קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דיווח שטח] 0% הצלחה בTLV

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Unhappy [דיווח שטח] 0% הצלחה בTLV

אז ככה
    נתחיל מזה שאני חדש בתחום הפיקאפ

אתמול יצאתי לראשונה בחיי למסיבה, הייתי בTLV. ואני חייב להגיד שאני מאוד מאוכזב. ממש חבל על הכסף
    היו איזה 75% בנים ומעט מאוד בנות, בנות שנראו כמו תחת, ייבשו בנים פעם אחרי פעם אחרי פעם.

אז ככה:
    יצאנו אני ועוד חבר שהוא לוזר מוחלט בפיקאפ, הוא אפילו לא שמע על התחום, ניראה לי.
    עוד חבר היה אם חברים שלו שמה ובנינו על זה שנהיה איתו, הוא ממש טוב בפיקאפ וניראה לי שזה בא לו בטבעי.

אז ניכנסנו למסיבה (ושילמנו 60 ש"ח סעמקק) והתחלנו לרקוד, ראיתי איך הבנים שם מתחילים אם הבנות, הם באים מאחורה/ מקדימה וממש כופים את עצמם על הבחורה!!! עד שהיא הולכת, או מתעלמת.
    אז ניסיתי- באתי לאחת הבנו שרקדה לעדי מאחורה ככה, ולמרבא הפלא- היא זרמה! ואז ראיתי את פניה ו... בואו נגיד שהייתי מדרג אותה HB 5.5 לצערי, ואמרתי שאני לא מפקיר חבר בשבילה, והלכתי.
    ואז התחלנו לרקוד כמו משוגעים.
    אחר כך הלכנו לחפש את אותו חבר שהוא טוב בפיקאפ, מצאנו אותו ורציתי ללמוד מה הוא עושה, הוא היה מאוד אנרגטי, ורקד כמו משוגע, ממש התחיל אם כל בחורה שניראתה לעיניו! ניסיתי לחכות את התנהגותו ושפת גופו וקיבלתי ייבושים רבים גם מבנות שנראו ממש ממש כמו תחת!
    אותו חבר סגר בחורה אחת באותו ערב שהקצב הרגיל שלו זה 3-5 בנות למסיבה.
    אחר כך פתחתי סט אם מישהי שהוציאה מסטיק HB 6(לצערי) הושטתי את היד בכוונה לקבל את המסטיק,
    היא: זה האחרון שלי! טוב קח חצי.
    סבבה אז התחלנו לרקוד ביחד ולא רציתי לסגור איתה כלום.. (יש לי סטנדרטים גם ברגעים הכי קשים
    ואז התחלתי לרקוד אם ידידות של חבר שלי והייתי ממש אנרגטי, הם זרמו, היה בערך דירוג ממוצע של HB 8.
    משום מה ניפרדנו. ואז רקדנו כמו משוגעים, בערך היה 4 לפנות בוקר ואמרתי זיןן!! וזהו בערך.

מסקנות שלי: לא לצאת לבד אם חבר אחד!!! אתה סתם תהיה חסר אנרגיה ומדוכא.
    לנסות להסתובב אם חבר שמצליח בתחום!!
    לא לבוא אם ציפיות יתר, לבוא להנות.
    ולצאתתת אםם אנשים שמביניםם בפיקאפ כמו מהפורום הזה וללמוד מהם!! אתם ממש תעזרו לאנשים!
    קיצר אני מרגיש כמו הומו.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

מסקנות שלי: לא לצאת לבד אם חבר אחד!!! אתה סתם תהיה חסר אנרגיה ומדוכא. - עשיתי את זה וסגרתי.
    לנסות להסתובב אם חבר שמצליח בתחום!! - הסתובבתי עם מישהו שלא מבין בשיט בתחום וסגרתי.
    לא לבוא אם ציפיות יתר, לבוא להנות. - באתי עם ציפיות וסגרתי פשוט אתה צריך לדעת להתאים את הציפיות שלך, אתה לא
    יכול לצפות לסגור בפעם הראשונה שאתה הולך למועדון, אתה צריך לתת לעצמך מטרות כמו לפתוח לדוגמה 30 סטים באותו הערב.

ועכשיו כשעניתי לך על זה אולי תפרט בדיוק איך פתחת את הסטים ואיפה נתקעת כדי שיוכלו לעזור לך במקום לספר לנו לנו על האמונות המגבילות שלך?
    לפי הדיווח שלך זה נראה כאילו פתחת 2 סטים (אם אפשר לקרוא לרקוד לידם לפתוח אני לא פועל בשיטה הזאת) אני לא יודע איך אתה מצפה להצליח ככה, ה5 סטים הראשונים שלי במועדון הם בכלל חימום זה מאוד קשה להצליח ישר בסטים הראשונים לפני שנכנסת לזה.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 19-10-2011 בשעה 22:55.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל תודה שאתה עוזר לי

פתחתי הרבה יותר מ2 סטים, בוא נגיד איזה 10 סטים ככה בכולם קיבלתי ייבוש, כמו שאמרתי התחלתי אם בנות בכך שרקדתי לעדם, וניסיתי לראות אם הם ייזרמו. רק 2 סטים זרמו איתי, ועוד אחד שפשוט רקדתי אם ידידות של חבר.

אם אתה לא פותח בזה שאתה רוקד לעדם, איך אתה פותח? יש רעש ואי אפשר לדבר.

שמע אין לי כל כך פחד גישה, אבל אני פשוט מקבל ייבושים.

תודה על העזרה גבר

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי ozcohen20 צפיה בהודעה
    קודם כל תודה שאתה עוזר לי

פתחתי הרבה יותר מ2 סטים, בוא נגיד איזה 10 סטים ככה בכולם קיבלתי ייבוש, כמו שאמרתי התחלתי אם בנות בכך שרקדתי לעדם, וניסיתי לראות אם הם ייזרמו. רק 2 סטים זרמו איתי, ועוד אחד שפשוט רקדתי אם ידידות של חבר.

אם אתה לא פותח בזה שאתה רוקד לעדם, איך אתה פותח? יש רעש ואי אפשר לדבר.

שמע אין לי כל כך פחד גישה, אבל אני פשוט מקבל ייבושים.

תודה על העזרה גבר
    אני פשוט מסמן לבחורה עם האצבע להביא את האוזן שלה אלי ומדברים דרך לחישות באוזן, ככה אתה גם יכול לשלב כמויות של קינו.
    אם זה כמה בחורות אז אחרי שפתחתי את הסט ואמרתי מה שאמרתי אני לוחש גם לחברות שלה באוזן ומעדכן אותם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וכמה ייבושים אתה מקבל בערך?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

לפני שאתה מתחיל ברחבה תנסה להתחיל עם בנות שמחוץ למועדון (לא הייתי בTLV - אוחצ'ות, אבל בכל מועדון יש ספסלים או מקום מבודד כזה) גם אם זה סתם סמאל טוק וכאלה.
    חוץ מזה מסיבה ראשונה שלך, אתה לא יודע מה הולך שם בכלל, עצם זה שמצאת איכשהו את עצמך ופתחת סטים זה כבר טוב.
    תהיה רגוע בקיצור ותתמיד במה שאתה עושה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה רק משהו אחרון!

שמתי לב שבנות במסיבות מפתחות BS מטורףף, גם אחת שניראית כמו תחת.
    בגלל שאי אפשר לדבר זה דיי קשה להביא נאג או משו לא?

אז אם אני רוצה להצליח במועדון זה יהיה בצד אם הבנות שלא רוקדות, במקום שאפשר לדבר?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

וכמה ייבושים אתה מקבל בערך?
    הרבה במיוחד בתחילת הערב (אני גם מנסה כל פעם המון דברים חדשים), למרות ששמתי לב שכל מסיבה אני מצליח להגיע להצלחה תוך פחות זמן ממה שהצלחתי מסיבה קודם מה שמראה לי שאני בהתקדמות כל הזמן, בכל מקרה אני אישית לא מוותר עד שאני לא מצליח גם אני צריך לפתוח כל סט במסיבה
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 20-10-2011 בשעה 21:07.

תודה רבה רק משהו אחרון!

שמתי לב שבנות במסיבות מפתחות BS מטורףף, גם אחת שניראית כמו תחת.
    בגלל שאי אפשר לדבר זה דיי קשה להביא נאג או משו לא?

אז אם אני רוצה להצליח במועדון זה יהיה בצד אם הבנות שלא רוקדות, במקום שאפשר לדבר?
    אכן, ביצ' שילד מטורף.
    יש לי תאוריה שלמה לגבי זה שבנות הולכות למסיבה כדי לפתח את האגו בכלל
    רק במסיבות תראה HB-3 מנפנפת בנים..

עכשיו
    מה שאתה צריך במסיבה זה SP
    איך?
    1. תכיר אנשים בחוץ
    2. תבוא עם אנשים שאתה מכיר\מסיבה שיש בה אנשים שאתה מכיר\מחובר עם הדיג'יי\היחצנים חברים שלך וכו'
    3. תראה ביטחון ותרקוד תחיים
    באמת שאני יוצא למסיבות כי אני אוהב לרקוד [חחחח כמו על הכוסיות ], ואז השלב של הפיקאפ בא לבד, אחרי הDHV/SP שאני יוצר לעצמי בריקודים. אני אוהב לרקוד ומראה את זה, ואנשים מתחילים לרקוד איתי, ובנות מבקשות ללמוד ושיחחות נוצרות וכו'

עכשיו, תבוא עם פיקוק.
    אין לך דרך תקשורת
    לכן הפיקוק יבדיל אותך מאחרים ובנוסף יעיד על האופי הקיצוני שלך, שזה גם מראה על ביטחון

המסנקה שהגעת אליה היא מצויינת!
    תצא כדי להנות!

משחק נעים =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אכן, ביצ' שילד מטורף.
    יש לי תאוריה שלמה לגבי זה שבנות הולכות למסיבה כדי לפתח את האגו בכלל
    רק במסיבות תראה HB-3 מנפנפת בנים..

עכשיו
    מה שאתה צריך במסיבה זה SP
    איך?
    1. תכיר אנשים בחוץ
    2. תבוא עם אנשים שאתה מכיר\מסיבה שיש בה אנשים שאתה מכיר\מחובר עם הדיג'יי\היחצנים חברים שלך וכו'
    3. תראה ביטחון ותרקוד תחיים
    באמת שאני יוצא למסיבות כי אני אוהב לרקוד [חחחח כמו על הכוסיות ], ואז השלב של הפיקאפ בא לבד, אחרי הDHV/SP שאני יוצר לעצמי בריקודים. אני אוהב לרקוד ומראה את זה, ואנשים מתחילים לרקוד איתי, ובנות מבקשות ללמוד ושיחחות נוצרות וכו'

עכשיו, תבוא עם פיקוק.
    אין לך דרך תקשורת
    לכן הפיקוק יבדיל אותך מאחרים ובנוסף יעיד על האופי הקיצוני שלך, שזה גם מראה על ביטחון

המסנקה שהגעת אליה היא מצויינת!
    תצא כדי להנות!

משחק נעים =]
    מה אתה שם במסיבות? (פיקוק)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה אחים שלי אני יישתפר לפעם הבאה.
    למרות שSP לפעמים זה קצת בעיה (בשבילי).

אבל נסתדר

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    מה אתה שם במסיבות? (פיקוק)
    אתה רוצה שאני אתאר לך או שאני אגיד לך כבר במציאות?

תודה רבה אחים שלי אני יישתפר לפעם הבאה.
    למרות שSP לפעמים זה קצת בעיה (בשבילי).

אבל נסתדר
    אם תלמד להיות איש של אנשים לעווללםם לא תהיה לך בעיית SP
    קרה לא פעם שאני אשכרה יוצר אותה מכלום- בלי להכיר כמעט אף אחד
    תתרגל לפנות אל אנשים, ולהראות אנרגטיות =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אתה רוצה שאני אתאר לך או שאני אגיד לך כבר במציאות?

אם תלמד להיות איש של אנשים לעווללםם לא תהיה לך בעיית SP
    קרה לא פעם שאני אשכרה יוצר אותה מכלום- בלי להכיר כמעט אף אחד
    תתרגל לפנות אל אנשים, ולהראות אנרגטיות =]
    חח כאילו אתה מתקשר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גם אני הייתי במסיבה הזאת, אני דיי בטוח שתזכור אותי (אני הייתי הבחור עם הכובע שעלה עלה על הכתפיים של חבר שלו ורקד כמו משוגע) .
    באמת היו שם כמו שאתה אומר 75% בנים וזה דיי מתסכל.
    אני אגיד לך את האמת גם לי לא הלך שמה בכלל, כשאני רואה 4 בחורים על HB6 זה מוריד ת'מוטיבציה (יותר מידי מאמץ בשביל HB6).
    לא פתחתי הרבה וזה די מבאס, אבל מצד שני זאת מסיבה ראשונה בשבילי ואני די שמח שהייתי בולט ונהיניתי.
    ובנוגע לאחת התגובות פה שמישהו אמר ללחוש לבחורה: נסיתי את זה, ולא היה אפשר ללחוש שמה, רק לצרוח לתוך האוזן שלה בתקווה שהיא תשמע.
    גם חשבתי על לשבת בצד ולפתוח שמה: לא היה אפשר, אותו דבר עם המוזיקה מפוצצת האוזניים וגם היתה צריך להיות מאוד בר מזל בשביל למצוא מקום לשבת. חשבתי על לצאת החוצה לפתוח, אבל היה אסור לצאת עד 3 בבוקר.
    למסיבה ראשונה (גם שלי) התנאים מטורפים...
    לא חושב שאני אבוא לעוד מסיבות כאלה רק כדיי לפתוח, להתמודד עם 3 בחורים על כל בחורה שהיא רק חמודה זה יותר מידי, אני מעדיף להתעלם ממנה ולהכיר 3 חברים חדשים .

יש לי כמה דברים שניסיתי שהצליחו לי יופי וטריקים שחברים שלי המליצו לי אבל אני לא הולך לפרט עליהם פה בגלל שהמידע בפורום הזה יותר מידי נגיש לAFC וזה עלול לדפוק לכולנו את הgame...

בהצלחה בפעם הבאה D:

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי Kiss69 צפיה בהודעה
    גם אני הייתי במסיבה הזאת, אני דיי בטוח שתזכור אותי (אני הייתי הבחור עם הכובע שעלה עלה על הכתפיים של חבר שלו ורקד כמו משוגע) .
    באמת היו שם כמו שאתה אומר 75% בנים וזה דיי מתסכל.
    אני אגיד לך את האמת גם לי לא הלך שמה בכלל, כשאני רואה 4 בחורים על HB6 זה מוריד ת'מוטיבציה (יותר מידי מאמץ בשביל HB6).
    לא פתחתי הרבה וזה די מבאס, אבל מצד שני זאת מסיבה ראשונה בשבילי ואני די שמח שהייתי בולט ונהיניתי.
    ובנוגע לאחת התגובות פה שמישהו אמר ללחוש לבחורה: נסיתי את זה, ולא היה אפשר ללחוש שמה, רק לצרוח לתוך האוזן שלה בתקווה שהיא תשמע.
    גם חשבתי על לשבת בצד ולפתוח שמה: לא היה אפשר, אותו דבר עם המוזיקה מפוצצת האוזניים וגם היתה צריך להיות מאוד בר מזל בשביל למצוא מקום לשבת. חשבתי על לצאת החוצה לפתוח, אבל היה אסור לצאת עד 3 בבוקר.
    למסיבה ראשונה (גם שלי) התנאים מטורפים...
    לא חושב שאני אבוא לעוד מסיבות כאלה רק כדיי לפתוח, להתמודד עם 3 בחורים על כל בחורה שהיא רק חמודה זה יותר מידי, אני מעדיף להתעלם ממנה ולהכיר 3 חברים חדשים .

יש לי כמה דברים שניסיתי שהצליחו לי יופי וטריקים שחברים שלי המליצו לי אבל אני לא הולך לפרט עליהם פה בגלל שהמידע בפורום הזה יותר מידי נגיש לAFC וזה עלול לדפוק לכולנו את הgame...

בהצלחה בפעם הבאה D:
    מבין אותך גם אני בשישי האחרון הייתי במסיבה שחוץ מאזורים מאוד מסויימים במועדון לא יכלתי לדבר עם הבחורות, כשנכנסתי לתוך מרכז הרחבה פשוט רקדתי עם מישהי יצרתי קשר עין, חיוך קטן, תופס לה את היד נותן לה סיבוב וישר שהיא מסיימת את הסיבוב אני תופס לה גם את היד השניה, ככה היא מפסיקה לרקוד עם חברות שלה ועוברת לרקוד איתי, בשלב אז אני קצת מלפרטט איתה ולאט לאט מתחיל להיצמד אליה יותר ויותר עד שאנחנו רוקדים צמוד, אם אני רוצה להיכנס איתה לשיחה יותר רצינית אני גר גורר אותה הצידה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,022 | הודעות: 8,198,615 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect