כן כן ! הצ'יט הזה פועל ! + לא יעלו עליכם ! הורדה: כאן תהנו! פועל ב 100000000%!
נכתב במקור על ידי DonTouch כן כן ! הצ'יט הזה פועל ! + לא יעלו עליכם ! הורדה: כאן תהנו! פועל ב 100000000%! איך משתשים בוא?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- איך משתשים בוא? אתה הולך לקובץ ששמו n inject כנס לקומבט על תעשה game start כנס ל n Inject תעשה browse dll ותבחר dll שיש בתיקייה שחילצת ואז תעשה injectו תפעיל תקומבט וכנס לחדר תלחץ insert במקלדת וזהו
נערך לאחרונה על ידי DonTouch; 22-10-2011 בשעה 19:18.
נכתב במקור על ידי DonTouch אתה הולך לקובץ ששמו n inject כנס לקומבט על תעשה game start כנס ל n Inject תעשה browse dll ותבחר dll שיש בתיקייה שחילצת ואז תעשה injectו תפעיל תקומבט וכנס לחדר תלחץ insert במקלדת וזהו להכנס לתקייה COMBAR ARMS EU? ורגע איזה DLL לבחור יש שם הרבה.
לא לא הבנת הורד את הקובץ תחלץ אותו כנס לקומבט על תעשה סטארט גיים עכשיו תלך למה שהורדת תפתח את n inject ותבחר ב dll שבתוך התיקייה איפה ש n inject אז תעשה inject זה יאמר לך waiting for engine.exe אז כנס לקומבט כנס לחדר לחץ insert ויופיע לך תפריט
נכתב במקור על ידי DonTouch לא לא הבנת הורד את הקובץ תחלץ אותו כנס לקומבט על תעשה סטארט גיים עכשיו תלך למה שהורדת תפתח את n inject ותבחר ב dll שבתוך התיקייה איפה ש n inject אז תעשה inject זה יאמר לך waiting for engine.exe אז כנס לקומבט כנס לחדר לחץ insert ויופיע לך תפריט זה לא עובד לי. יכול להיות בגלל שיש לי WINDOW 7? איזה WINDOWS יש לך?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- זה לא עובד לי. יכול להיות בגלל שיש לי WINDOW 7? איזה WINDOWS יש לך? איזה BIT יש לך 32 64?
נכתב במקור על ידי DonTouch איזה BIT יש לך 32 64? איך רואים?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- איך רואים? שלח לי את הסקייפ שלך בפרטי אסביר לך מילה במילה
תודה!
חוקי הפורום