HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
|
|
ומה אני ירוויח ? אתה האשם פה ואתה מודה בזאת, בכל מקרה אין לי מילה להוסיף שמישהו יתן סוף לכל הסיפור הזה !!!!!
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 15-10-2011 בשעה 19:30.
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
הוא צריך לבטל את ה CASE פשוט מאוד
לפי מה שהבנתי אלירן מכר ליאיר חשבון פייסבוק פרוץ תמורת 10$ PP. לאחר מכן יאיר אישר כמה מאות בקשות חברות בבת אחת מה שכידוע גורם אוטומטית לדרישת אימות החשבון. לרוע המזל החשבון הוזן בעבר בפרטי טלפון נייד של בעל/ת החשבון האמתי.
אם למישהו יש השגה על אחד מהפרטים שכתבתי - שיציין.
באם יאיר מודה לכל זה, ברור שהדולרים אמורים להישאר אצל אלירן. במידה ויאיר לא יחזיר את כל הכסף לאלירן כל המשתמשים שלו באטרף יושעו לצמיתות, בנוסף יקבל באן IP.
השגות, טענות, מענות וערעורים יתקבלו בתוך 12 השעות הקרובות.
לא היה טלפון של אף אחד גם לא שלה
תודה ישראל שיש אנשים כמוך אתה חכם מאוד ואתה עם הראש שלי
האמת יצא לאור, תביאו לו את העונש, הוא כל הזמן רושם ב CASE ב PP שאני גנב ושקרןאני מקווה שהם יאמינו לי בכל מקרה מה שנשאר זה המלחמה שלי איתו ב PPף מפה הוא צריך לעוף על טיל...
והנה ההוכחה שהוא רמאי.
ישראל תנסה לפתוח חשבון פייסבוק להוסיף חברים בערך 100 ותנסה לכתוב תגובות על תמונות והכל.
כל פעם שתנסה לכתוב תגובה תצטרך לעשות CAPTCHA (אימות רובוטי) אלא אם כן תשים את הפלאפון שלה.
אתה רוצה להגיד לי שמישהי עם 4600 חברים וברור שאם יש לה 4600 חברים היא תרצה להעלות תמונות לכתוב פוסטים והכל, אתה טוען שהיא כל פעם שמה אימות רובוטי אלירן?
כן כן.
הוא שם
או שמי שהוא נתן לו לאשר עשה זאת
עכשיו מה שנשאר שהוא יבטל את ה CASE כלפיי
אני לא רמאי ולא אשם
אתה רק מנסה להוציא אותי רמאי
שלי היה את החשבון לא היה שום טלפון