אף פעם לא הייתי צדיק או משהו אבל דיברתי עם אלוהים הרבה.. נגיד קרה לי משהו רע אז היתי אומר למה אתה מניאק אליי אלוהים למה.. ואני ממש פחדתי שאני אהיה בגהנום כ לא הייתי צדיק ובכיתה ח' ממש התחזקתי עד שהגעתי לפורום הזה ואז הידרדרה לי קצת האמונה.. ראיתי פול סרטונים במחשב בקשר לנושא והגעתי למסקנה שאלוהים לא קיים עכשיו אני ביתה ט' ואני ממש לא יודע מה לעשות... תכננתי לחזור בשאלה אולי בצבא אבל אז אני אפסיד את כל שנות התיכון שגומרים מוקדם ונפגשים עם חברים ובמקום זה אני אהיה בישיבה ואגמור כל יום ב6-7 אני באמת לא מה לעשות.. אני מסתכל על החיים שלי ואני אומר הכל יהיה סדר שתהיה גדול.. אבל לפעמים אני חושב שאולי כל החיים אני אחיה בשקר ואמשיך להיות דתי ולא אהיה מאושרואני מרגיש שונה מחילונים אז אני לא יודע אם אני יכול להיות כמותם.. נגיד הייתי בחוג לקרב מגע וכולם שם חילונים ואני הדתי היחיד (אבל הייתי בלי כיפה) והרגשתי ממש שונה מהם.. אני ממש לא יודע מה לעשות.. אני מבקש עזרה ממישהו שחזר בשאלה כי אחרים פה לא יבינו איזה קשה זה..

ואני מרגיש שונה מחילונים אז אני לא יודע אם אני יכול להיות כמותם.. נגיד הייתי בחוג לקרב מגע וכולם שם חילונים ואני הדתי היחיד (אבל הייתי בלי כיפה) והרגשתי ממש שונה מהם.. אני ממש לא יודע מה לעשות.. אני מבקש עזרה ממישהו שחזר בשאלה כי אחרים פה לא יבינו איזה קשה זה..
ציטוט ההודעה