קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-03-2012, 18:40
  2. [עזרה]קורס קצינים למבינים בלבד!
    על ידי naty1212 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-03-2010, 22:39
  3. עזרה|פיפא 09 למבינים בלבד....
    על ידי dolev1991 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2008, 21:04
  4. עזרה- קיצור שירים לפזמון בלבד
    על ידי מכורלאהבה בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-07-2007, 15:30
  5. עזרה שלכםםם בבקשהה - לחכמים בלבד חחח סתםםם
    על ידי tomerzhr בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-05-2007, 19:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

עזרה עם אלכוהול למבנים בלבד!!

PureToxic
    אורח

ברירת מחדל עזרה עם אלכוהול למבינים בלבד!!

דוד שלי רוצה לפתוח מיני בר בבית והוא רציך עזרה הינה מה שהוא כתב לי[

אוקיי אז אני מתכנן לפתוח לעצמי מיני בר בבית

אני רוצה לקנות בלגוף , דוראנגו גולד , ג'וני ווקר רד לייבל , אני יודע שהם שורדים הרבה זמן , כל אלא הם משקאות בסיס , אני לא חובב רום ,ג'ין או ליקרים עם אחוז אלכוהול גבוהה למינהם .

אני רוצה לקנות גם תוספות מיוחדות לקוקטיילים
    בנתיים חשבתי על שנאפס טינשנה אפרסק (בשביל WOO WOO ו-סקס על החוף) ואייריש קרים שזה טוב לצ'ייסרים או סתם לפני ארוחה , עכשיו כמה זמן שתי המשקאות האלה שורדים אחרי שפותחים אותם

וגם בנתיים יצא לי 300 שקל וישלי תקציב עוד איזה 100
    ישך רעיונות איזה ליקרים לקנות?
    נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 19-10-2011 בשעה 15:06.

2. קישורים ממומנים

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

אני לא ממציץ לו על עוד ליקר או משו בסגנון.
    תגיד לו שיקנה וודקה, שיקנה ליים, לימון, תפוז, כל מה שאפשר לסחוט ולהכין ממנו משקה קיצי מרענן, פשוט סוחטים, מוסיפים הרבה סוכר, מכינים כוס גבוהה עם קרח עד הסוף ומוזגים שליש וודקה וכל השאר מיץ סחוט (אפשר ורצוי גם לערבב מיצים).
    יש המון משקאות קלים להכנה עם וודקה, ויש גם המון ערבובים, פשוט הדור שלנו רגיל לערבב את זה עם רדבול בשביל לשתות מהר ולקבל סטלה, אבל בכללי וודקה יכולה להתערבב עם כל דבר במינון הנכון, וכמובן בשביל כוס אחת להתרעננות ולא לשיכרון חושים.
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

PureToxic
    אורח

התגובה שלו
    הוודקה ממנה אני יכין קוקטייל
    מצד אחד אתה צודק אפשר להכין קוקטיילים ומניסיון גם יוצאים לא רע
    אבל אפשר לשפר את זה ואני די בטוח שבגלל זה יש קוקטיילים שהרשימת הכנה שלהם ארוכה

נגיד ברוסי לבן אני לא יכול להחליף את הליקר קפה ב...קפה
    יש קוקטיילים רבים שנבנים על ליקרים ובגלל זה אני רוצה לקנות אותם תכלס אם אני לא ייקנה ליקרים אני כבר חוסך לעצמי 100 שקל
    אבל כזה חשוב לי הטעם שאני רוצה להשקיע בהם יותר ולא לבזבז אותם על משקאות לבנים אחרים או לשמור אותם לקנייה הבאה

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

יש כמה אופציות.
    בבר בדר"כ אנשים רוצים לקנות דברים צבעוניים כאלה.
    אז הפיתרון הכי פשוט זה לקנות ליקרים תוצרת הארץ, יש המון צבעים יפים ומגניבים.

במידה ואתה רוצה דברים טובים, ציינת שיש לך דורנגו קפה, ג'וני בלאק ובלגוף.
    שאלה, למה בלגוף ? אל תחשוב לא נכון, וודקה מצויינת, אבל אנשים לא קונים אותה כל כך כי היא לא מוכרת עדיין. אז למה ?

עכשיו בנוגע להמלצות.
    יש לך דורנגו קפה, אבל מה עם המקור ? איפה דורנגו סילבר ? או יותר טוב, קוורבו !

שנאפס טשניה הזה, אחלה של שנאפס, לך עליו.

הייתי מציע גם פיג', פינה קולדה, סאוטן קומפורט, דוליס ויש עוד מספיק דברים מעניינים לבר.
    כשיהיה לך כסף תוסיף.
    בינתיים כמו שאמרת, בסיס, וודקה, טקילה, ג'ין, רום (שאמרת שאתה לא אוהב), שנאפסים (דגש על הרבים, אפרסק לא מספיק), וויסקי, קוניאק וליקרים מעניינים כמו שציינתי למעלה.

עם הזמן אתה תשתדרג, אבל גם אם אתה לא אוהב אני אישית בכל זאת הייתי שם בבר, אתה יודע לערבב וכאלה ולהביא לחברים.

PureToxic
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    יש כמה אופציות.
    בבר בדר"כ אנשים רוצים לקנות דברים צבעוניים כאלה.
    אז הפיתרון הכי פשוט זה לקנות ליקרים תוצרת הארץ, יש המון צבעים יפים ומגניבים.

במידה ואתה רוצה דברים טובים, ציינת שיש לך דורנגו קפה, ג'וני בלאק ובלגוף.
    שאלה, למה בלגוף ? אל תחשוב לא נכון, וודקה מצויינת, אבל אנשים לא קונים אותה כל כך כי היא לא מוכרת עדיין. אז למה ?

עכשיו בנוגע להמלצות.
    יש לך דורנגו קפה, אבל מה עם המקור ? איפה דורנגו סילבר ? או יותר טוב, קוורבו !

שנאפס טשניה הזה, אחלה של שנאפס, לך עליו.

הייתי מציע גם פיג', פינה קולדה, סאוטן קומפורט, דוליס ויש עוד מספיק דברים מעניינים לבר.
    כשיהיה לך כסף תוסיף.
    בינתיים כמו שאמרת, בסיס, וודקה, טקילה, ג'ין, רום (שאמרת שאתה לא אוהב), שנאפסים (דגש על הרבים, אפרסק לא מספיק), וויסקי, קוניאק וליקרים מעניינים כמו שציינתי למעלה.

עם הזמן אתה תשתדרג, אבל גם אם אתה לא אוהב אני אישית בכל זאת הייתי שם בבר, אתה יודע לערבב וכאלה ולהביא לחברים.
    אחרי שהראתי לו מה כתבת הוא כתב

[קוניאק (וברנדי) ישלי יותר מידי בוא נגיד
    ליקרים תוצרת ארץ תאמת שאני לא אוהב תרעיון
    עדיף כבר שנאפס טשניה שהם יותר מוכרים וגם זולים

על מותג לוקחים כסף בוא נגיד כך
    אני בזמן האחרון ממש אוהב וודקות אוקריניות אומנם לא מוכרות אבל הם זולות ואיכותיות
    הוודקה האהובה עליי זאת חורטיצה פלטיניום (ברור שאי אפשר להשוות אותה לפרימיום כמו ואן גוך)
    בלגוף זה גם זול וגם מספק את מה שצריך כי אני לא יישתה את זה נקי תאמת בהתחלה רציתי בכלל אלכסנדרוב (תחשוב שהשתגעתי )

בקשר לטקילות אני מתכוון לקנות דורנגו גולד , כי אני אוהב תרעיון שטקילה צהובה לא רוצה שיהיה לי עוד משקה לבן בבית
    וקוורבו אני יכול לשפר במקום הדורנגו אבל אני לא כזה מבין גדול בטקילות אז אני יילך על הבחירה הראשונית

פידג' לא ניראלי זה יותר משקה לפרחות (כמו פילנדיה עם רד בול)

לא מכיר כל כך דוליס וסאוטן קומפורט
    אבל אהבתי תרעיון של פינה קולדה זה חוסך לי הרבה עבודה כי זה משקה בפני עצמו אז אולי אני יילך עליו
    נערך לאחרונה על ידי PureToxic; 19-10-2011 בשעה 19:47.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ג'וני רד לא וויסקי כזה טוב, לא חושב שאפשר בכלל לשתות אותו ולהתענג עליו. עדיף שהוא יביא כל חודש-חודשיים בקבוק מהדיוטי פרי ממישהו שהוא מכיר שטס, מאשר שיביא בקבוקים מגעילים וזולים.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי this_guy צפיה בהודעה
    אחרי שהראתי לו מה כתבת הוא כתב

[קוניאק (וברנדי) ישלי יותר מידי בוא נגיד השאלה איזה.. לא נראה לי שיש לך יותר מדי הנסי VSOP לפי כל ההתנהלות של המשקאות שלך..
    ליקרים תוצרת ארץ תאמת שאני לא אוהב תרעיון מעולה, גם אני חושב ככה, אבל פתחתי בפניך את האפשרויות.
    עדיף כבר שנאפס טשניה שהם יותר מוכרים וגם זולים

על מותג לוקחים כסף בוא נגיד כך
    אני בזמן האחרון ממש אוהב וודקות אוקריניות אומנם לא מוכרות אבל הם זולות ואיכותיות
    הוודקה האהובה עליי זאת חורטיצה פלטיניום (ברור שאי אפשר להשוות אותה לפרימיום כמו ואן גוך) תשמע אני חושב שבבר צריך להיות כמובן מה שאתה אוהב, ודברים מוכרים ואיכותיים, כדי לתת לבר פוזה מה שנקרא.
    בלגוף זה גם זול וגם מספק את מה שצריך כי אני לא יישתה את זה נקי תאמת בהתחלה רציתי בכלל אלכסנדרוב (תחשוב שהשתגעתי )

בקשר לטקילות אני מתכוון לקנות דורנגו גולד , כי אני אוהב תרעיון שטקילה צהובה לא רוצה שיהיה לי עוד משקה לבן בבית
    וקוורבו אני יכול לשפר במקום הדורנגו אבל אני לא כזה מבין גדול בטקילות אז אני יילך על הבחירה הראשונית שתדע, ההבדל בין דורנגו לקוורבו גדול. ואני באמת שלא הבנתי את הקטע של עוד משקה לבן בבית.. דחילאק זה לא שאתה מביא מים רגילים ומים בטעמים, זה משקה אלכוהול מסוג שונה מה זה השטויות האלה.

פידג' לא ניראלי זה יותר משקה לפרחות (כמו פילנדיה עם רד בול) ממש לא, אבל החלטה שלך

לא מכיר כל כך דוליס וסאוטן קומפורט תנסה לזכור לשאול את הברמן עליהם ולטעום אותם, לך תדע אולי תאהב
    אבל אהבתי תרעיון של פינה קולדה זה חוסך לי הרבה עבודה כי זה משקה בפני עצמו אז אולי אני יילך עליו לבריאות, אם אתה רוצה המלצה חמה זה פינה קולדה של סרפיס.
    שיצלם לנו קצת תמונות כשזה מוכן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,014 | הודעות: 8,201,607 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect