נכתב במקור על ידי RoyaIJoker קקי גדול גדול מה ציפור קטן קטן אוףףףף משעמם לייייייייי חח אחי אתה לא היחיד XD אני מת פה ..
" The Begin of HTML and C+ "
נכתב במקור על ידי TheSysHacker חח אחי אתה לא היחיד XD אני מת פה .. אז יאללה בלגןןן האשכולילה חוזר לפעולההה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אז יאללה בלגןןן האשכולילה חוזר לפעולההה אמןן ! XD רק אני ואתה חיים XD
נכתב במקור על ידי TheSysHacker אמןן ! XD רק אני ואתה חיים XD חחחחחחחחחחחח כן אח שלי יהיה אשש
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker חחחחחחחחחחחח כן אח שלי יהיה אשש חחחחחחחחחחחחחחחחXD אחי רק אני ואתה ? XD טוב ... ככה זה XD
נכתב במקור על ידי TheSysHacker חחחחחחחחחחחחחחחחXD אחי רק אני ואתה ? XD טוב ... ככה זה XD כן רק אני ואתה.. שנינו ביחד הולכים להגיע עד ל50 דפים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker כן רק אני ואתה.. שנינו ביחד הולכים להגיע עד ל50 דפים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאלללההה ! רגע .. חשבתי וזה לא ספאם ? XD שמע אתה עושה לי לייק אני עושה לך לייק סבבה ?
נכתב במקור על ידי TheSysHacker יאלללההה ! רגע .. חשבתי וזה לא ספאם ? XD שמע אתה עושה לי לייק אני עושה לך לייק סבבה ? יאללה כפרה
אני נכנס רבע שעה למקלחת ואז אני חוזר אחי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אני נכנס רבע שעה למקלחת ואז אני חוזר אחי סבבה אחי HeveFun ;D
נכתב במקור על ידי TheSysHacker סבבה אחי HeveFun ;D יצא לי חצי שעה במקום רבע שעה חחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יצא לי חצי שעה במקום רבע שעה חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח אחי XD יאללה
נכתב במקור על ידי TheSysHacker חחחחחחחחח אחי XD יאללה אז מה ככה?? חחחחחחח סתם בן כמה אתה בכלל?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אז מה ככה?? חחחחחחח סתם בן כמה אתה בכלל? 13 וקצת XD
נכתב במקור על ידי TheSysHacker 13 וקצת XD אההה קטןןןןןן חחחחחח איזה צעיר
חוקי הפורום