קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דברים נחמדים כנסו
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-07-2008, 11:09
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 12:41
  3. שיחזור דברים שמחקתם גם מתוך הסל מיחזור
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 14:46
  4. יש דברים שלא הבנתי בפרום הזה?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:55
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

דברים שג'ובניק לעולם לא יבין - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    לפי ההגדרה שלך זה פראייר, לפי ההגדרה שלי זה ציוני, דואג למדינה שלו, ישראלי...וכו'.
    אולי הצבא לא היה מתאים לאופי שלך ולא הסתדרת איתו, יש מקרים כאלו.
    אבל אם כולם היו חושבים כמוך איפה היינו עכשיו? אם אין צבא שיגן עלינו מפני האוייבים, מה היה מגן עלינו? צבא של שכירים סינים? אני בספק.
    אז כל הכבוד לך שעשית שירות צבאי מלא ותרמת את חלקך, אבל לפחות אל תראה את זה כביזבוז, תחשוב על זה כתרומה לעתיד של המדינה שלך שמוקפת באוייבים, כדי שתוכל להמשיך לחיות פה עוד קצת.
    שוב אני יגיד את זה..
    מי רוצה לחיות פה בכלל??
    יש פה תופעות מס במדינה הזאת שאין בשום מקום אחר בעולם
    לך תסביר את זה שדתיים מקבלים קצבאות יותר גדולות משל רופאים.. ועל מה?? מה הם כבר עושים חוץ מלזרוק אבנים על מי שנוסע ביישוב שלהם בשבת?
    שוב אני יגיד.. זה מדינה שאם אתה לא עשיר אתה לא יכול לחיות בה משכורת מינימום לא מספיקה לך לקנות אוכל לכל החודש.. שלא נדבר על שכר דירה וחשבונות למיניהם.. דברים שלא יקרו לך בארצות הברית או כמעט בכל מקום אחר

אגב כמה פעמים יצא לך לשמוע מישהו אומר "כן אני סיימתי צבא ואני מצטער על כל רגע שנתתי" ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

אתה ועוד אחד זה האנשים שיצא לי לשמוע שהצטערו שעשו צבא.
    ואני מסכים איתך בקשר להרבה דברים שכתבת, נכון, המדינה שלנו לא מושלמת בלשון המעטה...
    אבל עדיין, זאת המדינה שלנו!
    אם לא נחיה פה ההיסטוריה תחזור על עצמה מחדש, שואה ליהודים, זה רק עניין של זמן.
    אז כן יש פה דברים מסריחים, אבל זה לא משתווה לשואה ולחופש שיש לך ביום יום.
    ואם זה מפריע אפשר להילחם, מה עשו עד עכשיו עם כל ההפגנות? זה היופי במדינה, חופש הביטוי.
    לפחות אתה יכול להתלונן ולעשות עם זה משהו, בגרמניה הנאצית בקושי היו מרשים לך לנשום.

גם אני אוהב חצילים! האוואטר של -TiMoNi-
    שם פרטי
    מתי
    לייקים
    239
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    דובה עזבי ת'ילד, דובה עזבי ת'עגל.

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    שוב אני יגיד את זה..
    מי רוצה לחיות פה בכלל??
    לך תסביר את זה שדתיים מקבלים קצבאות יותר גדולות משל רופאים.. ועל מה?? מה הם כבר עושים חוץ מלזרוק אבנים על מי שנוסע ביישוב שלהם בשבת?
    שוב אני יגיד.. זה מדינה שאם אתה לא עשיר אתה לא יכול לחיות בה משכורת מינימום לא מספיקה לך לקנות אוכל לכל החודש.. שלא נדבר על שכר דירה וחשבונות למיניהם.. דברים שלא יקרו לך בארצות הברית או כמעט בכל מקום אחר

אגב כמה פעמים יצא לך לשמוע מישהו אומר "כן אני סיימתי צבא ואני מצטער על כל רגע שנתתי" ?
    אתה צודק אבל למה אתה חייב לערב את הדתיים כל הזמן יאאלה שלך,הם גם עושים הרבה תאמין לי,ואל תתחיל ריב למה אין לי כוח.

ציטוט נכתב במקור על ידי -TiMoNi- צפיה בהודעה
    אתה צודק אבל למה אתה חייב לערב את הדתיים כל הזמן יאאלה שלך,הם גם עושים הרבה תאמין לי,ואל תתחיל ריב למה אין לי כוח.
    אני מסכים איתך הם באמת עושים הרבה.. בגללם אני צריך לשלם 8 שקל על דלק.. או לחם.. או קוטג'..

ו"הנודד"... אנחנו חיים במאה אחרת ובזמן אחר.. קשה לי להאמין שתהיה עוד פעם דיקטטורה איפשהו באירופה.. ואם כן תאמין לי שזה לא יהיה בזמן שאתה או הילדים שלך חיים בו
    אז כן יש קצת אנטישמיות ובחיים לא נזכה בארוויזיון.. אבל כוסומו איכות חיים הרבה יותר טובה

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    שוב אני יגיד את זה..
    מי רוצה לחיות פה בכלל??
    לך תסביר את זה שדתיים מקבלים קצבאות יותר גדולות משל רופאים.. ועל מה??

?
    תן לי מדינה שאתה מקבל בה שכר שאפשר בכלל לקנות משהו לעצמך באסיה (חוץ מיפן)..?/אפריקה...?/דרום אמריקה...? מה תגיד על ספרד / יוון?
    בוא תגור ברוסיה למשל (מעצמת על) כמה ימים. נראה מה תגיד.

בכל מדינה יש את הבעיות שלה. מי לא רוצה לחיות במדינה שאין בה בעיות? אתה לא יכול לברוח. הבעיות ירדפו אותך בכל מקום.
    אתה צריך לשאול את עצמך לא לאן לברוח אלא איך אתה מתמודד איתן - מדחיק או נלחם?
    MAKE YOUR CHOICE.

ציטוט נכתב במקור על ידי sPoiled צפיה בהודעה
    תן לי מדינה שאתה מקבל בה שכר שאפשר בכלל לקנות משהו לעצמך באסיה (חוץ מיפן)..?/אפריקה...?/דרום אמריקה...? מה תגיד על ספרד / יוון?
    בוא תגור ברוסיה למשל (מעצמת על) כמה ימים. נראה מה תגיד.

בכל מדינה יש את הבעיות שלה. מי לא רוצה לחיות במדינה שאין בה בעיות? אתה לא יכול לברוח. הבעיות ירדפו אותך בכל מקום.
    אתה צריך לשאול את עצמך לא לאן לברוח אלא איך אתה מתמודד איתן - מדחיק או נלחם?
    MAKE YOUR CHOICE.
    כן בגלל זה צריך לעבור למדינות כמו ארצות הברית או אוסטרליה שהבעיות העיקריות שלהן זה חום או בעיית השמנה בגלל אורך חיים לא פעיל וג'אנק פוד ולא בעיות כלכלה חמורות
    שרפו את מצריים ולוב בגלל שהדלק התייקר שם.. חבל שזה לא ככה גם פה

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

בקצב שהאיסלאם מתרבה ומתפרס באוכלוסייה באירופה, הכל יכול לקרות.
    זאת לא הנקודה, הנקודה היא אם אתה רוצה לברוח לעתיד טוב שיכול לקרוס, או אם אתה רוצה לבנות עתיד טוב במדינה שלך שישאר גם לך וגם לילדים שלך?
    אם כל הזמן תברח למקום טוב אתה לא תנוח, כי תמיד תמצא דברים שמעצבנים אותך במדינה כלשהי בעולם.
    אף מדינה לא מושלמת.

משתמש מתחיל האוואטר של shalevco
    שם פרטי
    שלו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    easy come easy go

בוחן מסלול זה מבחן פיזי מעשי מסכם לקראת רובאי 07 דבר שאני כבר שחכתי, לישון עם נעליים זה לא נעים ,במיוחד שאתה עושה את זה 14 ימים רצוף...לכבוש עמדות זה סתם מגעיל כי אתה בקיבינימט קר לך ,אין לך מה לעשות אז אתה מאונן...שיהיה בריא זה שעושה את זה...לשמוע תחילת תנועה בישבילך אולי ,זה כשמתחילים מסע פשוט של קילומטרים ספורים...יותר מאוחר זה יהפוך ל"אנגליה" ,יום הולדת בלי עוגה זה לא סוף העולם ,על האש בלי בשר זה סתם כי כולם מורעבים ואתה הגעת אחרון כי לא נאה לך להידחף בין ההמון בישביל אוכל ,תפסיק לקבל את ההודעות האלה ,גם כשאתה באזרחות זה מציק ,"וואסח" ,זה התלהבות של חיילים שרק התגייסו וראו שלמ"כ צעיר שנראה אלוהים יש ידית הסתערות. לשמוע או אני או קרבי זה מפגר כי אין היגיון תחבירי במשפט ,מכנס פתוח זה שיטת עבודה של מכלול ,בד"כ,של נשקים אוטו' ,עמית ,רות וליאור זה גם שמות של יעדי אש ,בד"כ ליד גידולים חקלאיים של מושבים נידחים בבקעה.לסגור 28 רק כי נרדמת זאת אשמתך ואתה טמבל ,יש לך מספיק זמן לישון לפני השמירה ואם אן לך ,אז כל הזין ,יש לך מ"מ טמבל ,07 זה רובאי ,אחריו מגיע 08 שזה מ"כ אחרי הכשרה של ביסלמ"ח ,1אחריו רובאי 10 שבישבילו צריך לעבור ,גם הוא בביסלמ"ח קורס סמלים בכירים ,היינו סמ"בים ,שווארמות זה בגלל שלא היית חכם לתאם את הווסט שלך על הגוף שלך לפני המשא, לא לעבור את הקיר זה לא נעים אבל זאת גם לא בעיה ,שמים רגל והופ עברת. היא לא מחכה לו לא בגלל שהוא לא חזר הביתה ,כנראה שהוא היה טמבל ,"לאכול חצץ" ,הכוונה "קדר" ,ו30 שניות נגעת בקיר חזרת ,מזה אף אחד לא מת ,שמנ"ש ,זה שמן ניקוי לנשק ,וגם הכוונה היא למסדר כוננות על הציוד המחלקתי -כיתתי -פרטי שבדרך כלל מתחיל ב7 זוז. תיק לאו זה לא תיק לאו זה תיר לוא ,ככה מאייתים את זה ומבטאים את זה ,אלונקה שחורה זה לסחוב עוד קצת משקל על הכתף ,אחרי שאכלת מספיק חרא...והשחור שמסביב לסיכה זה כי חבר שלך מת...... בקיצור מי שכתב את זה צעיייייייייייייייייייר
    ציטוט נכתב במקור על ידי AmiM22 צפיה בהודעה
    , גובניק אלו דברים שלעולם לא תבין : מזה בוחן מסלול מזה לישון עם נעלים מזה לכבוש עמדות מזה לשמוע תחילת תנועה מזה יומולדת בלי עוגה מזה על האש בלי בשר מזה לקבל הודעה למסיבה שלא תוכל להגיע אליה מזה וואסח מזה לשמוע זה או אני או קרבי מזה מכנס פתוח שעמית רות וליאור זה לא רק שמות של בנות מזה לסגור 28 רק כי נרדמת וש 07 זה לא רק אזור חיוג מזה שוורמות מזה לא לעבור את הקיר מזה לדעת שהיא כבר לא מחכה לך !!! מזה לאכול את החצץ מזה שמנ״ש ושאחד על אחד זה לא רק משחק את ההרגשה לקבל טיפת הערכה מזה תיק לאו מזה לראות את החברים פעם בחודש !!! ושזמביה זה לא רק מדינה בארץ עיר מזה אלונקה שחורה ומה זה השחור מסביב לסיכה ? לעולם לא תבין מזה להיות ״פרייר״ גאה

ראיתי את זה לא מזמן ואהבתי רצח!!
    אם ישלכם , תוסיפו ..
    מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

ציטוט נכתב במקור על ידי shalevco צפיה בהודעה
    בוחן מסלול זה מבחן פיזי מעשי מסכם לקראת רובאי 07 דבר שאני כבר שחכתי, לישון עם נעליים זה לא נעים ,במיוחד שאתה עושה את זה 14 ימים רצוף...לכבוש עמדות זה סתם מגעיל כי אתה בקיבינימט קר לך ,אין לך מה לעשות אז אתה מאונן...שיהיה בריא זה שעושה את זה...לשמוע תחילת תנועה בישבילך אולי ,זה כשמתחילים מסע פשוט של קילומטרים ספורים...יותר מאוחר זה יהפוך ל"אנגליה" ,יום הולדת בלי עוגה זה לא סוף העולם ,על האש בלי בשר זה סתם כי כולם מורעבים ואתה הגעת אחרון כי לא נאה לך להידחף בין ההמון בישביל אוכל ,תפסיק לקבל את ההודעות האלה ,גם כשאתה באזרחות זה מציק ,"וואסח" ,זה התלהבות של חיילים שרק התגייסו וראו שלמ"כ צעיר שנראה אלוהים יש ידית הסתערות. לשמוע או אני או קרבי זה מפגר כי אין היגיון תחבירי במשפט ,מכנס פתוח זה שיטת עבודה של מכלול ,בד"כ,של נשקים אוטו' ,עמית ,רות וליאור זה גם שמות של יעדי אש ,בד"כ ליד גידולים חקלאיים של מושבים נידחים בבקעה.לסגור 28 רק כי נרדמת זאת אשמתך ואתה טמבל ,יש לך מספיק זמן לישון לפני השמירה ואם אן לך ,אז כל הזין ,יש לך מ"מ טמבל ,07 זה רובאי ,אחריו מגיע 08 שזה מ"כ אחרי הכשרה של ביסלמ"ח ,1אחריו רובאי 10 שבישבילו צריך לעבור ,גם הוא בביסלמ"ח קורס סמלים בכירים ,היינו סמ"בים ,שווארמות זה בגלל שלא היית חכם לתאם את הווסט שלך על הגוף שלך לפני המשא, לא לעבור את הקיר זה לא נעים אבל זאת גם לא בעיה ,שמים רגל והופ עברת. היא לא מחכה לו לא בגלל שהוא לא חזר הביתה ,כנראה שהוא היה טמבל ,"לאכול חצץ" ,הכוונה "קדר" ,ו30 שניות נגעת בקיר חזרת ,מזה אף אחד לא מת ,שמנ"ש ,זה שמן ניקוי לנשק ,וגם הכוונה היא למסדר כוננות על הציוד המחלקתי -כיתתי -פרטי שבדרך כלל מתחיל ב7 זוז. תיק לאו זה לא תיק לאו זה תיר לוא ,ככה מאייתים את זה ומבטאים את זה ,אלונקה שחורה זה לסחוב עוד קצת משקל על הכתף ,אחרי שאכלת מספיק חרא...והשחור שמסביב לסיכה זה כי חבר שלך מת...... בקיצור מי שכתב את זה צעיייייייייייייייייייר
    מה אתה דביל? ו..אל תתפזם יותר מדי ולא היית צריך לפרש את כל זה.. ברצינות
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

משתמש באטרף האוואטר של -Fuya
    שם פרטי
    מקמק
    לייקים
    25
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר לאבד שתי רגעים מהחיים

אין כמו לישון עם נעליים ולקום עם האנגאובר ולא לדעת איך הגעת למיטה ולמה הבן זונה שעזר לך לא הוריד לך את הנעליים חחח סתם
    אחד היפים הקטע הזה מכיר משהו דומה...

מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק

עד מתי נוב 10

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי shalevco צפיה בהודעה
    אני בדרך כלל לא מגיב כמו שאני הולך להגיב לך, אבל שמע אחינו..יצאת טמבל רצח.
    The Pod

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

טוב שמעו אני נועל את הנושא הזה כי הוא באמת מטומטם ולא מועיל :|

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,209 | הודעות: 8,201,802 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect