נכתב במקור על ידי noamXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני סקסי!!!! ואתם לא! prove it.
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic לילה טוב. אבי נימני אלוהים, ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד, אין עוד מלבדו. שאלה! אם היה בא אליך מלאך ואומר לך שתוכל לקבל 100,000 שקל ואיזה שחקנית מפורסמת שתרצה אבל בתמורה אתה צריך להסכים שאבי נימני יתאסלם וישחק בקבוצה ערבית - אתה מסכים לדיל?
נכתב במקור על ידי red orbach2 התמונה לא עלתה טוב. אבל תדמיין את עצמך עם גופה כמו בתמונה שלי, מסתובב בטיילת של ת"א עם גופייה שחורה. כל הבנות מתעלפות עליך. אם אתה חושב שאם תהיה שרירי תביא כוסית אתה חי בסרט.. במקום להתאמן ולהתנפח תפתח אישיות כובשת. ולגבי הדיל, אני אתאיסט.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 18-10-2011 בשעה 22:36.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי By The Way prove it.
נכתב במקור על ידי noamXD try...
נכתב במקור על ידי Display העלתי: או.קיי אני קונה. בלי ורידים וזה. מגניב. אני מעדיף גופה כזאתי. אומרים ש60% מהדרך ללהפוך לכזה זה לשתות שייקים עם אבקות חלבון וזה עולה טונה כסף
נכתב במקור על ידי By The Way try...
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אני אתאיסט.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי red orbach2 או.קיי אני קונה. בלי ורידים וזה. מגניב. אני מעדיף גופה כזאתי. אומרים ש60% מהדרך ללהפוך לכזה זה לשתות שייקים עם אבקות חלבון וזה עולה טונה כסף משעמם לך אה? חח לך לחדר כושר כמה חודשים ויהיה לך שרירים זה לא כזה ביגדיל.
נכתב במקור על ידי red orbach2 או.קיי אני קונה. בלי ורידים וזה. מגניב. אני מעדיף גופה כזאתי. אומרים ש60% מהדרך ללהפוך לכזה זה לשתות שייקים עם אבקות חלבון וזה עולה טונה כסף כן אחי,האבקות חלבון האלה עוזרות. לפי מה שידוע לי הם לא עולות הרבה כסף. לך לפורום כושר ופיתוח הגוף יעזור לך שם .
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אם אתה חושב שאם תהיה שרירי תביא כוסית אתה חי בסרט.. בנות מתות על גוף חטוב! זה נותן לך כרטיס כניסה... גורם להן להיות מעוניינות... ואח"כ זה עניין של איזה אופי יש לך וזה.
נכתב במקור על ידי red orbach2 בנות מתות על גוף חטוב! זה נותן לך כרטיס כניסה... גורם להן להיות מעוניינות... ואח"כ זה עניין של איזה אופי יש לך וזה. חבל שאתה חושב ככה.
יחי אתאיסטים
נכתב במקור על ידי By The Way חבל שאתה חושב ככה. אחי הוא FAIL נכשל על תתייחס אליו.
חוקי הפורום