שלום אני רוצה לדעת מה הוא גודל האיבר הממוצע לילד בגיל 13.
אני בן 13 גובה 1.50 -1.52 שוקל 43-46 , הגודל שהוא עומד 8-9 ושהוא לא עומד 4.
תודה לעוזרים.
שלום אני רוצה לדעת מה הוא גודל האיבר הממוצע לילד בגיל 13.
אני בן 13 גובה 1.50 -1.52 שוקל 43-46 , הגודל שהוא עומד 8-9 ושהוא לא עומד 4.
תודה לעוזרים.
|
|
פעם אחרונה שאתה כותב כאלה תושובת. תודה.
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 18-10-2011 בשעה 03:16.
הממוצע לגיל 13 זה 1.70.
וגודל איבר המין קבוע כבר בגנים, וגם כאשר איבר המין גדל(עד גיל 18-19),על תחשוב שהוא יכפיל את גודלו.
ויש שיטה שעובדת ונבדקה על ידי מומחים אחרת לא היו מוכרים לך אותה ב 500 שח.
נערך לאחרונה על ידי KRONOGUILD; 17-10-2011 בשעה 23:24.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תעשה לי טובה ותעוף מפה אתה עוד תפגע במישהו.
1. הממוצע לגיל 13 הוא בסביבות ה1.60, אפילו קצת פחות.
2. מאיפה לך לדעת אם הוא יכפיל את גודלו או לא? הוא יכול להישאר אותו גודל והוא יכול להפוך לאנקונדה, אין לך שום דרך לדעת.
3. רוצה אני ימכור לך ב500 ש"ח שיטה לזריקת אייפונים במהירות גבוהה פי 684 ממהירות האור? אחי 500 שקל זה בטוח אמין!
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 18-10-2011 בשעה 00:00.
KRONOGUILD
פעם אחרונה שאני רואה שאתה מגיב תגובות מפגרות בלי שום ביסוס.הגודל בסדר גמור, אתה עוד תגדל והכל יהיה בסדר.נעול.
The Pod