נכתב במקור על ידי Parlmnta כן הוא מכר לי את אותה תוכנה ברגע זה.. מאיפה אתה יודע איזה תוכנה הוא מכר לי ? ולמה אתה הורס עסקאות ?
פורום דאבסטפ[DUBSTEP] מת לנו קצת, אם תוכלו לעזור לי להרים אותו קצת אני מאוד אשמח DUBSTEP-דאבסטפ
נכתב במקור על ידי NixL מאיפה אתה יודע איזה תוכנה הוא מכר לי ? ולמה אתה הורס עסקאות ? שלח אני שולח
נכתב במקור על ידי NixL מאיפה אתה יודע איזה תוכנה הוא מכר לי ? ולמה אתה הורס עסקאות ? כי הוא מכר אותה גם לי EPIC FAIL...
נכתב במקור על ידי Parlmnta כי הוא מכר אותה גם לי EPIC FAIL... יופי .
תביא את התוכנה של הgmail עם היא עובדת אני יביא לך את 30 נקודות אני גם לא מניאק .
נכתב במקור על ידי NixL מכירת הענק ! 2-50 תוכנות - תוכנה להורדת שירים מיוטיוב וסרטונים (MP3\וכל השאר) - 20 נקודות תוכנה לפריצת GMAIL - נקודות 20 תוכנה לגילוי אייפי דרך הסקייפ - 10 תוכנה להכנת לוגואים יפים - 20 תוכנה לצילום מסך (לא FRAPS) - נקודות 10 תוכנה לפרמיומים לאתרים - 100 נקודות . פישינג - פישינג לפייסבוק - 45 נקודות שירים - קובץ של 20 שירי DUBSTEP - נקודות 10 כל סגנון - קובץ גדול של שירים - 5 נקודות ציטים - לכל משחק - 2 נקודות הזמנה לGOOGLE+ - נקודה אחת תוכנה לפריצת GMAIL תוכנה ליגלוי איפיי דרך הסקייפ שלחתי לך נק' תישלח לי את התוכנות
נכתב במקור על ידי adir052 תוכנה לפריצת GMAIL תוכנה ליגלוי איפיי דרך הסקייפ שלחתי לך נק' תישלח לי את התוכנות לא שלחת לי את התוכנה לגילוי איפיי דרך הסקייפפ!
נכתב במקור על ידי adir052 לא שלחת לי את התוכנה לגילוי איפיי דרך הסקייפפ! מה עם התוכנה..................לא שלחת לי אותה! וסליחה על הדאבל
אין תוכנה שפורצת לGMAIL, ואם כן תפרוץ את המייל שלי - bdaniel@gmail.com אם תפרוץ תקבל 3,000 נקודות שיש לי + תוכל לשמור כל מה שעל המייל [סטימים, PP וכו'..]
נכתב במקור על ידי adir052 מה עם התוכנה..................לא שלחת לי אותה! וסליחה על הדאבל שלח לי את התוכנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי adir052 שלח לי את התוכנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החזרתי לך את הנקודות אז אל תחפור ..
UP ...
נכתב במקור על ידי NixL UP ... תוכנה להכנת לוגואים יפים ... תראה לוגו אחד או שניים דוגמא
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 תוכנה להכנת לוגואים יפים ... תראה לוגו אחד או שניים דוגמא אין כבר את תוכנת הלוגואים ואת תוכנה גילוי האייפי של הסקייפ סליחה ...
לאיזה אתרים התוכנה של הפרימויום פועלת?
_omerm69 > Alte Zachen > _OmerMizrahi מעצב חתימות, לוגואים, וכו'. מחירים טובים! "קשה למצוא את האושר מבפנים, אבל בלתי אפשרי למצוא אותו מבחוץ." (אילן הייטנר)
חוקי הפורום