קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עשינו עסק-נפתר] לא קיים את העסקה כמו שצריך.
    על ידי Sh3xyMan בפורום תלונות
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 24-07-2011, 10:35
  2. הוכחות שישו היה קיים
    על ידי Avi Rikan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 21:09
  3. הוכחות שאלוהים קיים
    על ידי gilad21212 בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 01-12-2010, 00:36
  4. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 11-11-2010, 21:12
  5. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 8 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 107

[דעה] יש לי הוכחות שהעולם לא קיים 5700 שנה כמו שטוענת הדת לא 4.5 מילארד שנה. - עמוד 5

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    בוא תגיד לי,
    אם אנחנו, היהודים, היינו פה קודם.

למה לעזאזל יש יותר סינים מיהודים? תחשוב כמה יהודים יש בעולם,
    לא הייתי אומר שיש יותר מ-50 מיליון, ותחשוב שיש מיליארד וחצי סינים בעולם.
    למעשה יש 17 מליון יהודים מפוזרים ברחבי העולם.
    מרביתם באמריקה וישראל.
    למה יש סינים?, יש לנו כרגע פור של לפחות 200 שנה להליך אבולוציה של הסינים שיראו כמו שהם נראים.
    זה כמו האתיופים של היום עוד 2 ~ 3 דורות, הם יתחילו להפוך ליותר ויותר לבנים, עוד 2000 שנה הם יהיו לבנים לגמרי.
    זו הסיבה, ב2000 שנה בהחלט אפשר להקים עם של מליארד וחצי.
    וכשנוח היה בתיבה - התורה עוד לא ניתנה לעם ישראל.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי MaximumRed צפיה בהודעה
    למעשה יש 17 מליון יהודים מפוזרים ברחבי העולם.
    מרביתם באמריקה וישראל.
    למה יש סינים?, יש לנו כרגע פור של לפחות 200 שנה להליך אבולוציה של הסינים שיראו כמו שהם נראים.
    זה כמו האתיופים של היום עוד 2 ~ 3 דורות, הם יתחילו להפוך ליותר ויותר לבנים, עוד 2000 שנה הם יהיו לבנים לגמרי.
    זו הסיבה, ב2000 שנה בהחלט אפשר להקים עם של מליארד וחצי.
    וכשנוח היה בתיבה - התורה עוד לא ניתנה לעם ישראל.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איי הרגת אותי, זה כמו הפעם שאמרת שאנחנו 70% ואבטיחים 70% מיים,
    אז לפי המדע אנחנו קרובים אחד לשני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

One Shot - One Kill

משתמש משקיע האוואטר של Hasee
    שם פרטי
    ליאל
    לייקים
    198
    נקודות
    1,700
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    09-11-2011

אתה רציני אתה מביא את ויקיפדיה גם אני יכול לרשום שם שטיות!!!!אני לא אומר שזה שטות (עם האדם זה הדבר המענין היחיד שהיה פה)
    תביא מקור אמין
    בקשר לבראית העולם

מאיפה הבאת שבתורה כתוב שלפני 5370 שנה נוצר העולה שב3000 -300 לפני הספירה היה סיפור דניאל בגוב האריות ו
    עשה טובה !
    אחי את הפדיחה שלך עשית !חח...
    מנהלים במקוכם הייתי מחוק את האשכול השטותי הזה!!!!!מנסים להוציא יהודים מהדת שלהם בושה!
    נערך לאחרונה על ידי Hasee; 14-10-2011 בשעה 02:14.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    תקשיבו,כל דבר שאתם תגידו אני לא אגיד על זה כלום.
    כי אתם בעצם מתרצים,כולם יודעים שהיהדות טוענת שהעולם נברא לפני 5700 שנה.
    זה לא משנה מה תגידו,עדיין זה יהיה נכון.
    מה הטענה שלכם על הדינוזאורים?שאלוהים עשה קסם והחריב את העולם?
    תגידו לי אתם מאמינים ברוחות?
    למה לא?רוחות הם גם הגיוניות אם אתם מאמינים בזה שיש מישהו כל יכול ששולט בהכל ועושה קסמים,ניסים ונפלאות.
    אני מאמין בשדים וברוחות ויש לי אפילו דרך להראות לך שהם קיימים!
    אם תשרוף חתול שחור בן חתול שחור בן חתול שחור (חשוב מאוד שלא תהיה לו אפילו שערה לבנה אחת) ותשים את האפר שלו על העיניים אתה תוכל לראות שדים ורוחות... אומנם לדעתי לא תמצא כאלה בארץ אבל בכל מקום אחר בעולם אתה תוכל לחגוג במסיבות על טבעיות עם שדים ורוחות ויודע מה? כאדם רציונלי שמאמין במדע למרות שתאוריה כזאת נשמעת מטורפת אתה חייב לנסות לפני שתוכל לפסול את זה אני מבטיח לך שזה יעבוד, אבל בבקשה אל תאשים אותי אחרי שתאבד את השפיות במקרה שבאמת תנסה.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 14-10-2011 בשעה 17:35.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי SirToT צפיה בהודעה
    אם תשרוף חתול שחור בן חתול שחור בן חתול שחור (חשוב מאוד שלא תהיה לו אפילו שערה לבנה אחת) ותשים את האפר שלו על העיניים אתה תוכל לראות שדים ורוחות... אומנם לדעתי לא תמצא כאלה בארץ אבל בכל מקום אחר בעולם אתה תוכל לחגוג במסיבות על טבעיות עם שדים ורוחות ויודע מה? כאדם רציונלי שמאמין במדע למרות שתאוריה כזאת נשמעת מטורפת אתה חייב לנסות לפני שתוכל לפסול את זה אני מבטיח לך שזה יעבוד, אבל בבקשה אל תאשים אותי אחרי שתאבד את השפיות במקרה שבאמת תנסה.
    אומרים שתראה שד וזה הדבר האחרון שתראה.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אתה יודע, אם תיקח טיפש בן טיפש בן טיפש בן טיפש, תשרוף אותו ותשים אותו את האפר שלו על העיניים שלך,

אתה יודע מה יקרה?אתה תראה טיפשים מרחפים ככה באוויר.

ואתה לא יכול לפסול את מה שאני אומר עד שלא תנסה.

One Shot - One Kill

אני מאמין בסנטה קלאוס ויש לי אפילו דרך להראות לך שהוא קיים!
    אם תגלח את השיערות השחרות של הרגל שלך [אסור שתיהיה שערה אחת לבנה] ותבשל את השיערות עם מרק שעועית ותאכל אותו אתה תוכל לראות את סנטה קלאוס....אומנם לדעתי לא תמצא כאלה בארץ אבל בכל מקום אחר בעולם אתה תוכל לחגוג במסיבות על טבעיות עם סבא סנטה ויודע מה? כאדם רציונלי שמאמין במדע למרות שתאוריה כזאת נשמעת מטורפת אתה חייב לנסות לפני שתוכל לפסול את זה אני מבטיח לך שזה יעבוד, אבל בבקשה אל תאשים אותי אחרי שתאבד את השפיות במקרה שבאמת תנסה.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

חברים יקרים, בדיוק בגלל אנשים עם רמת משכל נמוכה כמו שלכם הפורום הזה נראה ככה, מנסים להצחיק בנושא שדן בדברים כל כך משמעותיים חבל...

ועוד משהו, למה שאמרתי יש אימות במקורות רבים לא רק בקרב היהדות אלה גם בקרב מקורות מיסטיים שונים ולכן לפני שאתם צוחקים אני מציע לכם לנסות בעצמכם או לבדוק את הנושא כי כל מה שרשמתי זה עובדות מוצקות, ידועות ובלתי ניתנות לערעור.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אני מאמין בסנטה קלאוס ויש לי אפילו דרך להראות לך שהוא קיים!
    אם תגלח את השיערות השחרות של הרגל שלך [אסור שתיהיה שערה אחת לבנה] ותבשל את השיערות עם מרק שעועית ותאכל אותו אתה תוכל לראות את סנטה קלאוס....אומנם לדעתי לא תמצא כאלה בארץ אבל בכל מקום אחר בעולם אתה תוכל לחגוג במסיבות על טבעיות עם סבא סנטה ויודע מה? כאדם רציונלי שמאמין במדע למרות שתאוריה כזאת נשמעת מטורפת אתה חייב לנסות לפני שתוכל לפסול את זה אני מבטיח לך שזה יעבוד, אבל בבקשה אל תאשים אותי אחרי שתאבד את השפיות במקרה שבאמת תנסה.
    ההמצאה שלך רחוקה מאוד מלהיות קרובה ליהדות. כבר הסברתי לך מספר פעמים, זה שאתה טוען משהו זה לא מעניין אף אחד. יציאת מצרים ומעמד הר סיני זאת "הטענה" של כל היהודים ולא של אדם בודד והיא שכולם היו עדים ליציאת מצרים, מעמד הר סיני וכו'. להתכחש לזה ע"י דוגמאות מטופשות זו כבר בחירה שלך.
    בברכה,

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    ההמצאה שלך רחוקה מאוד מלהיות קרובה ליהדות. כבר הסברתי לך מספר פעמים, זה שאתה טוען משהו זה לא מעניין אף אחד. יציאת מצרים ומעמד הר סיני זאת "הטענה" של כל היהודים ולא של אדם בודד והיא שכולם היו עדים ליציאת מצרים, מעמד הר סיני וכו'. להתכחש לזה ע"י דוגמאות מטופשות זו כבר בחירה שלך.

שאלה לי אליך, אם 5 מליון אנשים טוענים שלנחשים יש רגליים, זה הופך לנכון?

עזוב הגיון עזוב להתחכם, תענה ב:
    א.כן
    ב.לא.

משתמש משקיע האוואטר של Hasee
    שם פרטי
    ליאל
    לייקים
    198
    נקודות
    1,700
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    09-11-2011

אם את מתכון על התאריך העברי זה הספירה אחרי המבול נראלי אין שום קשר לברית העולם
    זה כמו שלנצרות סופרים ממות ישו
    נערך לאחרונה על ידי Hasee; 16-10-2011 בשעה 22:52.

א.כן
    ב.לא.
    אני לא אענה לך בכן או לא כי השאלה שלך אינה שאלה של כן ולא. אתה היחיד שמתחכם כאן, חושב שאתה חכם.
    למה לדעתך אין 5 מיליון איש שטוענים שלנחשים יש רגליים?
    שוב, כבר דיברנו על זה, שום דבר לא וודאי, תמיד תוכל למצוא פתח ולערער על זה. העניין הוא שאין למסורת שום סיבה או דרך להיות שקרית אז נכון, אתה לא יכול להיות בטוח בעצמך, אך כמובן שזה לא הופך את זה לשקר. אם תחשוב "נקי" ותתעלם מכל הבלי העולם שמונעים ממך לעשות כן, תמצא את המסורת של העם שלך אמת.
    בברכה,

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

א.כן
    ב.לא.
    למרות שהשאלה לא הייתה מכוונת אלי תרשה לי להביע את דעתי, אם 5 מיליון אנשים טוענים שקיים זן של נחשים עם רגליים מהסיבה שהם עצמם ראו אותו או קיבלו את האינפורמציה ממקום מהימן אז הטענה יכולה להיות נכונה או לא נכונה אומנם אם 5 מיליון אנשים טוענים את אותה טענה הסבירות שהיא נכונה תהיה גבוה והיא מינימום שווה בדיקה מקיפה.

עכשיו לגבי הבדיקה, כפי שתוכל לראות בכל מקור אינטרנטי למרות שבשנים האחרונות ובכלל המדע התקדם פלאים מהתקופה עליה מדברים הסיפורים המקראיים, תקופה שבה אבותנו היו הרבה פחות מתקדמים מבחינה טכנולוגית ולדוגמה, לא יכולו לטעון טענה כמו "אנחנו מכירים את כל הים ואת כל הדגים שבו" כיוון שהטכנולוגיה באותה תקופה לא אפשרה בדיקה אנושית של הנושא, אומנם, קבעו חז``ל שישנם דגים בעלי סנפיר שאין להם קשקשת, אבל לא יתכן דג שיש לו קשקשים בלי סנפיר, וכן נפסק בשולחן ערוך (יו``ד סי` פג סעיף ג) וברמב``ם הלכות מאכלות אסורות (פ``א הכ``ד), כעת כדי להסביר יותר טוב את משמעות הטענה אני הוסיף ואספר לך שעד היום אין שום כלי שיכול להגיע למעמקים העמוקים ביותר של האוקיינוס ואנחנו יודעים פחות על מעמקי האוקיינוס מאשר על החלל החיצון, אפילו היום, לכן טענה שכזאת שעד היום תופסת ואין שום ממצא מדעי שיכול לסתור אותה, לדעתי היא הוכחה שאותם 5 מיליון "מטורפים", רק אולי, עלו פה על משהו.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 17-10-2011 בשעה 03:35.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

למרות שהשאלה לא הייתה מכוונת אלי תרשה לי להביע את דעתי, אם 5 מיליון אנשים טוענים שקיים זן של נחשים עם רגליים מהסיבה שהם עצמם ראו אותו או קיבלו את האינפורמציה ממקום מהימן אז הטענה יכולה להיות נכונה או לא נכונה אומנם אם 5 מיליון אנשים טוענים את אותה טענה הסבירות שהיא נכונה תהיה גבוה והיא מינימום שווה בדיקה מקיפה.

עכשיו לגבי הבדיקה, כפי שתוכל לראות בכל מקור אינטרנטי למרות שבשנים האחרונות ובכלל המדע התקדם פלאים מהתקופה עליה מדברים הסיפורים המקראיים, תקופה שבה אבותנו היו הרבה פחות מתקדמים מבחינה טכנולוגית ולדוגמה, לא יכולו לטעון טענה כמו "אנחנו מכירים את כל הים ואת כל הדגים שבו" כיוון שהטכנולוגיה באותה תקופה לא אפשרה בדיקה אנושית של הנושא, אומנם, קבעו חז``ל שישנם דגים בעלי סנפיר שאין להם קשקשת, אבל לא יתכן דג שיש לו קשקשים בלי סנפיר, וכן נפסק בשולחן ערוך (יו``ד סי` פג סעיף ג) וברמב``ם הלכות מאכלות אסורות (פ``א הכ``ד), כעת כדי להסביר יותר טוב את משמעות הטענה אני הוסיף ואספר לך שעד היום אין שום כלי שיכול להגיע למעמקים העמוקים ביותר של האוקיינוס ואנחנו יודעים פחות על מעמקי האוקיינוס מאשר על החלל החיצון, אפילו היום, לכן טענה שכזאת שעד היום תופסת ואין שום ממצא מדעי שיכול לסתור אותה, לדעתי היא הוכחה שאותם 5 מיליון "מטורפים", רק אולי, עלו פה על משהו.
    אני מבין שלא טרחת לפתוח מאמר מדעי ב 15 שנה האחרונות
    נחשי מים הם חיות ים שאין להם סנפירים אבל נחש מה?!
    יש להם קשקשים!
    ועוד משהו תראה את הסרטון הזה בבקשה הוא מסביר בצורה נורא פשוטה את הטעות שלכם ואת הבורות שלכם להמשיך להצדיק את התורה בעזרת המשפט הזה (תתעלם מהזילות שים לב לעובדות)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-10-2011 בשעה 09:41.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני מבין שלא טרחת לפתוח מאמר מדעי ב 15 שנה האחרונות
    נחשי מים הם חיות ים שאין להם סנפירים אבל נחש מה?!
    יש להם קשקשים!
    ועוד משהו תראה את הסרטון הזה בבקשה הוא מסביר בצורה נורא פשוטה את הטעות שלכם ואת הבורות שלכם להמשיך להצדיק את התורה בעזרת המשפט הזה (תתעלם מהזילות שים לב לעובדות)
    עד כדי כך נמוך ירדת? אני מכיר את האידיוט שעושה את כל הסירטוני הסטה האלה. ראשית הוא אידיוט גמור, הוא לא יודע בכלל על מה הוא מדבר.
    לעניין תחילת הסרטון הספציפי הזה: קודם כל זה במשנה ט' ולא י' כפי שהוא רשם. דבר שני, כידוע הגמרא באה לבאר את דברי המשנה וזה תחילת הדיון על הנושא: "אקונס ואפונס כספתיאס ואכספטיאס ואטונס ה''ז מותר תנן התם כל שיש לו קשקשת יש לו סנפיר ויש שיש לו סנפיר ואין לו קשקשת יש לו קשקשת ויש לו סנפיר דג טהור יש לו סנפיר ואין לו קשקשת דג טמא" - מדברי הגמרא נראה שמדובר בדגים בלבד.
    לא מכיר את העניין של "צריך להתקלף בקלות" אבל שים לב שהוא טוען שקילוף ע"י דבק נחשב להתקלף בקלות - אך לא בטוח שזה באמת מספיק (אולי קלות הכוונה ע"י היד וכד'). הפסקתי כאן כי אני מכבד את עצמי.
    בברכה,

+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 8 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,636 | הודעות: 8,198,229 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect