כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
חבר'ה מה אתם באים לאומר באשכול הזה שה' לא קיים (בשבילכם)?שהדת משקרת(בשבילכם)?
"אדם באמונתו יחייה" אתם לא מאמינים יופי מה אתם באים להגיד בעץ הזה?משעמם לכם? רמה נמוכה1
להוא שמעליי למה אתה מקלל סתם?
נערך לאחרונה על ידי Hasee; 17-10-2011 בשעה 17:30.
אז אם מקללים את אלוהים הוא לא מתעצבן ומעניש אותך?
כבר אמרתי לך לא פעם, שומר פיו ולשונו שומר ומצרות נפשו. מסתבר שזה לא ממש מעניין אותך.
אומרים על רשעים שטוב להם שפודים את הזכויות שלהם בעולם הזה כדי שבעולם הבא יוכלו להגיע למקום שבאמת מגיע להם.
לא יודע מה יקרה לך, אני לא אלוקים, מה שבטוח ידונו אותך היטב.
המוות הוא תשובה וודאית להרבה דברים, בני האדם השפויים נוהגים לחכות לו.
בברכה,
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איזה דיון מטמוטםאתם רבים אם יש אלואים ו\או אין אדם באמונתו יחיה
אורי הסרטון שעלת לא קשור לתורה בכלל >מי שעשה אותו מראה כמה שהוא מטומטם ומשועמם!
בגלל אנשים כמוכם שוננאים יהודים בעולם![]()
Ori, לגבי הסרטון, בכל עדר יש כבשה שחורה אצלנו יש אפילו כמה.
לגבי הטענה שלי, תציג לי מקור ימי שטוען שלאותו נחש ים אין סנפיר [אחד מספיק אגב] כיוון שאני חיפשתי את אותו נחש ים מדובר ובמקור הימי שאני ראיתי נטען שבמקום מסויים יש לו סנפיר בודד אבל בבקשה אם אתה רוצה להוכיח שאני טועה תביא הוכחות במקום לכתוב פה דברים ריקים מתוכן, שים לב שיכול להיות שאתה מדבר על נחש שאין לו קשקשת ולכן זה לא שולל את הטענה שלי שאין לו סנפיר אפילו אם תביא לי את השם שלו אני יתנדב לעשות את כל המחקר בעצמי.
gavra, אני לא דיברתי על דגים בלבד, אני יודע מה רשמתי ולאחרון שרשם לי שיש 'נחש מים' וביקשתי להביא לי לינק משום מה הוא נכשל במשימה, אם תחפשו מספיק טוב מקור שמפרט את האיברים של אותו נחש מדובר אתם תגלו שגם לנחשי מים יש סנפיר או שפשוט מאוד אין לו קשקשת הכל תלוי על איזה נחש הם מדברים אבל כמובן הם לעולם לא יכתבו פה את השם כי הם יודעים שאני יוכיח להם בשניות שהם טועים.
נערך לאחרונה על ידי SirToT; 19-10-2011 בשעה 13:13.
אני לא בדיוק יודע על איזה סוג של נחשים אתה מדבר, אני מבין הרבה בנחשים ועד כמה שידוע לי לשום נחש בעולם אין זימים, אני אניח שאתה מתכוון לצלופח כיוון שאתה לא נותן לי שם מדויק של חיה ולצלופח אכן יש סנפיר, אומנם במקרה שאתה לא בדיוק מבין מה ההגדרה של חיה שחייה במים אני אוסיף והסביר לך שלחיה שאין לה זימים אינה נחשבת ממשפחת הדגים, לדוגמה דולפין, לוויתן וכלב ים הם ממשפחת היונקים כיוון שאין להם זימים והם חייבים לנשום אוויר כדי לחיות אני מחזק את מה שאמרתי מקודם ואומר, הכוונה שלי היא לא רק לדגים אלה לכל חיה שיש לה זימים שזאת ההגדרה הכי פשוטה שיש לחיה שחייה במים.
כדי להסיר ספק, ציטוט מתוך WIKIPEDIA:
"All have paddle-like tails and many have laterally compressed bodies that give them an eel-like appearance. Unlike fish, they do not have gills and must surface regularly to breathe"
http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrophiinae
ובבקשה פעם הבאה שאתה רוצה להתווכח אני אשמח למקור אמין לטענות שלך כדי לחסוך את הזמן בוויכוח על דברים לא רלוונטים.
נערך לאחרונה על ידי SirToT; 19-10-2011 בשעה 16:55.
לא הכנסתי לך מילים לפה שים לב ששאלתי כמה פעמים שם ספציפי ולא נתת לי ולכן ניסיתי להבין למה אתה מתכוון ברור שאף אחד לא מדבר רק על דגים מדברים על כל חיית מים משמע חיה שחייה מתחת למים, חיה עם זימים זאת ההגדרה שכל יודע דבר יביא לך לחיה שחיה מתחת למים הרי צפרדע חיה במים ואנחנו לא משתמשים באותה הגדרה עליה וגם לא על הדב הלבן שמבלה את מרבית חייו במים, חייה שמעשית חיה מתחת למים היא חיה עם זימים, עזוב רבנים עזוב משנה תשאל את גוגל.
וכל הכבוד לך שקראת את המשנה אגב![]()