נכתב במקור על ידי .Eliran 28K מיילים + סיסמא? עם התחייבות שלפחות חצי עובדים? אחשלי אני לא יודע אם להתחייב על זה כי בכל זאת זה יותר מדי משתמשים ואמרתי כבר שלא נגעתי בשום משתמש... מה שתבחר חוץ מזה כבר מכרתי מלא קבצי פישינג בעבר, של 12, 32, 15, 22 אלף וכ'ו וליצור עוד אחד ממש לא בעיה בשבילי לכן לתת אחד של 28K לא כזה נורא לי...
נערך לאחרונה על ידי ipadtouch; 19-10-2011 בשעה 01:14.
נכתב במקור על ידי ipadtouch אחשלי אני לא יודע אם להתחייב על זה כי בכל זאת זה יותר מדי משתמשים ואמרתי כבר שלא נגעתי בשום משתמש... מה שתבחר חוץ מזה כבר מכרתי מלא קבצי פישינג בעבר, של 12, 32, 15, 22 אלף וכ'ו וליצור עוד אחד ממש לא בעיה בשבילי לכן לתת אחד של 28K לא כזה נורא לי... בכמה אתה מוכר את זה?
מכרתי את ה32K ב7 דולר אם תרצה אני יעשה לך ב5.5 דולר עמלה עליך אם תרצה תצטט תהודעה ונדבר כבר
נכתב במקור על ידי ipadtouch מכרתי את ה32K ב7 דולר אם תרצה אני יעשה לך ב5.5 דולר עמלה עליך אם תרצה תצטט תהודעה ונדבר כבר יקר.. אני בטוח ש27.9K מהם לא עובדים.. והשאר עם 10 חברים.. קיצר 3$ עמלה עליך עכשיו אני לוקח.
נכתב במקור על ידי .Eliran יקר.. אני בטוח ש27.9K מהם לא עובדים.. והשאר עם 10 חברים.. קיצר 3$ עמלה עליך עכשיו אני לוקח. אמממ אתה יודע מה? 3 דולר ניראלי אני לא יוצא כל כך מורווח בוא נסגור סופי 3.5 עמלה עליך?
חוקי הפורום