המשקה הכי יקר ששתיתי הוא Royal Salute 21 של שיבס ריגל והוא עולה משו כמו 1300 שקל, תלוי מאיפה קונים.
המשקה הכי יקר ששתיתי הוא Royal Salute 21 של שיבס ריגל והוא עולה משו כמו 1300 שקל, תלוי מאיפה קונים.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
|
|
וודקה בלוגה גולד עולה 1400 שקל ואני חייב להגיד שזה בנזונה של דבר. שתיתי את זה נקי (כמובן) וקפוא מהפריזר (וודקה לא קופאת היא פשוט נהיית קרה מאוד) זה יורד בגרון אפילו יותר חלק ממים אם זה נשמע הגיוני. נותן אחלה של סטלה בלי בחילות/הקאות וכו' ובבוקר קמתי בלי האנגאובר בכלל
איך אני אוהב אנשים ששופטים... NOT... מה שאני מתכוון זה, שאף אחד לא מרים גבה אם מישהו קונה בלו לייבל (או וויסקי אחר) ב1400 שקל, אבל אם אותו סכום מתבזבז על וודקה אז זה כבר מוגזם... אנשים שונים העדפות שונות... זה לא שיש לי בעיה עם וויסקי, אבל אני פשוט הרבה יותר מעדיף וודקה.
בלו לייבל 250$
ועוד וויסקי שיבס גם ישן משו כמו 300$
אני לא כבד כמוכם... כשהבת דודה הטחונה באה מאוסטרליה...
ממליץ לכל מי שלא טעם בלוגה גולד לטעום את זה. אם אין לכם כסף לקנות לבד אתם יכולים לשים עם חברים. זה בקבוק של 750 מ"ל כך שאתם יכולים לשים 5 חברים 260-300 שקל כל אחד ולקבל 150 מ"ל כל אחד, מה שיתן סטלה נחמדה מאוד.
ואן גוך... נחמד ביותר
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
תאמת כמעט כל ויסקי אפשרי במחירים של עד 300ש"ח בקבוק.. אין הבדלים בשמיים.. כנ"ל וודקות למיניהים.
לא מצאתי הבדל משמעותי בין גרגרוס לפינלדיה.
http://www.thewhiskyexchange.com/P-631.aspx
הטעם זעווה אני חייב לציין
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
King
לא שותים וויסקי בשביל לקבל סטלה ..
אני בטוח שאף אחד לא משקיע 1400 שקל בוויסקי כדי לקבל סטלה אחי.. קונים בשביל הטעם בשביל האיכות..
כמה איכות יכול להיות כבר בוודקה ששווה לקנות ב1400 שקל .. ועוד פירקתם תבקבוק בטח ..
המלך חזר
ככה זה אני גם לא יודע למה , אבל לא אוהב וודקה ... ומצידי אני אישית מעדיף לשתות פינלנדיה ולא גרייגוס , הגרייגוס פשוט לא בא לי בטוב ...
אם זה וודקה אז רוסקי גולד / פרמיום אבל אני ממש אנטי-וודקה !
אני טיפוס של וויסקי , שתיתי כבר שיבאס רויאל סלוט , בלו לייבל , ולכל הלייבלים למינהם ... גרין , גולד
ויצא לי לשתות יום אחד טקילה ממש איכותית , בקבוק אחד של 750 מיל' עלה 400 ומשהו $ בדיוטי ...