נכתב במקור על ידי afx French fry-coated hot dog & pizza cone נקניה על מקל מצופה בצ'יפס / גביע פיצה זה לא כשר וזה ניראה לי טעים איפה אני יכול להזמין כזה?
היא יפה או לא XD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי gots זה לא כשר וזה ניראה לי טעים איפה אני יכול להזמין כזה? מה לא כשר? נקניה וצ'יפס ובנפרד פיצה ?
נכתב במקור על ידי afx מה לא כשר? נקניה וצ'יפס ובנפרד פיצה ? הנקניקיה לא נשחטה שחיטה כשרה והגבינה של הפיצה מחלב נוכרי.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הנקניקיה לא נשחטה שחיטה כשרה והגבינה של הפיצה מחלב נוכרי. ואיך אתה יודע את זה?
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l ואיך אתה יודע את זה? תמונות מחו"ל ולא נדבר על הבשר שהנקניקיה עשויה ממנו, בקר נמוך. בזה אין ספק.
לא האשכול התיבססס למההה למההה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep XD רק בשבילך...
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 22-10-2011 בשעה 00:37.
נו אני רוצהל העלות תמונה תגיבו
ראיתי הלוויות יותר שמחות מהשאכולילה הזה..
נכתב במקור על ידי _AnGi_ רק בשבילך... נהנתי מהשיר הזה
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הנקניקיה לא נשחטה שחיטה כשרה והגבינה של הפיצה מחלב נוכרי. אבל תיאורטית זה כשר (שכן אפשר להכין את זה כמשהו כשר) וזה לא בטוח מחו"ל אז FU וקבל
נכתב במקור על ידי DarkAnge13l נו אני רוצהל העלות תמונה תגיבו תעלה מי מפריע לך ם-ם?
נכתב במקור על ידי afx אבל תיאורטית זה כשר (שכן אפשר להכין את זה כמשהו כשר) וזה לא בטוח מחו"ל אז FU וקבל וואו.. מאגר רשעים מדרגון בול, פנואמנאלי.
חוקי הפורום