נכתב במקור על ידי _יעל_ הזיכרונות היחידים שלי מגרדלנד הם תורים על גבי תורים... איטליה מדינה יפיפיה, תנצל את הזמן כמו שצריך. שאני הייתי כמעט ולא היה תור P: מה שבאמת הכי היה לי כיף שם שירד שלג בדרך לאיזה הר D: (באיטליה) המדריך ביקש מהנהג לעצור בצד כדי שנרגיש תשלג יורד חוויה
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 19-10-2011 בשעה 20:23.
נכתב במקור על ידי Heracles wazap gays? italy rock gardaland also awesome today i go to Milan VS bate borisov and i dont know who is the second team yoni!!! תהנה..
אני מקווה שעשית בגרדלנד את הרפטור והבלו טורנדו המתקנים הכי טובים שם
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Display ניסית פעם לאכול דבר כזה? זאת אומנות אולי זה נראה מגעיל אבל זה אדיר ! יש כזה בארץ
ספוילר:
נכתב במקור על ידי Heracles wazap gays? italy rock gardaland also awesome today i go to Milan VS bate borisov and i dont know who is the second team yoni!!! גררררררררררררררררררררררררררררררר
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Display ניסית פעם לאכול דבר כזה? זאת אומנות אולי זה נראה מגעיל אבל זה אדיר ! כמה שאני מסכים איתך...
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =] ספוילר:
נכתב במקור על ידי GialloRossi גררררררררררררררררררררררררררררררר grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני מקווה שעשית בגרדלנד את הרפטור והבלו טורנדו המתקנים הכי טובים שם my fuckin cusin dont wanna go to this so we didnt נכתב במקור על ידי Shinx תהנה.. thanks נכתב במקור על ידי -HAIM- You do not like cheese or you said you were allergic אתה לא אוהב גבינה צהובה או שאמרת שאתה אלרגי? allergic נכתב במקור על ידי Barca Fan איזה כיף לך.. תהנה במשחק! thanks
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr my fuckin cusin dont wanna go to this so we didnt thanks allergic thanks היית הולך לבד יאדיוט!!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker היית הולך לבד יאדיוט!!! my fuckin mother want i stay with my cusin!!!!
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 20-10-2011 בשעה 05:50.
נכתב במקור על ידי Heracles my fuckin mother want i stay with my cusin!!!! אתה לא מבין מה הפסדת..!!!
חוקי הפורום