קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עשינו עסק-נפתר] לא קיים את העסקה כמו שצריך.
    על ידי Sh3xyMan בפורום תלונות
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 24-07-2011, 10:35
  2. הוכחות שישו היה קיים
    על ידי Avi Rikan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 21:09
  3. הוכחות שאלוהים קיים
    על ידי gilad21212 בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 48
    הודעה אחרונה: 01-12-2010, 00:36
  4. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 11-11-2010, 21:12
  5. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 8 << ראשון ... 45678 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 107

[דעה] יש לי הוכחות שהעולם לא קיים 5700 שנה כמו שטוענת הדת לא 4.5 מילארד שנה. - עמוד 6

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    עד כדי כך נמוך ירדת? אני מכיר את האידיוט שעושה את כל הסירטוני הסטה האלה. ראשית הוא אידיוט גמור, הוא לא יודע בכלל על מה הוא מדבר.
    לעניין תחילת הסרטון הספציפי הזה: קודם כל זה במשנה ט' ולא י' כפי שהוא רשם. דבר שני, כידוע הגמרא באה לבאר את דברי המשנה וזה תחילת הדיון על הנושא: "אקונס ואפונס כספתיאס ואכספטיאס ואטונס ה''ז מותר תנן התם כל שיש לו קשקשת יש לו סנפיר ויש שיש לו סנפיר ואין לו קשקשת יש לו קשקשת ויש לו סנפיר דג טהור יש לו סנפיר ואין לו קשקשת דג טמא" - מדברי הגמרא נראה שמדובר בדגים בלבד.
    לא מכיר את העניין של "צריך להתקלף בקלות" אבל שים לב שהוא טוען שקילוף ע"י דבק נחשב להתקלף בקלות - אך לא בטוח שזה באמת מספיק (אולי קלות הכוונה ע"י היד וכד'). הפסקתי כאן כי אני מכבד את עצמי.
    אין לי כבר כוח אליך ולשטויות שאתה מוציא מהמקלדת בחיי!
    תישאר בפנטזיה שלך אני הרמתי ידיים

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Hasee
    שם פרטי
    ליאל
    לייקים
    198
    נקודות
    1,700
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    09-11-2011

חבר'ה מה אתם באים לאומר באשכול הזה שה' לא קיים (בשבילכם)?שהדת משקרת(בשבילכם)?
    "אדם באמונתו יחייה" אתם לא מאמינים יופי מה אתם באים להגיד בעץ הזה?משעמם לכם? רמה נמוכה1
    להוא שמעליי למה אתה מקלל סתם?
    נערך לאחרונה על ידי Hasee; 17-10-2011 בשעה 17:30.

למה אסור לקלל את אלוהים?

שם פרטי
    ליאל
    לייקים
    198
    נקודות
    1,700
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    09-11-2011

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    למה אסור לקלל את אלוהים?
    לא אמרתי שאסור
    מה זה יתן לך ?
    בשביל מה סתם להספים

אז אם מקללים את אלוהים הוא לא מתעצבן ומעניש אותך?

למה אסור לקלל את אלוהים?
    כבר אמרתי לך לא פעם, שומר פיו ולשונו שומר ומצרות נפשו. מסתבר שזה לא ממש מעניין אותך.
    אומרים על רשעים שטוב להם שפודים את הזכויות שלהם בעולם הזה כדי שבעולם הבא יוכלו להגיע למקום שבאמת מגיע להם.
    לא יודע מה יקרה לך, אני לא אלוקים, מה שבטוח ידונו אותך היטב.
    המוות הוא תשובה וודאית להרבה דברים, בני האדם השפויים נוהגים לחכות לו.
    בברכה,

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אחינו תרגע קצת אני איתך אבל אין מקום לשפה כזאת

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אין לי כבר כוח אליך ולשטויות שאתה מוציא מהמקלדת בחיי!
    תישאר בפנטזיה שלך אני הרמתי ידיים
    אחי מה נסגר איתך, אם משהו נראה לך לא ברור/שגוי פשוט תגיד.
    תשתדל יותר.
    בברכה,

שם פרטי
    ליאל
    לייקים
    198
    נקודות
    1,700
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    09-11-2011

איזה דיון מטמוטםאתם רבים אם יש אלואים ו\או אין אדם באמונתו יחיה

אורי הסרטון שעלת לא קשור לתורה בכלל >מי שעשה אותו מראה כמה שהוא מטומטם ומשועמם!

בגלל אנשים כמוכם שוננאים יהודים בעולם

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

Ori, לגבי הסרטון, בכל עדר יש כבשה שחורה אצלנו יש אפילו כמה.

לגבי הטענה שלי, תציג לי מקור ימי שטוען שלאותו נחש ים אין סנפיר [אחד מספיק אגב] כיוון שאני חיפשתי את אותו נחש ים מדובר ובמקור הימי שאני ראיתי נטען שבמקום מסויים יש לו סנפיר בודד אבל בבקשה אם אתה רוצה להוכיח שאני טועה תביא הוכחות במקום לכתוב פה דברים ריקים מתוכן, שים לב שיכול להיות שאתה מדבר על נחש שאין לו קשקשת ולכן זה לא שולל את הטענה שלי שאין לו סנפיר אפילו אם תביא לי את השם שלו אני יתנדב לעשות את כל המחקר בעצמי.

gavra, אני לא דיברתי על דגים בלבד, אני יודע מה רשמתי ולאחרון שרשם לי שיש 'נחש מים' וביקשתי להביא לי לינק משום מה הוא נכשל במשימה, אם תחפשו מספיק טוב מקור שמפרט את האיברים של אותו נחש מדובר אתם תגלו שגם לנחשי מים יש סנפיר או שפשוט מאוד אין לו קשקשת הכל תלוי על איזה נחש הם מדברים אבל כמובן הם לעולם לא יכתבו פה את השם כי הם יודעים שאני יוכיח להם בשניות שהם טועים.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 19-10-2011 בשעה 13:13.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SirToT צפיה בהודעה
    Ori, לגבי הסרטון, בכל עדר יש כבשה שחורה אצלנו יש אפילו כמה.

לגבי הטענה שלי, תציג לי מקור ימי שטוען שלאותו נחש ים אין סנפיר [אחד מספיק אגב] כיוון שאני חיפשתי את אותו נחש ים מדובר ובמקור הימי שאני ראיתי נטען שבמקום מסויים יש לו סנפיר בודד אבל בבקשה אם אתה רוצה להוכיח שאני טועה תביא הוכחות במקום לכתוב פה דברים ריקים מתוכן, שים לב שיכול להיות שאתה מדבר על נחש שאין לו קשקשת ולכן זה לא שולל את הטענה שלי שאין לו סנפיר אפילו אם תביא לי את השם שלו אני יתנדב לעשות את כל המחקר בעצמי.

gavra, אני לא דיברתי על דגים בלבד, אני יודע מה רשמתי ולאחרון שרשם לי שיש 'נחש מים' וביקשתי להביא לי לינק משום מה הוא נכשל במשימה, אם תחפשו מספיק טוב מקור שמפרט את האיברים של אותו נחש מדובר אתם תגלו שגם לנחשי מים יש סנפיר או שפשוט מאוד אין לו קשקשת הכל תלוי על איזה נחש הם מדברים אבל כמובן הם לעולם לא יכתבו פה את השם כי הם יודעים שאני יוכיח להם בשניות שהם טועים.
    אחד?
    תנסה את כולם כולם כולל כולם.
    נחשי מים הם חיות מים עם קשקשים ללא סנפירים תמצא לי נחש מים אחד עם סנפירים /=

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

אחד?
    תנסה את כולם כולם כולל כולם.
    נחשי מים הם חיות מים עם קשקשים ללא סנפירים תמצא לי נחש מים אחד עם סנפירים /=
    אני לא בדיוק יודע על איזה סוג של נחשים אתה מדבר, אני מבין הרבה בנחשים ועד כמה שידוע לי לשום נחש בעולם אין זימים, אני אניח שאתה מתכוון לצלופח כיוון שאתה לא נותן לי שם מדויק של חיה ולצלופח אכן יש סנפיר, אומנם במקרה שאתה לא בדיוק מבין מה ההגדרה של חיה שחייה במים אני אוסיף והסביר לך שלחיה שאין לה זימים אינה נחשבת ממשפחת הדגים, לדוגמה דולפין, לוויתן וכלב ים הם ממשפחת היונקים כיוון שאין להם זימים והם חייבים לנשום אוויר כדי לחיות אני מחזק את מה שאמרתי מקודם ואומר, הכוונה שלי היא לא רק לדגים אלה לכל חיה שיש לה זימים שזאת ההגדרה הכי פשוטה שיש לחיה שחייה במים.

כדי להסיר ספק, ציטוט מתוך WIKIPEDIA:
    "All have paddle-like tails and many have laterally compressed bodies that give them an eel-like appearance. Unlike fish, they do not have gills and must surface regularly to breathe"
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrophiinae

ובבקשה פעם הבאה שאתה רוצה להתווכח אני אשמח למקור אמין לטענות שלך כדי לחסוך את הזמן בוויכוח על דברים לא רלוונטים.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 19-10-2011 בשעה 16:55.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני לא בדיוק יודע על איזה סוג של נחשים אתה מדבר, אני מבין הרבה בנחשים ועד כמה שידוע לי לשום נחש בעולם אין זימים, אני אניח שאתה מתכוון לצלופח כיוון שאתה לא נותן לי שם מדויק של חיה ולצלופח אכן יש סנפיר, אומנם במקרה שאתה לא בדיוק מבין מה ההגדרה של חיה שחייה במים אני אוסיף והסביר לך שלחיה שאין לה זימים אינה נחשבת ממשפחת הדגים, לדוגמה דולפין, לוויתן וכלב ים הם ממשפחת היונקים כיוון שאין להם זימים והם חייבים לנשום אוויר כדי לחיות אני מחזק את מה שאמרתי מקודם ואומר, הכוונה שלי היא לא רק לדגים אלה לכל חיה שיש לה זימים שזאת ההגדרה הכי פשוטה שיש לחיה שחייה במים.

כדי להסיר ספק, ציטוט מתוך WIKIPEDIA:
    "All have paddle-like tails and many have laterally compressed bodies that give them an eel-like appearance. Unlike fish, they do not have gills and must surface regularly to breathe"
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrophiinae

ובבקשה פעם הבאה שאתה רוצה להתווכח אני אשמח למקור אמין לטענות שלך כדי לחסוך את הזמן בוויכוח על דברים לא רלוונטים.
    חחח אתה מכניס לי מילים לפה?
    נחשי מים חיות ים עם קשקשים מה אתה מכניס פה זימים
    המשנה אומרת שאין חיית ים שיש לה קשקשים ואין לה סנפירים אף אחד לא טען שמדובר אך ורק על דגים!

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

חחח אתה מכניס לי מילים לפה?
    נחשי מים חיות ים עם קשקשים מה אתה מכניס פה זימים
    המשנה אומרת שאין חיית ים שיש לה קשקשים ואין לה סנפירים אף אחד לא טען שמדובר אך ורק על דגים!

לא הכנסתי לך מילים לפה שים לב ששאלתי כמה פעמים שם ספציפי ולא נתת לי ולכן ניסיתי להבין למה אתה מתכוון ברור שאף אחד לא מדבר רק על דגים מדברים על כל חיית מים משמע חיה שחייה מתחת למים, חיה עם זימים זאת ההגדרה שכל יודע דבר יביא לך לחיה שחיה מתחת למים הרי צפרדע חיה במים ואנחנו לא משתמשים באותה הגדרה עליה וגם לא על הדב הלבן שמבלה את מרבית חייו במים, חייה שמעשית חיה מתחת למים היא חיה עם זימים, עזוב רבנים עזוב משנה תשאל את גוגל.

וכל הכבוד לך שקראת את המשנה אגב

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא הכנסתי לך מילים לפה שים לב ששאלתי כמה פעמים שם ספציפי ולא נתת לי ולכן ניסיתי להבין למה אתה מתכוון ברור שאף אחד לא מדבר רק על דגים מדברים על כל חיית מים משמע חיה שחייה מתחת למים, חיה עם זימים זאת ההגדרה שכל יודע דבר יביא לך לחיה שחיה מתחת למים הרי צפרדע חיה במים ואנחנו לא משתמשים באותה הגדרה עליה וגם לא על הדב הלבן שמבלה את מרבית חייו במים, חייה שמעשית חיה מתחת למים היא חיה עם זימים, עזוב רבנים עזוב משנה תשאל את גוגל.

וכל הכבוד לך שקראת את המשנה אגב
    הייתי בעוונותי אדם דתי פעם.
    ולא חבר המשנה מדברת על כל יצור שחי במים ויש לו קשקשים לכן צפרדע ודב לבן לא נכנסים לקטיגוריה הזאת לעומת זאת נחש מים מתוקים כן נכנס ונחש מה חבר, יש לו קשקשים אבל אין לו סנפירים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,691 | הודעות: 8,198,284 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect