|
|
היי
הלינק לבלוג שלי עודכן - PickupHome.Com תעדכן ירדן.
ק-ט-ל-נ-י !
מושגי פיקאפ למתחילים
(א"פ) = אמן פיקאפ
(א.פ.ס.) = AFC - בנאדם שאין לו מושג מבחורות- לקוח מאנגלית: Average Frustrated Chump.
(אמוג, אימוג, לאמג) = אמוג הוא גבר אחר שהוא אלפא. לקוח מאנגלית: AMOG. לאמג (פועל) זה להפעיל לחץ חברתי שבו גבר אחר לא יוכל לעמוד. דוגמא היא למשל לגשת עם "אתה רוצה אותה? אתם מתאימים... למה שלא תתחיל איתה... בוא לפה. תכירו." מול אנשים אחרים – הוא לא מסוגל להתמודד עם הלחץ ולכן עשית לו DLV. י
(אנטי-ווינג) = דומה לווינג, רק בצורה תחרותית. הרעיון הוא לבצע אימוג אחד לשני, כדי להעלות את הערך, ובעצם ללכת ראש בראש על אותה מטרה.
(אר-אפס) = א.פ.ס בהחלמה. לקוח מאנגלית: rAFC, משמע Recovering AFC.
(גאן) = קיצור ל- Gunwitch. כותב ה-GWM. אחד מהעקרונות הבולטים שלו הוא הסקסטייט.
(ווינג) = האדם שאיתו אתה יוצא לסירוג'. בא מאנגלית - Wing - במשמעות של כל אחד מרים את השני למעלה.
(ימר"מ) = יפה מרחוק, רחוק מיפה. סלנג של Fiend. וריאציה למשפט "מרחוק נראית כמו מיליון דולר, מקרוב חייבת לי מאה שקל."
(ךםך) = lol, אם כותבים lol כשהמקלדת בעברית, זה מה שמתקבל. זה עדיין lol אם הופכים את הראש.
(X מארח את Y) = כשמישהו יוצא לסירוג' כאשר Y שם על מנת לסרג' *קצת*, ללמוד, לבקר, או פשוט לצפות ב-X.
(סגירה) = מינוח עברי למושג Close באנגלית. בא מתחום המחירות - לסגור עסקה. סגירה מדברת על שלב מסויים. בדרך כלל טלפוןנשיקההתמזמזותזיון.
(סט#-סט) = יותר מבחורה אחת. כאשר מדובר על 4-סט או 7-סט - מדובר על סט של 4 או 7 בנות.
(סקסטייט) = הסטייט שבו אתה נמצא – המצב הפיזי והנפשי שבו אתה נמצא כשאתה ממש ממש חרמן והולך לזיין בחורה. להיכנס למצב הזה יכול לגרור בחורה אליו גם, אם אתה מחזיק בפריים דומיננטי. לפי גישת גאן, זה אחד מהמרכיבים החשובים ביותר בפיקאפ.
(לסרג', סירוג', סארג') = להתחיל עם בנות
(מטרה) = בחורה שבה אתה מעוניין ברגע נתון
(עצובה) = כינוי אחר ל-UG.
(פאטרןתבנית) = סיפור שהמטרה שלו היא להדליק את הבחורה ולגרום לה למשיכה מינית ולעוררות מינית, שאחרי זה היא תוכל לממש – איתך. אחד מהכלים של פיתוי.
(X פוגש את Y) = כשמישהו יוצא עם ווינג לסירוג'. גם X וגם Y אקטיביים.
(קוואליפיינג) = ראה Qualifying בהמשך.
(קינו) = (KINO) - (גישה קינוסטטית) - מגע פיזי כלשהוא (ליטוף, החזקת יד, חיבוק, נגיעה)
(ראפור, ראפורט) = אותה תחושה שיש לך כשאתה נפגש עם מישהו שאתה מכיר, כאשר זוהי מעין תחושה נעימה ונוחה במחיצתו. ככל שהראפור עמוק יותר, ככה יותר נוח לך עם אותו הבנאדם. ניתן לדמיין חבר טוב או קרוב משפחה כדי לקבל מושג.
(רוטינה) = טקסט המוכן מראש שבנוי כדי לקבל תגובה מסויימת מבחורה. חיובית לרוב.
(AMOG) = גבר אלפא, שנמצא בסביבה, כאשר אינך מדבר על עצמך. באנגלית: Alpha Male Other Guy.
(CB) = קוקבלוק. באנגלית CockBlock - כל מכשול שהוא בנאדם - שעומד בינך לבין הבחורה. למשל חברהאחאמאדודאחיין מצד שלישי של האבא.
(CK) = נשיקה על הלחי - באנגלית Cheek Kiss.
(day1/day2/day3) = פגישה עם בחורה. day1 זה היום שבו פגשת את הבחורה לראשונה. בדרך כלל היום שבו סגרת את המספר. day2 = מכונה גם היום שאחרי. היום של "הפגישה הראשונה", שבה כדאי להגיע לאיזושהיא סגירה. day3 = פגישה שנייה. בדרך כלל לא משתמשים במונח הזה לפגישות מאוחרות יותר.
(D1/D2/D3) = זה פשוט day1/day2/day3 בהתאמה.
(DDB) - מבט של Doggy Dinner Bowl, כאשר הבחורה מסתכלת עליך כולה בתדהמה, מוקסמת, העיניים נוצצות, והיא כאילו אוכלת כל דבר שתגיד, כל דבר שתוציא מהפה שלך היא תעריך. זה כאילו היא הרגע נכנסה לטרנס.
(DHV) = הדגמת ערך עליון. משהו שאתה רוצה לעשות כל הזמן. להיראות אלפא. להראות ערך. לקוח כנ"ל מאנגלית - Demonstrate Higher Value.
(DLV) = הדגמת ערך תחתון. כל דבר הגורם לך להיראות פחות אלפא. למשל בדיחות שיורדות על עצמך יכולות להיות DLV. לקוח מאנגלית - Demonstrate Lower Value.
(EJ/Eject) = לעזוב את הבחורה. ללכת. לסיים את הפיקאפ.
(FR) = דיווח שדה, באנגלית - Field Report.
(FS) = קיצור ל- FastSeduction – האתר האמריקאי של פיתוי. אחד מהאתרים הידועים.
(FU) = פישול. באנגלית - f*ck Up.
(GWM) = זוהי ה- Gunwitch Method של גאן. יש כמה ספרים שהוא הוציא, כמה חינם ואחד מורחב יותר בתשלום. יש לו עקרונות חשובים שם.
(HB/B) = משהו שמתחבר לשם של הבחורה - קיצור של Hot Babe או לחילופין, Babe. זאת על מנת לשמור על פרטיות הבחורות ובמסורת של FS, השמות ניתנים בפורמט של HBXYZ, לכל בחורה. או BXYZ.
(IOI) = סימן של עניין - באנגלית קיצור ל-Indication of Interest.
(KC/MC/FC) = חלוקה ל-3 סוגי סגירות. סגירת נשיקה (Kiss Close), סגירת התמזמזות (השלב ביניים בין נשיקה וזיון - Makeout Close), וסגירת זיון. (f*ck Close).
(KT) = באנגלית: Kiss Test. להתקרב ממש קרוב לבחורה, כדי לבדוק האם היא מתנגדת לג'סטה. אם אין התנגדות זה משמש כמעין מבחן לפני סגירה. מכאן השם. וריאציה של המבחן היא ללטף את הלחי או לגעת בשיער כשאתה קרוב אליה ובסקסטייט.
(LR) = דיווח על השכבה. כאשר שכבת עם בחורה ואתה כותב על זה דו"ח. באנגלית - Lay Report.
(LTR) = קשר לטווח ארוך. לא בהכרח מחייב. – Long Term Relationship. משהו קרוב ל"חברה".
(MM) = קיצור ל- Mystery Method – המטודה של אחד מהטובים. מדברת על תשעת השלבים של פיקאפ.
(NC/#C/@C) = סגירת מספר או אימאייל. (Number Close, # Close).
(NV) - גישה לא מילולית. שפת גוף, פנטומימה אם תרצו, תנועות ידיים או פרצופים. כל דבר שלא כולל בתוכו מילים או שפה. לקוח מאנגלית - NON Verbal.
(Qualifying) = כאשר אתה גורם לבחורה לנסות להוכיח את עצמה, או ההפך - כשהיא עושה את אותו הדבר לך. למשל דוגמא טריוויאלית זה "את יודעת לבשל?" - ואז היא מצדיקה את עצמה. או לחילופין "את כזו אישה." כאשר אדם אחר מנסה להוכיח את עצמו, ואתם עושים לו קוואליפיינג, אתם בעמדה של כוח מול אותו אדם (או בחורה).
(RJ) = רוס ג'פריס, ידוע בגלל הפאטרנים שלו, והרוטינות של ה-NLP..
(RP) - משחקי תפקידים. כל משחק תפקידים, פנטזיה, או העמדת פנים בצחוק או חצי-רצינית עם בחורה. משהו זהב לגמרי. לקוח מאנגלית - RP = Role Playing.
(SP) = תוכחה חברתית. Social proof באנגלית. אחד מעקרונותיו של הפסיכולוג רוברט סיאלדיני להשפעה על התנהגות. בקיצור נמרץ - שימוש בדבר שיוכיח עד כמה שאתה מוצלח. למשל ידידה לידך, או CK מידידהבחורה, או בחורות שמגיבות טוב אליך, או סגירה כלשהיא.
(SP) = נקודות לשיפור. או נקודות מיקוד שצריך לשים לב אליהן. לקוח מאנגלית - Sticking Points. יש לשים לב שזה שונה מתוכחה חברתית, ולהבין לפי ההקשר.
(ST) = שיטטסט. באנגלית Shittest - כל מבחן שבחורה עושה לך על מנת לבדוק עד כמה אתה בשליטה, עד כמה אתה אלפא, או כדי לבחון את התגובה שלך.
(TPT) = פריים למתקדמים, שעל פיו אתה בתפיסה שאתה אלוהים, והעולם הוא מגרש המשחקים שלך, הממולא בצעצועים, ומתנהג בהתאם. קיצור ל-The Playground Theory. במקור לקוח ממאמר מפורט על התפיסה שנכתב על ידי C-M-Dan.
(TMT) = תיאוריית המטריקס. התיאוריה שלפי כל העולם הוא לא יותר ממטריקס מהונדס חברתית ובנוי על פי התוכנה של החברה. אותה תוכנה הונדסה לראש של כולנו. מאמר מפורט נכתב על ידי LeeDragon.
(UG) = בדיוק ההפך מכוסית: Ugly Girl.
(SOI) = באנגלית: Statement of IntentShow of Interest. כלומר כשאתה מצהיר על הכוונות שלך בתחילת השיחה( או אחרי קצת פלאף) או כשאתה מראה סימן התעניינות מובהק. לדוגמא: "הייתי רוצה להכיר אותך".
(NEG) = הערה שלילית לעבר בחורה שנועדה לשבור את האדישות שלה אלייך ע"י זה שאתה מראה לה שאתה אדיש ליופי שלה (או מאפיינים אחרים בה). זה לא עלבון! זה יותר משהו כדוגמת: "וואו ציפורניים מעניינות, הן אמיתיות?" או "זה חמוד איך שהאף שלך מתנועע כשאת מדברת, וואי תראי, זה קורה שוב פעם!". ההבדל בין C&F וNEG הוא: Cocky and funny זה מכלול של דברים שמהווים את ההגדרה של פלירטוט. NEG זה מחמאה שלילית שמטרתה להוריד את הפוזה של בחורה שיש לה יותר מדי.
(IOC) = באנגלית: Indecator of close. סימן מובהק מהבחורה שמסמנת לך שאתה צריך לסגור אותה - לדוגמא אתם נכנסים לחדר והיא נועלת את הדלת, היא מסתכלת לך כל כמה שניות על השפתיים וכו'.
(פיבוט) = באנגלית: Pivot. בחורה שמצטרפת אלייך ועוזרת לפתוח סטים. היא משמשת להגדלת ה SP בעיני בחורות אחרות.
(P&P) = באנגלית: Push and Pull. ברמת העיקרון - להראות עניין ברגע מסוים ומיד לאחר מכן להראות חוסר עניין(או להיפך). Push - הרחקת הבחורה ממך (חוסר עניין, IOD , וכו'). Pull - משיכת הבחורה אלייך, להראות עניין פתאום (או מחמאה). לדוגמא: "אני אוהב את השיער שלך...הוא נותן לראש שלך צורה נורמלית". למי שרוצה הרחבה: http://www.bristollair.com/outer-gam...push-pull.html
(AI) = באנגלית: Approach Invitation. כאשר בחורה נותנת לך סימן בשביל שתתחיל איתה. לדוגמא: היא מסתכלת עלייך הרבה, מחייכת כשאתה מסתכל עליה וכו'.
(False Disqualifier) = משהו שאתה אומר שפוסל אותה על הסף. לדוגמא: "את לא הטעם שלי", "אני לא נמשך אלייך".
(FOA) = באנגלית: Fear Of Approach - כשיש לך פחד מלגשת לבחורה.
(C&F) = באנגלית: Cocky And Funny
אני כמעט בטוח שהיה כבר אחד כזה אבל אני לא מוצא אותו... טוב נו
נעוץ
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
רק אני רואה את זה או שנעצת את זה בתור "משתמש אנונימי"?!
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
בימים אלה אני עובד על העלאה של קבצים למאגר חומרים חדש שיהיה בו המון מידע.
המידע הזה מועלה על ידי ואני מקווה שתעשו בו שימוש בחכמה.
בנתיים זאת רק ההתחלה אך ישנם קבצים שניתן כבר להוריד.
אני המעלה היחיד בנתים, אבל אם מישהו יבקש ממני להעלות קובץ כלשהו אני יעשה את זה.
במאגר תמצאו חומר מכל מיני סוגים, גורואים, משחק פנימי, NLP וכו', אבל רוב החומר שם הוא באנגלית.
בקיצור שווה צפייה ולדעתי יעזור פה להרבה.
כל כמה זמן מתווספים דברים חדשים, תהנו![]()
כדי שיהיה יותר נוח אתם יכולים ללחוץ על הכפתור: View as 4shared folder (תעשו CTRL+F)
ספוילר:
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 15-12-2011 בשעה 20:44.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
בואנהה אתה לא נורמלייייי ~!!! תודה על ההקשהה יתותךך!!![]()
בום עליך יא תותח.
איזה חומר אתה ממליץ לקרוא כחומר איכותי ?
תודה רבה!
לא יותר פשוט להכניס את כל המאמרים לקובץ RAR?