כתבה מעניינת באשר לעודף צריכת חשמל של הטענת אייפונים/אייפדים...
פעם אחרונה אתה מפרסם פה את הבלוג הזה.
כתבה מעניינת באשר לעודף צריכת חשמל של הטענת אייפונים/אייפדים...
פעם אחרונה אתה מפרסם פה את הבלוג הזה.
|
|
איזה בולשיט..
זה אמיתי ? חחח
אשמח לעזור לכם בכל בעיה, שלחו לי הודעה פרטית עם הבעיה ואנסה לעזור.FAIL_NAME לשעבר .
אמין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מפגרים פשוט מפגרים !!!
ועכשיו דעה אישית
בתור אחד שלומד חשמל ויהיה בעתיד רחוק קרוב הנדסהי חשמל הממשלה מפגרת אבל ממש אני מסתובב בארץ ורואה מלא ! שטחים מתים שלא משתמשים בהם מתים במקום זאת יכולים לשים חוות סולראיות (מכשירים ליצירת חשמל) השקעה חד פעמיית של משהו כמו כמה מליונים בודדים ויהיה חשמל סולארי לכולם ישראל זאת מדינה מלאת שמש ניקח את זה ונשתמש בזה ליד הבית שלי דונמים עצומים של שטח מת וריק שיבנו שם את זה פשוט מפגרים העיקר כול מי ששם על הגג שלו מקבל כסף אפילו סתם מליונר אחד שיקנה את השטחים וישיקע
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
איזה מפגר
נו נראה לך שזה אמיתי
חחחחחחחחחחח נקרעתי
"4. על כל מחזיק אייפון באשר הוא להפחית את בהירות המסך למינימום האפשרי לראייה. (פקחי משרד חברת החשמל יאכפו חוק זה ויעצרו במוקדים חברתיים אנשים לבדיקות שגרתיות).""האייפון 3 שלי זקוק לטעינה כל שעה ורבע", מוסר איציק תושב חיפה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחח המוזרון הזה שם דברים לא אמיתיים נראה לי לא?![]()
".It always seems Impossible until it's done"
איזה חסרי חיים האנשים ממוזרון.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
עוד פעם המוזרון, נו באמת.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg