוקח לאנשים להגיב פה ולטפל בעניין הזה אני סתם מדבר מדבר סתם שמישהו יטפל בזה כבר ושהאמת תצא לאור !
נכון היא לא מבינה עברית, אבל שיניתי את שפת החשבון שלה לעברית, כי יותר קל לי ככה.
היא יכולה לשחזר חשבון, היא יכולה לעשות הכל, אני לא יודע איך החשבון נחסם אבל הוא נחסם.
ותגיד לי.
אם שילמתי לך 10 דולר ואתה הבאת לי את פרטי המשתמש, ועכשיו אתה מחזיר לי את ה10 דולר ואני מביא לך את המשתמש והכל
תשנה בו הכל.
מה אני מרוויח פה?
המשתמש לא עובד זאת לא אשמתי.
טוב, בואו נעשה קצת סדר.
יאיר
אני מכיר את הבעיה הזאת, זאת בעיה של הוספת יתר של משתמשים.
הוספת את כל ה 900 חברים האלה בבת אחת, וזה התוצאה.
עכשיו, כדאי להחזיר את האמייל אתה צריך להכניס מספר פלאפון, לא תוכל לעשות משהו אחר.
אלירן
המשתמש פייסבוק הזה פרוץ ?
או שהוא שלך ?
היית מאשר לאט לאט בחכמה אני עכשיו מוסיף או מאשר בכל מני משתמשים 50 כל יום ככה לאט לאט לא צריך להיות חזירים אתה מיהרת לעשות את זה ולמכור ביותר תשלם על הטעות שלך ותודה בה כמו גבר ולא תתלונן פה חושב אני דפוק וגם עושה עליי CASE ב PP
אתה האשם ולא אני, העיקר להאשים אותי, אתה צריך לבטל את ה CASE ב PP וזהו נגמור את הסיפור יפה, לא תקבל מפה באן ותבטל את ה CASE, עכשיו גם את החשבון לא יהיה לי וגם הפסדתי תכסף שהרווחתי למישהו ואני לא יהנה מכלום ? למה מה קרה מי מת..
אני רוצה שמישהו חכם יגיב פעם אחת תשובה סופית מה נסגר פה ויתן עובדה ויגיד מי אשם ומה אני או הוא צריך לקבל ולעשות אם אני צריך קלבן באן ולהחזיר אני יחזיר אבל אם הוא אז שהוא יקבל באן או ישאר פה אבל הכי חשוב יבטל את ה CASE ב PP..