נכתב במקור על ידי MosheSee למה לעזאזל מורידים לך תחתימה!!! מה? הורידו לי אותה? אינעל רבקום מה קורה פה?! נכתב במקור על ידי By The Way אנייי! אתה מזמן ברשימה חביבי
נכתב במקור על ידי Display מה הצד הטוב לעזאזל אחי ? משפחה אחת תיהיה סופסוף שמחה זה בסדר. אבל חכה שעוד כמה שנים מאות משפחות יהיו עצובות וחס וחלילה זה עוד יקרה למישהו כאן . משפחה אחת?כל המדינה תיהיה שמחה..וגם אני במיוחד. כמו שאמרתי את צודק אבל אין מה לעשות כרגע
Blue Moon, you saw me standing alone, Without a dream in my heart, Without a love of my own..
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- לילה טוב חברים יום שלישי גלעד בבית! נכתב במקור על ידי ItsEden לילה טוב בע"ה עוד יומים רואים את גלעד בבית! ואללה? אתם יוצאים איתו לTLV? חברים טובים אתם אא?
נכתב במקור על ידי Display מה הצד הטוב לעזאזל אחי ? משפחה אחת תיהיה סופסוף שמחה זה בסדר. אבל חכה שעוד כמה שנים מאות משפחות יהיו עצובות וחס וחלילה זה עוד יקרה למישהו כאן . בתכלס, לא הכרנו את גלעד שליט, אז אנחנו מצטערים על זה שנחטף לנו חייל...אבל אם יקרה משהו יותר גרוע למישהו קרוב מהמשפחה שלנו, מה נגיד לעצמנו?
נכתב במקור על ידי -David- ואללה? אתם יוצאים איתו לTLV? חברים טובים אתם אא? בטח..יש לי אותו בפייסבוק ב"אחים בדם"
לילה טוב לכולם
אשמח לעזור לכם בכל בעיה, שלחו לי הודעה פרטית עם הבעיה ואנסה לעזור.FAIL_NAME לשעבר . Bruno Mars - The Other Side ft. Cee Lo Green & B.o.B
נכתב במקור על ידי noamXD בתכלס, לא הכרנו את גלעד שליט, אז אנחנו מצטערים על זה שנחטף לנו חייל...אבל אם יקרה משהו יותר גרוע למישהו קרוב מהמשפחה שלנו, מה נגיד לעצמנו? נכתב במקור על ידי ItsEden משפחה אחת?כל המדינה תיהיה שמחה..וגם אני במיוחד. כמו שאמרתי את צודק אבל אין מה לעשות כרגע אתה מודעים גם לכך שיש מצב גם שיחזירו אותו בארון קבורה? מה שאותי יותר מעצבן זה שהאלה מהלינץ' ברמאללה ישוחררו
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אתה מודעים גם לכך שיש מצב גם שיחזירו אותו בארון קבורה? מה שאותי יותר מעצבן זה שהאלה מהלינץ' ברמאללה ישוחררו אתה מודע לכך שאני אומר את זה לכל מי שאני רואה? מאז שדיברו על העיסקה?
נכתב במקור על ידי Display אתה מודעים גם לכך שיש מצב גם שיחזירו אותו בארון קבורה? מה שאותי יותר מעצבן זה שהאלה מהלינץ' ברמאללה ישוחררו מצרים וחמאס ערבו לקח שהוא חיי. אם הוא בא בארון אנחנו גם נבטל את הערבות לחייהם של האסירים וגם נביא איזה מכה על חמאס.
נערך לאחרונה על ידי ItsEden; 16-10-2011 בשעה 22:52.
נכתב במקור על ידי noamXD אתה מודע לכך שאני אומר את זה לכל מי שאני רואה? מאז שדיברו על העיסקה? נכתב במקור על ידי ItsEden מצרים וחמאס ערבו לקח שהוא חיי. אם הוא בא בארון אנחנו גם נבטל את הערבות לחייהם של האסירים וגם נביא איזה מכה על חמאס. מה זה ערבו ? אני רוצה לראות הוכחות גם אני יכול להגיד לך שג'סטין ביבר נאנס על ידי חולה איידס. כל אחד יכול להגיד לך מה שהוא רוצה,אני רוצה לראות הוכחות.
לילה טוב
נכתב במקור על ידי Display מה זה ערבו ? אני רוצה לראות הוכחות גם אני יכול להגיד לך שג'סטין ביבר נאנס על ידי חולה איידס. כל אחד יכול להגיד לך מה שהוא רוצה,אני רוצה לראות הוכחות. מצרים וחמאס אלה לא ילדים בני 5.גם ישראל לא. כשהם עורבים למשהו הם מחוייבים לקיים אותו. וחוץ מזה אני בטוח שהשב"כ והמוסד יודע הרבה יותר מאיתנו על הנושא הזה ומין הסתם לא מדבר על זה כרגע..
נכתב במקור על ידי Display מה זה ערבו ? אני רוצה לראות הוכחות גם אני יכול להגיד לך שג'סטין ביבר נאנס על ידי חולה איידס. כל אחד יכול להגיד לך מה שהוא רוצה,אני רוצה לראות הוכחות. אתה רוצה להתחיל עוד פעם? טוב, אז מאיפה הסמיילי?
לילה טוב חברה D:
נכתב במקור על ידי ItsEden מצרים וחמאס אלה לא ילדים בני 5.גם ישראל לא. כשהם עורבים למשהו הם מחוייבים לקיים אותו. וחוץ מזה אני בטוח שהשב"כ והמוסד יודע הרבה יותר מאיתנו על הנושא הזה ומין הסתם לא מדבר על זה כרגע.. אני יגיד לך את האמת אחי ? אם הוא יחזור חולה נפש\נכה\לא יחזור אני יקרע פה ויתפקע מצחוק על כמה שהמדינה שלנו מטומטמת. נכתב במקור על ידי noamXD אתה רוצה להתחיל עוד פעם? טוב, אז מאיפה הסמיילי?
חוקי הפורום