רשימת מרכיבים חומרים:
שלושת רבעי הכוס קמח מלא סוגת
חצי כוס קמח לבן
שליש כוס סוכר לבן סוגת
2 כפיות אבקת אפיה סוגת
רבע כפית מלח
רבע כוס אגוזי מלך סוגת, קצוצים
רבע כוס פרוסות שקדים מולבנים סוגת
רבע כוס צימוקים
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
אופן הכנה הכנה:
1. חממו את התנור ל- 180 מעלות. בקערה ערבבו היטב קמחים, סוכר, אבקת אפיה ומלח. הוסיפו את האגוזים והצימוקים והניחו בצד.
2. בקערה אחרת הקציפו ידנית את הביצים ותמצית הווניל. הוסיפו את הביצים לתערובת הקמחים.
3. על גבי משטח עבודה מקומח שטחו את הבצק ולושו בידיים. צרו ממנו כיכר שטוחה, ארוכה וצרה. העבירו הכיכר לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה משומן. אפו כ- 20 דקות עד שהכיכר תפחה והגיעה ליציבות. הוציאו והניחו לצינון מלא.
5. הורידו את דרגת חום התנור ל- 120 מעלות. פרסו את הכיכר לפרוסות דקות והניחו אותן על גבי נייר אפייה חדש. אפו עוד 25 דקות כאשר אתם הופכים את הבישקוטי באמצע.
6. הניחו לצינון עד טמפרטורת חדר ושימרו בקופסה אטומה.






ציטוט ההודעה


ספוילר: 
