קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון]חלת דבש|בשר
    על ידי DarkDevil בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-02-2010, 13:27
  2. [מתכון]לחם דבש-פשוט
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-02-2008, 19:25
  3. מתכון|עוגת דבש
    על ידי mama4all בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2007, 13:40
  4. [מתכון] עוגת דבש
    על ידי SpiderPig בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-09-2007, 16:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[מתכון]חלת דבש עם קמח מלא

  1. #1
    משתמש כבוד
    F.C Maccabi Haifa
    האוואטר של .Eliran.
    תאריך הצטרפות
    01/2008
    הודעות
    20,879
    לייקים
    10
    נקודות
    16

    ברירת מחדל [מתכון]חלת דבש עם קמח מלא

    חלת דבש עם קמח מלא

    זוהי חלה מתוקה, מתאימה במיוחד לראש השנה - אבל לא רק.
    אפשר להכין אותה לשבת, ואפשר גם להתפנק עליה בכל יום אחר מימות השנה.
    אם רוצים להקפיא - כדאי לבצוע/לפרוס לפני ההקפאה, ואז להוציא לחימום רק את הכמות הנדרשת לצריכה מיידית - בחימום נכון במיקרוגל זה יוצא כמו חדש!

    ככה תכינו:



    חלת דבש עם קמח מלא

    המצרכים
    4 כוסות קמח רגיל
    4 כוסות קמח מלא
    2 כפות שמרים יבשים
    כפית וחצי מלח
    2 כוסות מים חמים
    חצי כוס דבש
    רבע כוס מרגרינה/חמאה או שמן
    2 ביצים
    1 חלמון ביצה
    1 כפית מים
    לזרייה - זרעוני שומשום או פרג

    אופן ההכנה
    מערבבים את שני סוגי הקמח בקערה
    מוציאים כוס אחת של התערובת ומניחים בצד
    מוסיפים את המלח ומערבבים היטב
    מוסיפים את השמרים ומערבבים היטב

    מערבבים בקערה אחרת את המים החמים, המרגרינה והדבש, מערבבים עד שהמרגרינה נמסה
    מוסיפים את קערת הנוזלים לקערת הקמח ומתחילים ללוש
    מוסיפים את שתי הביצים וממשיכים ללוש
    מעבירים את גוש הבצק למשטח מקומח קלות וממשיכים ללוש כעשר דקות, תוך הוספת כמה שצריך קמח מהכוס שהשארנו בצד, עד לקבלת בצק חלק ואלסטי שלא נדבק לידיים. יתכן שלא יהיה צריך את כל הכוס.

    מכסים את הבצק, מניחים לתפוח במשך 10 דקות
    מחלקים את הבצק לשניים, ומכל חלק יוצרים כדורים

    מרפדים תבנית בנייר אפיה (יתכן שיהיה צורך בשתי תבניות אם התבנית האחת איננה מספיק גדולה לשתי חלות)
    כל חלה מורכבת מכדור מרכזי אחד ו - 6 עד 8 כדורים שמקיפים אותו מסביב
    מכסים את התבנית ונותנים שוב לתפוח עד להכפלת הנפח

    טורפים את חלמון הביצה עם כפית מים, מושחים את כל המשטח העליון של החלות בעזרת מברשת
    זורים שומשום או פרג
    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות בין 45 ל - 55 דקות עד שהחלה נשזפת יפה

    קרדיט למתכונים.נט

  2. קישורים ממומנים

  3. #2

    ברירת מחדל

    זה דבר חשוב לשישי בערב..אני יגיד לאמא שלי שתעשה אחד כזאת..

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect