קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]איך שומרים את האנשים?
    על ידי chensuper בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-10-2009, 13:28
  2. [מדריך]איך להתחבר למקור ידע ואינטואיציה
    על ידי Pentacles בפורום מיסטיקה ורוחניות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 12:56
  3. [מדריך] איך להתחבר לשולחן עבודה מרוחק בwindows
    על ידי Rоei בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-06-2008, 09:53
  4. אני צריך מנהל או מישהו שמבין איך להתחבר
    על ידי shavit בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 10:57
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 19:37
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

איך להתחבר אל האנשים???? קשההה ליייי-19

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך להתחבר אל האנשים???? קשההה ליייי-19

ממש קשה לי להתחבר לאנשים אני רואה את עצמי כל הזמן שקט הבחור השקט שלא מדבר הרבה וממש קשה לי להתחבר אל אנשים
    ראיתי בלינקיה וזה לא עוזר וממש קשה לי להתחבר לאנשים זה לא רק בחורות זה אנשים בכלל ממש קשה לי להתחבר אל אנשים וזה ממש מדכא אותי כי אני תמיד רואה אותי כהאאוטסיידר כאנדרדוג כאחד שלא קשור למעגל החברתי
    אני ממש צריך את העזרה שלכם

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

היי אני newd_l, ואתה ?
    חבר'ה, אתמול בבסיס אתם לא מבינים מה היה ראיתי/שמעתי/עשיתי ...

לא, זה לא יהיה קל, זה נשמע פשוט, ואחרי שתתרגל זה יהיה הדבר הכי פשוט, אבל עכשיו, זה בידיוק כמו להכנס לאמבטיית קרח.
    וגם לאמבטיית קרח נכנסים כשצריכים.
    ואני חושב שכשרשמת "אני ממש צריך את העזרה שלכם" התכוונת לזה.

יאללה חבר הגיע הזמן שתכיר את newd_l שכן מתחבר לאנשים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    קוקו
    לייקים
    8
    נקודות
    81
    משפט מחץ
    אהבה זה כמו מנת שווארמה, מתי שאתה נותן ביס בצד הכל מתפרק

תקשיב, להתחבר עם אנשים זה לא משהו שלומדים, זה משהו שנולדים איתו, לפי דעתי,
    אבל אפשר לתת טיפים איך להתחבר, כמו שPeace אמר לך פה,

תבוא אליהם תגיד מה קורה? אני איך שלא קוראים לך,
    מה איך אתה?
    איך בחיים?
    מפתח שיחה על משהו
    ניפגש אחר כך / עושה משהו בערב? אני יוצא עם חברים רוצה לבוא גם?

ולאט לאט זה יבוא לך בטבעיות

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אמ אי אפשר לרכוש משהו אז טיפים לא יעזרו.
    בוודאות זה כן משהו שאפשר לרכוש וזה לא משהו כזה נדיר. להיות חברותי בשבילי זה אפילו לא התחלה בשביל להיות אומן פיתוי

i dissagree with eran1x1 learning how to connect to people is not only possible it also is pretty easy. All u have to do is talk to people, do it without worrying that they'll think u are wierd or someone who is "lo kashur". If u will be confident and normal they will probably accept you if u are also interesting than the girls u talk to would be interested in you. again, to gain social status (step out of the outsider zone) all u have to do is socialize,talk to people.If they are bastards,bitches who reject u then who the fuck wants to even talk to them. just think its there lose that they didnt accept u as one of their own. and never get offended'never take things personally. btw, im talking out of experience. I was an outsider for a long time through out my junyour high years and early highschool years (i chose to be one or atleast that's what i told myself back than) and than i got bored and steped out of the outsider zone. It was suprisingly easy: I graduatly became more and more intersted in other people and started socializing and quickly enough i stepped out off it becoming quite popular.

משתמש מכור האוואטר של בניון
    לייקים
    216
    נקודות
    0
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    i dissagree with eran1x1 learning how to connect to people is not only possible it also is pretty easy. All u have to do is talk to people, do it without worrying that they'll think u are wierd or someone who is "lo kashur". If u will be confident and normal they will probably accept you if u are also interesting than the girls u talk to would be interested in you. again, to gain social status (step out of the outsider zone) all u have to do is socialize,talk to people.If they are bastards,bitches who reject u then who the fuck wants to even talk to them. just think its there lose that they didnt accept u as one of their own. and never get offended'never take things personally. btw, im talking out of experience. I was an outsider for a long time through out my junyour high years and early highschool years (i chose to be one or atleast that's what i told myself back than) and than i got bored and steped out of the outsider zone. It was suprisingly easy: I graduatly became more and more intersted in other people and started socializing and quickly enough i stepped out off it becoming quite popular.
    אין לי כוח לקרוא את כל זה באנגלית?לא יכולת לכתוב בעברית?
    שיטה קלה להרוויח כמה דולרים ביום
    לפרטים נוספים כנסו לאשכול שלי-
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...73#post7567373

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי newd_l צפיה בהודעה
    ממש קשה לי להתחבר לאנשים אני רואה את עצמי כל הזמן שקט הבחור השקט שלא מדבר הרבה וממש קשה לי להתחבר אל אנשים
    ראיתי בלינקיה וזה לא עוזר וממש קשה לי להתחבר לאנשים זה לא רק בחורות זה אנשים בכלל ממש קשה לי להתחבר אל אנשים וזה ממש מדכא אותי כי אני תמיד רואה אותי כהאאוטסיידר כאנדרדוג כאחד שלא קשור למעגל החברתי
    אני ממש צריך את העזרה שלכם
    הרגל. נטו הרגל.
    תתרגל לפתוח ת'פה ליד כל אחד. תתחיל מאנשים שאתה כן מכיר (אנשים שהיו איתך בכתה ולא דיברת איתם הרבה זמן , אחים , משפחה , חברים קרובים.)
    פיתוח שיחה זה משהו שאפשר לתרגל.

בהתחלה - על אנשים שמכירים טוב (משפחה לדוגמא) ,
    לאחר מכן - על אנשים שמכירים באופן חלקי (כאלו שאתה מזהה בפנים , וגם הם מזהים אותך בפנים ומשום מה אין ביניכם קשר מילולי)
    ובהמשך - תתרגל לדבר גם עם אנשים שאתה לא מכיר.

בהתחלה זה יהיה מאולץ , בהמשך זה יבוא לך בטבעי.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 25-10-2011 בשעה 20:30.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי eran1x1 צפיה בהודעה
    להתחבר עם אנשים זה לא משהו שלומדים, זה משהו שנולדים איתו
    אין דבר כזה נולדים איתו, תכונות חברתיות רוכשים עם הזמן, תלוי לאיזה בית נולדת ובאיזו סביבה אתה גודל.
    אם תיקח מישהו שהוא הכי חברותי בעולם, תחשוב נניח שהוא היה נולד במקום שבו התרבות היא אף פעם לא להגיד שלום אחד לשני, אז הבן אדם לא היה חברותי, נכון?

אז יש אנשים שלומדים את זה עוד מהיום שהם נולדו בגלל שככה הם חונכו.. ויש אנשים שלומדים את זה גם בגיל 40

משתמש מכור
    שם פרטי
    קוקו
    לייקים
    8
    נקודות
    81
    משפט מחץ
    אהבה זה כמו מנת שווארמה, מתי שאתה נותן ביס בצד הכל מתפרק

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אין דבר כזה נולדים איתו, תכונות חברתיות רוכשים עם הזמן, תלוי לאיזה בית נולדת ובאיזו סביבה אתה גודל.
    אם תיקח מישהו שהוא הכי חברותי בעולם, תחשוב נניח שהוא היה נולד במקום שבו התרבות היא אף פעם לא להגיד שלום אחד לשני, אז הבן אדם לא היה חברותי, נכון?

אז יש אנשים שלומדים את זה עוד מהיום שהם נולדו בגלל שככה הם חונכו.. ויש אנשים שלומדים את זה גם בגיל 40
    רשמתי לפי דעתי, אז לא לשנות את דברי בבקשה

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי eran1x1 צפיה בהודעה
    רשמתי לפי דעתי, אז לא לשנות את דברי בבקשה
    חח אבל דעתך לא נכונה אחי...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אבל זה קשה ולמרות זאת אני מנסה ולא הולך לי למשל אני מדבר עם אנשים שאני מכיר ואנשים שאני לא מכיר אבל יוצא מצבים כאלה שיש איזו שיחה קטנה של משהו כמו 5 דקות ואחרי זה אין לי כלום על מה לדבר איתם וזה כזה יש שקט ואני לא יודע איך להמשיך אז זה מפה איך להמשיך שיחה ועל מה לדבר
    להתחיל שיחה עם אנשים אין לי בעיה הבעיה שלי שהיא להמשיך אותה להחזיק אותה חיה

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אבל זה קשה ולמרות זאת אני מנסה ולא הולך לי למשל אני מדבר עם אנשים שאני מכיר ואנשים שאני לא מכיר אבל יוצא מצבים כאלה שיש איזו שיחה קטנה של משהו כמו 5 דקות ואחרי זה אין לי כלום על מה לדבר איתם וזה כזה יש שקט ואני לא יודע איך להמשיך אז זה מפה איך להמשיך שיחה ועל מה לדבר
    להתחיל שיחה עם אנשים אין לי בעיה הבעיה שלי שהיא להמשיך אותה להחזיק אותה חיה
    טוב מה?
    אתה מצפה שאני אגיד לך "אהה שמע , אני יודע מה הבעיה. תגיד 3 פעמים אלאקזומזום כל לילה לפני הישנה והבעיה תיפתר" ?
    מנסים ולא הולך , מנסים שוב. שוב לא הולך , מנסים שוב.
    עד שתצליח.

בשביל להצליח צריך להתמיד. להיכשל. להמשיך להתמיד עד שתצליח !
    זה לא משהו שבא בשנייה. זה משהו שצריך לנסות עד שמצליחים.
    וגם אז - להמשיך לנסות.

תפתח שיחות עם אנשים , תתחיל לשנות את הראייה שלך לראייה אחרת. ראייה של אהבת עולם.
    להסתכל על העולם הזה ועל האנשים שחיים בו באור חיובי. לרצות להכיר את כולם. שכולם יכירו אותך.
    להיות בקשרים טובים עם אנשים. לדבר מעבר ל'היי מה קורה? בסדר מה איתך'
    והסבירו לך גם בדיוק איך לעשות את זה.

"וואי אתה לא מבין מה קרה לי אתמול" - אתה מתחיל לשתף אותו במשהו שקרה. אתם נהיים כביכול חברים , שמשתפים אחד את השני בחוויות.
    להתחיל לפתוח ת'פה ולדבר. אין פתרון קסם.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אבל זה קשה
    טוב, אז עזוב אחי, תפסק לנסות

מה אתה מצפה שיגידו לך?... "מסכן שלי... כנראה שלך זה ממש קשה כי אתה מיוחד במינו ויש לך בעייה קשה קשה"
    לא, זה לא נכון, אל תבכין, זה לא כזה קשה, הרבה יותר קל ממה שנראה לך, פשוט תפתח את הפה ותן למילים לצאת
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 26-10-2011 בשעה 13:21.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    חח אבל דעתך לא נכונה אחי...
    למרות שגם אני לא מסכים עם הדעה שלו... הדבר הכי לא politically correct זה להגיד "דעתך לא נכונה"

"אבל אני לא מסכים עם דעתך"

.... תנהלו דיון לא ריב דבילי
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 26-10-2011 בשעה 13:24.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

תשמע אתה לא חייב לדבר כל הזמן, תתחיל באיזה סיפור קטן ותתחיל לתת למי שמולך לדבר, אנשים אוהבים לדבר על עצמם.
    בין לבין תשאל אותו כל מיני שאלות לגבי עצמו, ותעיד על כל מיני דברים לגבי עצמך, ככה יוצא דו שיח יעיל כשאתה לא צריך להתאמץ יותר מדי.
    ניתן דוגמה:
    מתחילים בסמול טוק נגיד של מה קורה מה ככה וכו
    אתה: "בונה אתה לא מאמין מה קרה לי היום בשיעור ספורט, אני ומשה עשינו ביחד בלה בלה ובלה בלה עשתה בלה הלה"
    הוא:" חח גדול\ מגניב\ שאלה כולשהי" יכול להיות שתכלס הוא לא יתחיל לשאול אותך שאלות על הסיפור שלך לכן
    אתה:" כן חההחהחה, וואלה אבל שיעורי ספורט זה אחלה, איך אתה בשיעורי ספורט?"
    כאן אתה מעביר את השיחה אליו
    הוא מתחיל לדבר, אתה דוחף כל מיני שאלות בין לבין,מספר קצת על מכרים דומים שקרו לך, והנה דיברת עם בנאדם חחח
    נערך לאחרונה על ידי Tinix; 26-10-2011 בשעה 14:41.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,009 | הודעות: 8,202,602 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect