קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני תמיד לוחץ Buy it now ואני מתחרט ולא קונה בסוף.. וEbay פתחו תלונה נגדי
    על ידי gyemori בפורום צרכנות וקניות באינטרנט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-03-2012, 19:59
  2. [סקר] מאמין באלוהים ?
    על ידי KiddyBandit בפורום סקרים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 18-03-2011, 20:55
  3. לא מאמין. שיר כזה ישן מעביר בי צמרומורת אחד הגדולים!!
    על ידי Asaf93 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 12-09-2006, 22:24
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 22:27
  5. [מוכר]רשימת פרוקסי ענקית שאין לאף אחד פה
    על ידי ReTor.IL בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-10-2005, 15:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

לא מאמין באלוהים ואני דתי ולא סיפרתי לאף אחד מה לעשות??

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל לא מאמין באלוהים ואני דתי ולא סיפרתי לאף אחד מה לעשות??

אף פעם לא הייתי צדיק או משהו אבל דיברתי עם אלוהים הרבה.. נגיד קרה לי משהו רע אז היתי אומר למה אתה מניאק אליי אלוהים למה.. ואני ממש פחדתי שאני אהיה בגהנום כ לא הייתי צדיק ובכיתה ח' ממש התחזקתי עד שהגעתי לפורום הזה ואז הידרדרה לי קצת האמונה.. ראיתי פול סרטונים במחשב בקשר לנושא והגעתי למסקנה שאלוהים לא קיים עכשיו אני ביתה ט' ואני ממש לא יודע מה לעשות... תכננתי לחזור בשאלה אולי בצבא אבל אז אני אפסיד את כל שנות התיכון שגומרים מוקדם ונפגשים עם חברים ובמקום זה אני אהיה בישיבה ואגמור כל יום ב6-7 אני באמת לא מה לעשות.. אני מסתכל על החיים שלי ואני אומר הכל יהיה סדר שתהיה גדול.. אבל לפעמים אני חושב שאולי כל החיים אני אחיה בשקר ואמשיך להיות דתי ולא אהיה מאושר ואני מרגיש שונה מחילונים אז אני לא יודע אם אני יכול להיות כמותם.. נגיד הייתי בחוג לקרב מגע וכולם שם חילונים ואני הדתי היחיד (אבל הייתי בלי כיפה) והרגשתי ממש שונה מהם.. אני ממש לא יודע מה לעשות.. אני מבקש עזרה ממישהו שחזר בשאלה כי אחרים פה לא יבינו איזה קשה זה..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי gilad21212 צפיה בהודעה
    אף פעם לא הייתי צדיק או משהו אבל דיברתי עם אלוהים הרבה.. נגיד קרה לי משהו רע אז היתי אומר למה אתה מניאק אליי אלוהים למה.. ואני ממש פחדתי שאני אהיה בגהנום כ לא הייתי צדיק ובכיתה ח' ממש התחזקתי עד שהגעתי לפורום הזה ואז הידרדרה לי קצת האמונה.. ראיתי פול סרטונים במחשב בקשר לנושא והגעתי למסקנה שאלוהים לא קיים עכשיו אני ביתה ט' ואני ממש לא יודע מה לעשות... תכננתי לחזור בשאלה אולי בצבא אבל אז אני אפסיד את כל שנות התיכון שגומרים מוקדם ונפגשים עם חברים ובמקום זה אני אהיה בישיבה ואגמור כל יום ב6-7 אני באמת לא מה לעשות.. אני מסתכל על החיים שלי ואני אומר הכל יהיה סדר שתהיה גדול.. אבל לפעמים אני חושב שאולי כל החיים אני אחיה בשקר ואמשיך להיות דתי ולא אהיה מאושר ואני מרגיש שונה מחילונים אז אני לא יודע אם אני יכול להיות כמותם.. נגיד הייתי בחוג לקרב מגע וכולם שם חילונים ואני הדתי היחיד (אבל הייתי בלי כיפה) והרגשתי ממש שונה מהם.. אני ממש לא יודע מה לעשות.. אני מבקש עזרה ממישהו שחזר בשאלה כי אחרים פה לא יבינו איזה קשה זה..
    תשובתך בשאלתך. אתה צריך לחפש במקומות הנכונים ומתוך רצון נקי להגיע לאמת.
    בכיתה ט' אתה עדיין לא יכול להגיע לשום מסקנה. תמשיך ללמוד ולנסות להבין את העולם שאתה נמצא בו. וכמובן אם דבר מה לא מסתדר לך אתה יכול לשאול.
    בהצלחה בכל דרך שבה תלך.
    בברכה,

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

חחח אחי בגיל שלך אני הייתי בידיוק במצב שלך היחיד שלא מאמין בין המאמינים אבל גם לא קשור לחילונים. מעניין איך זה קורה באופן אישי אני סתמתי את הפה עד היום אני כבר בי"ב לומד בישיבה תיכונית עד 7 כמעט כל יום אני לא יגיד לך שזה כיף ואני לא מרגיש שאני מפספס כלום אבל אני כן יגיד לך שאני לא מתחרט על הבחירה בגיל שלך אני רציתי ללכת לבית ספר חילוני הלכתי לשם נבחנתי התקבלתי הייתי שם שבועיים והבנתי שזה לא בישבילי אני שבוי של החינוך הדתי (תאמת הוא יותר מעניין מהחילוני (אמונה וכאלה)) חזרתי לישיבה קיבלו אותי מה שניסיתי לעשות זה לא להתבלט בפני המורים (כמובן שזה היה קשה כי כשעזבתי די דאגתי שכולם ידעו שאני לא מאמין) בכל מיקרה שנה שלמה הייתי יושב בשקט בכיתה היו לי בערך 2 חברים מהבית ספר. חידשתי קשר אם חברים שהיו לי בילדות שהם חילונים אבל לא ערסים היינו יוצאים כמעט כל יום לנרגילה צוחקים (מצאתי מקלט במוזיקה מציאה לך לנסות) שנה שעברה הרבה ילדים מהישיבה התחילו קצת להתרחק מהדת ואז היה לי יותר מקום התחברתי ליותר אנשים הייתי מהמגניבים שמחללים שבת מקללים ולא שמים על המורים (על ציונים תמיד הקפדתי) עד שהבנתי שרובם לא באותו ראש איתי הם סתם ילדים שמתעצלים להאמין עושים "חטא" ואז בוכים עליו וטוענים שהם חוזרים בתשובה אבל מצאתי גם חברים טובים ועכשיו אני בישיבה אני יוצא לשתות עם חברים פעם בשבוע אני מעשן שומע מוזיקה חי את החיים כמו שאני רוצה מתייחס לבית ספר רק בתור בגרויות ומרגיש שלם אם עצמי כמובן שאני מחכה לצבא שם לקבל את החופש האמיתי. קיצר סתם חשבתי שזה אולי יעניין אותך תלמד מהנסיון שלי אם אתה לא רוצה לאכזב את ההורים שלך אתה לא חייב תמצא את הכי טוב שאתה יכול מהחיים ה"דתיים" תיהיה כופר בסתר אם חברים זה גם יחבר ביניכם. אני יכול גם להגיד לך שהרבה חברים שלי שעזבו את הדת ואת הישיבה רובם בעצם לא עושים בגרויות הפכון לערסים שכל מה שמעניין אותם זה כבוד ובנות אז תחליט מה את הרוצה לעשות הכי חשו שתיהיה שלם אם הבחירה שלך.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

תחזור בשאלה, תעבור לבית ספר חילוני,
    ותחיה את החיים איך שאתה רוצה.
    אחרת אף פעם לא תהיה מאושר, ואסור שזה יקרה

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    תחזור בשאלה, תעבור לבית ספר חילוני,
    ותחיה את החיים איך שאתה רוצה.
    אחרת אף פעם לא תהיה מאושר, ואסור שזה יקרה
    איזה שטויות אתה מדבר

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    איזה שטויות אתה מדבר
    תסביר

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

תסביר
    אין מה להסביר,
    מכיוון שלא הבאת כאן שום דבר מנומק הוא ענייני בכלל,
    אלא רק (באופן באמת לא מפתיע) הבאת את דעתך במקובעות מדרגה ראשונה.

הבן אדם מדבר כאן על מצב עדין, תשובה כמו שלך לא תפתור לו כלום,
    וכן, גם אם הוא יעשה אותה אין כל סיבה שהוא יהיה מאושר.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה יש לנמק?
    הבנאדם מרגיש שהוא חי בשקר, הוא בעצמו אמר שהוא לא מאושר.
    אז עדיף שהוא ימשיך לחיות ככה וימשיך לסבול?
    אין פה הרבה חכמות. יש לו 2 אפשרויות:

1) להמשיך לחיות חיים שהוא לא רוצה.
    2) להתחיל לחיות את החיים שהוא כן רוצה. [ זה יהיה קשה בהתחלה, אבל בסופו של דבר זה ישתלם לו והוא ישמח על ההחלטה שהוא עשה, ובטוח שהוא יהיה יותר מאושר מעכשיו.]

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

מה יש לנמק?
    הבנאדם מרגיש שהוא חי בשקר, הוא בעצמו אמר שהוא לא מאושר.
    אז עדיף שהוא ימשיך לחיות ככה וימשיך לסבול?
    אין פה הרבה חכמות. יש לו 2 אפשרויות:

1) להמשיך לחיות חיים שהוא לא רוצה.
    2) להתחיל לחיות את החיים שהוא כן רוצה. [ זה יהיה קשה בהתחלה, אבל בסופו של דבר זה ישתלם לו והוא ישמח על ההחלטה שהוא עשה, ובטוח שהוא יהיה יותר מאושר מעכשיו.]
    יש לו הרבה יותר משתי אפשרויות ואני בטוח ב100% שהוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה הוא פשוט לא רוצה לייצג את הדתיים יותר הוא לא רוצה ללבוש כיפה וציצית הוא עדיין צעיר בישביל כל השאר...

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

לדעתי אתה צריך לעשות מה שאתה מרגיש, אומנם לפני שאתה מוותר לגמרי על האמונה שלך אולי אתה צריך לחשוב שאולי אורך החיים שאתה חיי לא מתאים לך וזה לאו דווקא אומר שהאמונה לא טובה לך.

יש דתיים רבים שלא לומדים בישיבות, שכן יוצאים עם חברים, שכן נהנים מהחיים ושכן יש להם אמונה בלב. אני דוגמה קלאסית למקרה של אדם מאמין שלא חיי באורך חיים דתי, אני מאמין באמונה שלמה ובכל זאת אורך חיים דתי לא מתאים לי, ולכן, הסקתי שאני לא חייב לחיות באורך החיים המקובל כדי להאמין, התורה ניתנת לפירוש בדרכים רבות ואני בחרתי את הדרך שלי, בהצלחה בכל דרך שתבחר.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 19-10-2011 בשעה 18:03.

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    יש לו הרבה יותר משתי אפשרויות ואני בטוח ב100% שהוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה הוא פשוט לא רוצה לייצג את הדתיים יותר הוא לא רוצה ללבוש כיפה וציצית הוא עדיין צעיר בישביל כל השאר...
    הבחור אומר שהוא לא מאמין באלוהים, להמשיך ללמוד בישיבה זה לא מה שיעשה לו טוב.
    ומה זה צעיר בשביל כל השאר? הוא מספיק גדול בשביל להחליט אם הוא רוצה להיות דתי או לא.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ

הבחור אומר שהוא לא מאמין באלוהים, להמשיך ללמוד בישיבה זה לא מה שיעשה לו טוב.
    ומה זה צעיר בשביל כל השאר? הוא מספיק גדול בשביל להחליט אם הוא רוצה להיות דתי או לא.
    ואולי ללמוד בבית ספר חילוני זה לא מה שיעשה לו טוב אתה לא מכיר את ההבדלי תרבויות בין השתיים הוא בעצמו אמר שהוא לא מתחבר לחילונים. והוא צעיר בישביל לשתות לעשן וכל השטויות האלה.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אין מה להסביר,
    מכיוון שלא הבאת כאן שום דבר מנומק הוא ענייני בכלל,
    אלא רק (באופן באמת לא מפתיע) הבאת את דעתך במקובעות מדרגה ראשונה.

הבן אדם מדבר כאן על מצב עדין, תשובה כמו שלך לא תפתור לו כלום,
    וכן, גם אם הוא יעשה אותה אין כל סיבה שהוא יהיה מאושר.
    LOL
    גבר, מהיש לנמק?

אם הבחור רוצה להיות דתי, שיהיה דתי.

רוצה להיות חילוני, שיהיה חילוני.

מה רע בתשובה הזאת?

One Shot - One Kill

משתמש כבוד האוואטר של Application
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

גלעד, אני אגיד לך דבר כזה;
    המצב שלך באמת לא קל, הקושי בלהבחין האם אתה מאמין באלוהים או לא קיים אצל רבים מאיתנו.
    אני מציע לך לדחות את המלחמה הפנימית הזו לגיל יותר מאוחר. מאחר ובגיל העכשווי שלך אתה נתון הרבה למלחמות פנימיות וזיהוי עצמי לעיתים קרובות יותר. עם הזמן העניינים יתבהרו לך עוד יותר, ותדע מי אתה ומה אתה בצורה טובה יותר וככה בעצם תוכל לקבל על עצמך את המסלול חיים שנכון בשבילך.
    אמרת שאינך מרגיש שייך בקרב חילונים, והאמת היא שאף אחד לא מצפה שתרגיש. נולדת לתפיסה שונה ולחיים שונים, אז מן הסתם בתור הדתי היחיד מבין קבוצה שלמה של חילונים תרגיש שונה ולא שייך. אני יכול להגיד לך בוודאות שבמידה ותבחר בחיים חילוניים, עם הזמן תחושת הזרות והאי שייכות תתפוגג, אבל עדיין ישאר בך משהו מסורתי מפעם.
    אל תמהר לבחור בחיים חילוניים. קח את הזמן לחשוב, מי יודע? אולי תתחזק בעתיד או תחזור בך?

אני מקווה שתמצא את עצמך ותבחר בדרך חיים שהכי נכונה וטובה בשבילך. שיהיה בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 03:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,868 | הודעות: 8,151,450 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect