נכתב במקור על ידי noamXD כן אני יודע אין לי סבלנות לחכות לו אז יש מהו לבנתיים? יש את SAINTS ROW 2 אתה יכול להוריד.
נכתב במקור על ידי Deffective יש את SAINTS ROW 2 אתה יכול להוריד. גם הוא מפרק אנשים בקרה מגע? גם הוא בגרפיקה טובה? אם כן, אז אני מוריד!
נכתב במקור על ידי noamXD גם הוא מפרק אנשים בקרה מגע? גם הוא בגרפיקה טובה? אם כן, אז אני מוריד! לא רק קרב מגע גם נשקים ועוד מספר דברים מגניבים, כן יש לו גרפיקה מעולה.
נכתב במקור על ידי Deffective לא רק קרב מגע גם נשקים ועוד מספר דברים מגניבים, כן יש לו גרפיקה מעולה. אוקיי אני סומך עליך, אם אין לו גרפיקה מעולה אני מרביץ לך!
נכתב במקור על ידי noamXD אוקיי אני סומך עליך, אם אין לו גרפיקה מעולה אני מרביץ לך! סבבה מאילת לחיפה זה 2 שניות XD
נכתב במקור על ידי Deffective סבבה מאילת לחיפה זה 2 שניות XD אה נכון עכשיו נזכרתי חחחחח אז אני יגיד לאיזה אתיופית שבתחנה מרכזית שם (נו זאתי שאני ופנחס מחרבנים עליה תותים כל הזמן ומציקים לה) שהיא תרביץ לך בשמי... בעצם אל תנעל אני יחכה שהמשחק יסיים לרדת
שחק סנייק וזהו
ספוילר:
נכתב במקור על ידי QcT שחק סנייק וזהו מצחיק וזהו
אני ממליץ על סידרת gears of war תוריד למחשב 1 ו2 ו3 אני ממליץ תהנה
ועוד משהו אני מתחיל באתר ואני לא יודע מה לעשות כדי לפרסם נושא חדש תודה לכול העוזרים
saint row וניראלי שמעת על GTA
מחפש מעלים עם ידע בקידוד לפרטים
נכתב במקור על ידי picpic11 ועוד משהו אני מתחיל באתר ואני לא יודע מה לעשות כדי לפרסם נושא חדש תודה לכול העוזרים בכל פורום שאתה רוצה לפרסם בו יש למעלה בכתום כפתור כזה... נכתב במקור על ידי Mr.G saint row וניראלי שמעת על GTA כן שמעתי עליו.. עוד?
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 18-10-2011 בשעה 00:23.
חוקי הפורום