אני פשוט מפחד שאתר יהפוך לסקאם... ומה בידיוק לקנות כדי ההכסף יחזור אל ממהר? ומה זה האוטו פיי?
|
|
אם האתר יהפוך לסקאם - זה הימור, בנתיים האתר יציב לגמרי ושילם המון כסף.
כדאי לקנות דרגת GOLDEN ולהתחלה איזה 100 מופנים (GOLDEN = 90$ 100 Referral = 20$ )
autopay הוא חלק קטן מהכסף שאתה מקבל על לחיצות של מופנה כדי להשאיר אותו, במקום 0.005 אתה מקבל 0.0032 (בערך) והם לא רק ל-30 יום.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
פשוט שכל השקעה שלך תעבור דרך PayPal, נגיד עכשיו בתוך החשבון ב NeoBux הרווחת 20$? ועכשיו את ה 20$ האלו אתה רוצה להשקיע על מופנים, אז תוציא את הכסף קודם כל ל PayPal, ואז תחזיר אותו לNeoBux, ככה שאם במקרה כעבור כמה ימים, האתר הפך לסקאם תוכל להחזיר את הכסף (לפתוח תביעה בPP נגד NeoBux שאתה רוצה את הכסף בחזרה כי הוא הפך לסקאם). ככה לא תצטרך לחשוש שהאתר יהפוך לסקאם..
לא
חכה רק 15 יום עד שתוכל לקנות גולדן אבל עכשיו אתה יכל לקנות מופנים חופשי
יצא לך רווח של אולי 10 דולר ? אפילו יכל להיות שתפסיד אז אני ממליץ לך לחסוך ולא להשקיע 30 דולר על מופנים בלי גולדן כי זה לא שווה את זה
אני השקעתי 5 דולר ואני כבר 16 יום באתר והרווחתי כולה 3.5 דולר .. ועוד יצאתי עם מופנים טובים! ויש סיכוי שיצא לך מופנים לא פעילים אז זה סיכון דיי גדול
נערך לאחרונה על ידי Bentley; 16-10-2011 בשעה 15:54.
אז יופי, בסוף החודש תיהיה עם 7$, שזה "רווח טהור" של 40%.
אבל זה קצת 'סטיגמה' שהמזל לוקח תפקיד גדול.. עם הזמן, איך שאתה פועל ככה יהיו הרווחים שלך.
נגיד אני הגעתי למגבלת המופנים למשתמש רגיל, ואני רחוק מלהיות עם מספיק כסף ל Golden, אז החלטתי להתמקד במופנים שלי, להיות עם כמה שפחות מופנים לא פעילים, אני מעדיף להיות עם 150 מופנים לדוגמא, עם ממוצע 3.3 +, מאשר 300 מופנים עם ממוצע של 1.4- 1.5, ולא רק זה גם כל יום למחזר 3-4 מופנים...
וזה לוקח זמן, לא יום-יומיים, אז מי ששוקל להצטרף שלא יחשוב שהרווח בא כל כך מהר ובקלות (ועוד במשתמש רגיל...).
אין פה ממש דרגות, יש פה Standard ו Golden בסיסי לשנה. אחרי שאתה משיג Golden בסיסי, נפתח לך אפשרות לקנות אחת מה Golden Packs שהן כבר לא קשורות לנושא.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 16-10-2011 בשעה 16:19.