קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-02-2010, 16:59
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-06-2009, 22:29
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-03-2009, 20:33
  4. [שאלה]יש דרך להעלות את מד הפעילות?
    על ידי Avi1000R בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 17:46
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 19:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

דרך להעלות את הDHV(ערך) שלכם בפייסבוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל דרך להעלות את הDHV(ערך) שלכם בפייסבוק

כמו שכולנו יודעים, פיקאפ עושים במציאות ולא בפייסבוק, אבל.. יש דרכים להעלות את הערך שלך דרך הפייסבוק..
    הכרת בחורה במועדון? יצרת עליה רושם טוב והכל? הפגנת ביטחון והיא חושבת שאתה אלפא עכשיו.. סגרת את המספר שלה וסביר להניח לפני שתפרדו היא תשאל אותך:
    'יש לך פייסבוק?' אם תגיד שלא, זה יוריד לך את הערך כי למי היום אין פייסבוק? אם תביא לה את הפייסבוק והיא תראה שיש לך תמונה אחת בלי לייקים עליה, הקיר שלך ריק ואף אחד לא הגיב לך ולא עשה לך לייק, סביר להניח.. עד כמה שזה רדוד, הערך שלך יירד.
    אם בפייסבוק שלך יהיה הרבה תמונות.. הרבה לייקים.. חברים שלך יכתבו לך על הקיר כל הזמן ויעשו לך לייק לכל דבר שתכתוב זה יעלה לך את הערך משמעותית וייצור אצל הבחורה רושם שאתה אלפא ובנאדם חברותי.
    אין מה לעשות, רוב הבנות הן רדודות ומסתכלות על דברים כאלה..

אז מה שאני בא להגיד, יש קבוצה בפייסבוק.. אנחנו בסביבות ה30 איש, המטרה שלה היא שכל אחד יביא לייקים על כל הפייסבוק של השני.. ויעלה לו תערך בעצם..
    אם אתם מעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית עם קישור לפייסבוק שלכם, אל תשלחו לי את השם כי אני לא אחפש.

עוד משהו קטן, לא כל אחד שיישלח לי את הפייסבוק שלו ייכנס לקבוצה, אנחנו מעדיפים להשאיר את הקבוצה קטנה אבל איכותית(סביבות ה30-50 איש), ז"א שכל אחד שנמצא בקבוצה באמת ייתן לייקים ולא ייקבל 40 לייקים ויברח.

יום טוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי כולם הלכו לגמבו צפיה בהודעה
    כמו שכולנו יודעים, פיקאפ עושים במציאות ולא בפייסבוק, אבל.. יש דרכים להעלות את הערך שלך דרך הפייסבוק..
    הכרת בחורה במועדון? יצרת עליה רושם טוב והכל? הפגנת ביטחון והיא חושבת שאתה אלפא עכשיו.. סגרת את המספר שלה וסביר להניח לפני שתפרדו היא תשאל אותך:
    'יש לך פייסבוק?' אם תגיד שלא, זה יוריד לך את הערך כי למי היום אין פייסבוק? אם תביא לה את הפייסבוק והיא תראה שיש לך תמונה אחת בלי לייקים עליה, הקיר שלך ריק ואף אחד לא הגיב לך ולא עשה לך לייק, סביר להניח.. עד כמה שזה רדוד, הערך שלך יירד.
    אם בפייסבוק שלך יהיה הרבה תמונות.. הרבה לייקים.. חברים שלך יכתבו לך על הקיר כל הזמן ויעשו לך לייק לכל דבר שתכתוב זה יעלה לך את הערך משמעותית וייצור אצל הבחורה רושם שאתה אלפא ובנאדם חברותי.
    אין מה לעשות, רוב הבנות הן רדודות ומסתכלות על דברים כאלה..

אז מה שאני בא להגיד, יש קבוצה בפייסבוק.. אנחנו בסביבות ה30 איש, המטרה שלה היא שכל אחד יביא לייקים על כל הפייסבוק של השני.. ויעלה לו תערך בעצם..
    אם אתם מעוניינים, שלחו לי הודעה פרטית עם קישור לפייסבוק שלכם, אל תשלחו לי את השם כי אני לא אחפש.

עוד משהו קטן, לא כל אחד שיישלח לי את הפייסבוק שלו ייכנס לקבוצה, אנחנו מעדיפים להשאיר את הקבוצה קטנה אבל איכותית(סביבות ה30-50 איש), ז"א שכל אחד שנמצא בקבוצה באמת ייתן לייקים ולא ייקבל 40 לייקים ויברח.

יום טוב.
    מצחיק שהתחלתי עם מישהי השבוע במסיבה ובביקשתי ממנה את המספר אז היא אמרה לי עדיף שתיקח את הפייסבוק שלי, ואמרתי לה שאין לי פייסבוק כי אני לא מאמין בזה (שקר גס) והיא ממש התלהבה וה"ערך" שלי רק עלה בפניה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בויקה!!!
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Can't Stop

חחחח רעיון טוב בטירוף אבל אני מחכה שמישהו יפרסם ואז אני אפרסם (:
    Live Hard , Party Harder!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    מצחיק שהתחלתי עם מישהי השבוע במסיבה ובביקשתי ממנה את המספר אז היא אמרה לי עדיף שתיקח את הפייסבוק שלי, ואמרתי לה שאין לי פייסבוק כי אני לא מאמין בזה (שקר גס) והיא ממש התלהבה וה"ערך" שלי רק עלה בפניה..
    יש תמיד מקרים יוצאי דופן, זה תלוי בבחורה, יש מצב שהיא גם מנסה להגמל מזה אז היא התלהבה מזה שאתה לא מאמין בזה.
    אבל ברוב המקרים, הערך שלך יורד מזה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי בויקה Boyka צפיה בהודעה
    חחחח רעיון טוב בטירוף אבל אני מחכה שמישהו יפרסם ואז אני אפרסם (:
    לא הבנתי אותך?

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אתה בטוח שאתה יודע מה זה DHV?
    אני משאיר את זה בינתיים כי זה מעניין לראות את התגובה של הפורום, אם יהיה פה ספאם אני נועל.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מי נכנס בכלל לפייסבוק תגיד לי? נראה לך שיש לאנשים רציניים זמן חרטא הזה?

הפייסבוק שלי לדוגמא, אחד המעפנים שיש, אני פתחתי אותו לפני כמה שנים ומאז שכחתי שהוא קיים, אין בנות יפות שרושמות לי על הקיר ואני לא שומר על קשר ווירטואלי חוץ מאימייל עם אף אחד. אין לי לייקים ואף אחד לא יודע שאני קיים בפייס.

אממה? - אני יכל להתערב איתך שאני הרבה יותר מצליח עם נשים ממך. ומעוד איזה שבעים אחוז באוכלוסיה.

מדהים לא? (סמיילי מגלגל ת'עניים למעלה).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 18-10-2011 בשעה 20:43.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה

הפייסבוק שלי לדוגמא, אחד המעפנים שיש, אני פתחתי אותו לפני כמה שנים ומאז שכחתי שהוא קיים, אין בנות יפות שרושמות לי על הקיר ואני לא שומר על קשר ווירטואלי חוץ מאימייל עם אף אחד. אין לי לייקים ואף אחד לא יודע שאני קיים בפייס.

אממה? - אני יכל להתערב איתך שאני הרבה יותר מצליח עם נשים ממך. ומעוד איזה שבעים אחוז באוכלוסיה.

לא אשקר לך-הלוואי וזה היה המצב, ושהפייסבוק לא היה מעניין אף אחד\אחת, אבל ממה שאני רואה ובמקומות שאליהם אני הולך- אנשים היום תקועים בפייסבוק בקטע מטריד. מגיע למצב שאני רואה שולחן לידי בפאב שחמישה מתוך שבעה מהיושבים שלו לא פעילים בשיחה כי הם מסתכלים בפייסבוק שלהם באייפון.
    בקשר לרעיון, הוא נחמד אבל נשמע לי מזויף מדי. הצלחה עם בנות באה במקביל עם הצלחה חברתית והשאר כבר יקרה מעצמו לדעתי, ככה זה אצלי לפחות. שיהיה בהצלחה :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

הרעיון של הלייקים בפייסבוק די מפגר אני חייב להודות , אבל בנוגע אלייך:
    פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר מצליח משבעים אחוז מאוכלוסיה עם נשים...
    הינה בקשה , עוד זיין מנטאלי שחושב שהוא איזה משהו...
    אני זוכר שראיתי לפני כמה חודשים אשכולות שלך עם השאלות של הילד הכי דאון בארץ.
    ממש לא נירא לי שאתה מצליח עם נשים יותר מ 70% מהאוכלוסייה , אם אתה מצליח בכלל , שגם בזה אני בספק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Anounimus צפיה בהודעה
    פפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר מצליח משבעים אחוז מאוכלוסיה עם נשים...
    ממש לא נירא לי שאתה מצליח עם נשים יותר מ 70% מהאוכלוסייה , אם אתה מצליח בכלל , שגם בזה אני בספק.
    למה ככה ? אתה מכיר אותו בכלל שאתה רושם את הדברים האלה ?

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

מסכים עם כל מילה של Mario.
    אני שונא את הפייסבוק ומה שהוא עושה לחיי החברה של אנשים.
    אנשים היום אשכרה חושבים שהדרך להתחיל עם בנות היא דרך הפייסבוק.
    אי אפשר לזיין דרך המסך, אז מה הקטע??

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה של Mario.
    אני שונא את הפייסבוק ומה שהוא עושה לחיי החברה של אנשים.
    אנשים היום אשכרה חושבים שהדרך להתחיל עם בנות היא דרך הפייסבוק.
    אי אפשר לזיין דרך המסך, אז מה הקטע??
    יש סייבר סקס אם זה מדליק אותך XD

האמת היא שהייתי מאוד פעיל ב פייסבוק עד לפני 3 שבועות
    עד שהגעתי למסקנה שזה לא תורם לי לשום דבר וגם מבזבז לי את הזמן ומאז אני ומארק צוקרברג כבר לא ממש מדברים
    חוץ מזה שאין שום קשר בין פייסבוק לערך , לדוגמא:
    יש לי ידידה שכתבה פעם משהו כמו "לחדינעכשליןק'חלרןעיכליח" (אל תתפסו אותי על הניסוח) וקיבלה 50 לייקים
    ויש לי גם חברים שאם הם היו רושמים "אני אוהב גזרים אקטיביים" הם היו מקבלים מלא לייקים
    מי שיש לו ערך במציאות יהיה לו "ערך" ב פייסבוק , לא להפך!
    אם אתה זורם , מצחיק וקליל מאחורי מסך , כשבמציאות אתה לא מצליח להחזיק שיחה אז יש לך בעיות יותר גדולות מ"כמה לייקים עשו לי על הסטאטוס היום"

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי Anounimus צפיה בהודעה
    אני אגיד לך ככה, הרבה חבר'ה מהפורום ראו אותי, והם יודעים שאני (אתה הולך להיות מופתא) לא מצליח יותר משבעים אחוז באוכלוסייה.

אבל אני כל כך מבסוט מהחיים שלי, אני כל כך מאמין במי שאני ובמה שאני יכל לתרום לעולם, שזה בכלל לא מעניין אותי, אני הגעתי להשלמה עצמית כל כך גבוהה שזה מורגש ממני לקילומטרים, הגעתי ברוך אלוהים, לרמות כאלו של אושר, שגם זיין על שכל מה שעושה ומתעסק בו זה לזיין פצצות (פחח) אני בספק אם איי פעם יגיע.

אתה בטח חושב שקל לי לדבר, "מה הוא יודע, ילד בן 17" אז אני יכל לגלות לך, שלפני כחודש גיליתי שאחד מבני המשפחה שלי (לא מאחל לאף אחד פה) חולה בסרטן בדרגה לא הכי טובה שיש .

איך אתה חושב שמתמודדים עם כזה דבר? קשה לא?

אז אתה יכל לסמוך עליי, שאני (וכל מי שחפץ בעומק ליבו לחלוק עליי, מוזמן בחום לעשות זאת) מצליח יותר משבעים אחוז מהאוכלוסייה.

נ.ב: זה כזה כייף להצהיר על זה ככה כאן בפורום , אגב, ניפגש עוד כמה שנים, בעזרת האלוהים, הולך לצאת ממני משהו פאקינג גדול... (כן, כן... חוץ מכל הביטחון המופרז הזה =]).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 20-10-2011 בשעה 23:25.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

אני אגיד לך ככה, הרבה חבר'ה מהפורום ראו אותי, והם יודעים שאני (אתה הולך להיות מופתא) לא מצליח יותר משבעים אחוז באוכלוסייה.

אבל אני כל כך מבסוט מהחיים שלי, אני כל כך מאמין במי שאני ובמה שאני יכל לתרום לעולם, שזה בכלל לא מעניין אותי, אני הגעתי להשלמה עצמית כל כך גבוהה שזה מורגש ממני לקילומטרים, הגעתי ברוך אלוהים, לרמות כאלו של אושר, שגם זיין על שכל מה שעושה ומתעסק בו זה לזיין פצצות (פחח) אני בספק אם איי פעם יגיע.

אתה בטח חושב שקל לי לדבר, "מה הוא יודע, ילד בן 17" אז אני יכל לגלות לך, שלפני כחודש גיליתי שאחד מבני המשפחה שלי (לא מאחל לאף אחד פה) חולה בסרטן בדרגה לא הכי טובה שיש .

אז אתה יכל לסמוך עליי, שאני (וכל מי שחפץ בעומק ליבו לחלוק עליי, מוזמן בחום לעשות זאת) מצליח יותר משבעים אחוז מהאוכלוסייה.

נ.ב: זה כזה כייף להצהיר על זה ככה כאן בפורום , אגב, ניפגש עוד כמה שנים, בעזרת האלוהים, הולך לצאת ממני משהו פאקינג גדול... (כן, כן... חוץ מכל הביטחון המופרז הזה =]).
    מה שאני רוצה להגיד לך :
    בהצלחה ואני מקווה שתגיע לאן שאתה רוצה להגיע (תלוי בך)

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

האמת שבאמת רואים שלקחתה את הפיק אפ ברצינות וזה יפה אז ... כן מאמין שעוד כמה שנים אפילו למה רצתה כל כך הרבה?
    שנה שנתיים אתה יכול להיות תותח זה עניין של תרגול כמו שאומרים

ואם כבר כתבתי הודעה אז עוד משהו:
    כתבתי לך פרטית תענה או שנבוא אליך בלילה שתישן ובוא נגיד שחבל על הפיטריה שלך...

רעיון חכם מאוד
    ממש אהבתי את זה
    כבר שולח לך בפרטי את הפייסבוק שלי

דבר כזה מצויין בשבילי בתקופה של הצבא כשאין לי גישה למחשב לעבוד על הפייסבוק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,671 | הודעות: 8,204,264 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect