נכתב במקור על ידי -David- ZOMG איך אתה ב10K הודעות? .Eliran. בכלל 20K ........ בהתחלה רשמת ZOMG איך אתה ב10X הודעות?
אני אף פעם לא קיבלתי באן... אני ילד טוב
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Shinx בהתחלה רשמת ZOMG איך אתה ב10X הודעות? כן רשמתי X במקום K טעות של נובים
נכתב במקור על ידי Shinx אי אפשר לבדוק כמה באנים יש לבן אדם, זה לא נכנס למסד כמו אזהרות וכד'. בטח שזה נכנס,איך בדיוק אני יודע כמה לי יש? עומר אמר לי ,תבקש מאחד הראשיים +
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display בטח שזה נכנס,איך בדיוק אני יודע כמה לי יש? עומר אמר לי ,תבקש מאחד הראשיים + אתה יודע כי אתה סופר כמו הומו :|
נכתב במקור על ידי -David- ZOMG איך אתה ב10K הודעות? .Eliran. בכלל 20K ........ אתם אנשים רציניים אא? אתה עוד מעט ב10K
נכתב במקור על ידי Shinx אתה יודע כי אתה סופר כמו הומו :| אתה סתם מקנא.
נערך לאחרונה על ידי Display; 20-10-2011 בשעה 00:39.
נכתב במקור על ידי liorlior69 אתה עוד מעט ב10K אחי אני 6 שנים בפורום הם בקושי 3
כלב אחד הולך ברחוב.פתאום הוא רואה שניצל משקה את הגינה. הוא מתקרב אליו ושואל:"תגיד שניצל את מה אתה משקה?" השניצל:"ואוו! כלב מדבר!!!"
נכתב במקור על ידי Display אתה סתם מקנא. לא.. אני ממש לא מקנא במישהו שהכינוי שלו זה prowinner
נכתב במקור על ידי -David- אחי אני 6 שנים בפורום הם בקושי 3 אני עוד לא שנתיים בפורום
ילד הולך ברחוב רואה שניצל משקה הוא שואל אותו: אה שניצל אתה משקה ? ואז השניצל עונה: לא אני מאכל
נערך לאחרונה על ידי -David-; 20-10-2011 בשעה 00:43.
נכתב במקור על ידי Display אתה סתם מקנא. בזה שאתה מקלל כל אחד כמו הערסים הרוסים עם הכובע ראפרים? אני בטוח שהוא מקנא.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 20-10-2011 בשעה 00:42.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי -David- אחי אני 6 שנים בפורום הם בקושי 3 6 שנים?? שצ
נכתב במקור על ידי Shinx אני עוד לא שנתיים בפורום
חוקי הפורום