קיבלתי SMS שאומר שאני בגולני
מישהו יכול להסביר לי מה עושים שם?
הרבה אמרו לי שלא כדי כי זה על גבול לבנון ונעשה רק שמירות אחרי הטירונות זה נכון?
קיבלתי SMS שאומר שאני בגולני
מישהו יכול להסביר לי מה עושים שם?
הרבה אמרו לי שלא כדי כי זה על גבול לבנון ונעשה רק שמירות אחרי הטירונות זה נכון?
נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 16-10-2011 בשעה 01:10.
|
|
אני לא יודע אם הצבא עבר להודעות ב SMS...אבל בכל מקרה, גם אם כן, השאלה היא מה אתה רוצה.
אתה מעוניין לתרום למדינה ולהגן עליה? או שאתה מעוניין לבזבז שלוש שנים בגירבוץ בקריה?
כמובן שכל העסק זה לא שחור ולבן, אבל לוחם לפי דעתי זה התפקיד הכי משמעותי.
אם אתה רוצה להרגיש שאתה תרמת להגנת המדינה לך לגולני, או לקרבי בכלל...תאמין לי שלא תתחרט, גם אם תטחן.
כן אחי אבל לא מתאים לי שמירות אני הכי שונא להשתעמם אני יכול למות משעמום אני בבית ספר הייתי עושה כל כך הרבה שטויות רק משעמום
אין מצב שאני יוכל לשמור נראה לך אפשרי שאני יוכל להחליף למשהו אחר?
בעיקרון הצבא זה לא תוכנית לפי בקשתך...אתה תעשה גם דברים שאתה לא תאהב ואתה תמצא דרכים להעסיק את עצמך.
תחשוב שבזכות השמירות האלו האנשים בבית שלך יכולים לישון בשקט.
אם אתה ממש מתעקש אתה יכול לנסות ולהילחם על לעבור למקום אחר, אבל בכל תפקיד לוחם עושים שמירות.
כן אבל אם תופסים אותו יארנבו אותו בריתוק על זה...זה לא בדיוק דרך חוקית.
וכן גם ג'ובניקים עושים שמירות, אבל בדרך כלל לא כמו לוחמים.
יש לי פרופיל קרבי זה אפשרי בכלל שאני יהיה ג'ובניק?
וכדי להיות נהג בוס חייב פרוטקציות אמרו לי זה נכון?
התאריך גיוס שלי זה 20/11/11 אם זה משנה
אין לי בעיה ללכת לקרבי או לגובניק אבל אם אני מתגייס ל3 שנים אני לא רוצה שאלו יהיו 3 שנים של סבל
אני לא יכול ללכת לגולני אם זה רק שמירות
די להיות נמושה, תגדל ביצים ותעשה את מה שאתה יכול הכי טוב שאתה יכול למען המדינה שלך ולמען האזרחים במדינה...
סך הכל שלוש שנים, חוץ מזה ששמירות בדרך כלל שומרים לצעירים.
תחשוב שזה סבב, אתה עושה את זה עכשיו ועוד 3 שנים מישהו יעשה את זה אחרייך בשבילך ובשביל המשפחה שלך.
אויש מה ת'מדבר שטויות אביב קרבי זה חרא,
אתה נמצא בחרא תנאים, אתה נמצא בלי אוכל טוב, לרוב קשה לך,
ועוד עבודות רס"ר של לנקות ת'שירותים וכל מניי חארטות כאלה, ומפקדים מעצבנים.
ואני בכלל חושב שזה דפוק, ש'ילד' בן 19 צריך לסחוב אלונקה,
וכל מניי דברים כאלה אכזריים, ועוד להתכונן למלחמה.
ולפותח האשכול, אל תבין אותי לא נכון, האמת היא שזה חרא,
ובאמת חבל שלא התאמנת לפניי ושלא תוכל להגיע לגדס"ר,
אבל עדיין זה חוויה של פעם בחיים שגם שתהיה בן 80 תגיד לעצמך "אני גאה להיות גולני".
One Shot - One Kill
הכל תלוי מנקודת המבט שאתה מסתכל על זה.
אתה יכול גם להסתכל על זה מנקודת מבט קצת יותר אופטימית, כמו לראות כמה זה תורם לך לאופי, מבגר אותך, מחשל אותך, לראות כמה חברים יצרת ואיזה קשר חזק יש לכם שאתם אוכלים חרא ביחד ועוזרים אחד לשני ושומרים אחד על השני...
ועוד ועוד.
אני תמיד מסתכל על הצד החיובי, כי תמיד יש צד שלילי, אבל למה להתעסק בו אם לא צריך? בכל מקרה הוא יתרום שלוש שנים, לפחות שיתן מה שהוא יכול.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 16-10-2011 בשעה 16:13.
ומה בדיוק יתן לי אם אני ישמור ? את זה יכול לעשות מישהו בן 70 עם כרס בירה לא מישהו שרק התחיל את החיים שלו
חשבתי שצבא זה אימונים בלי סוף כדי שנהיה מוכנים במקרה ונצטרך לצאת למלחמה ולא להיות שומר ! ! !
מי ישמור על הגבול כשיסתערו עליו ערבושים וטנקים מכל הכיוונים? סבא בן 70 עם כרס? או לוחם שמסוגל להתנגד ולבלום את התוקפים?
מה יצא לך מזה? כלום נאדה פשוט כלום