|
|
לפותח האשכול, אני שניתי את חיי בדיוק מהמצב שלך, ושאני אומר בדיוק אני מתכוון לבדיוק.
גיל 15:
הייתי שוקל 85
גובה 1.78
לגביי מראה? לא חשבתי על עצמי שאני חתיך, אבל תמיד אהבתי את הפנים שלי.
לא מי יודע מה בלימודים, לא עומד בלחץ לרוב ואז אני קורס.
אם להודות בזה לא ממש הרגשתי שהיה לי חברים, היו, אבל כאלה שהפעמים היחידות שאני מדבר איתם זה בשיעור.
בהפסקות הייתי הולך בבית ספר אם עצמי, בחוסר מעס, כמו איזה רוח רפאים שרואה את כולם ואף אחד לא רואה אותה.
סדר יום: בוקר, בית ספר, הביתה, לישון צהריים, לקום ב-19:30, מחשב עד שעה 12 בלילה, שוב לישון... וכך זה היה מעגלי.
בקיצור מזכיר מעט את המצב שלך??? לדעתי מאוד.
אבל, שניתי את זה.. והיום זה אחרת.
גיל 17 (כיום):
וזה המצב שלי כרגע:
שוקל 71.
גובה 1.78 (מתפלל שהגנים שלי יתנו לי להגיע ל-1.80)
לדעתי עכשיו אני נראה מעולה, גוף שרירי, לא ממש רמבו... אבל סבבה.
כבר לא בתול שפתיים. (עדיין בתול מינית, אבל זה יבוא בזמנו.)
עדיין לא תותח בלימודים אבל עומד על ציונים של בין 75-80 ברוב המקצועות, עובדים על זה קשה ויש תוצאות לפעמים.
יש לי חברה כבר חודש. ועל הדרך ליפני שהפכנו לזוג יצאתי אם עוד כמה בנות.
יש לי כרגע 4 חברים טובים, ולהגיד את האמת??? לא צריך יותר מיזה. שיש לך 3-4 חברים טובים, הידידים והידידות יגיעו בהמוניהם...
הרבה מאוד ילדים בשכבה שלא היו מכירים אותי, תופסים ממני עכשיו.
רוצה לדעת איך עשיתי את זה?????
רק תגיד כן ואני כותב לך את זה בהודעה מסודרת (אם אני יכתוב כאן זה יצא ארוך ומסורבל ואני רוצה שתבין)
נערך לאחרונה על ידי Sweetest Girl; 24-10-2011 בשעה 13:55.
אז תפנים טוב את מה שאני יגיד לך עכשיו!
קודם כל לאחריי המון זמן שהייתי שקוע במצב הזה, התחלתי לחשוב, בעיקר בלילה ליפני שאני נרדם לגמריי. להסתכל על החיים שלי מהצד.
לחשוב מה אני לא אוהב בחיים שלי וממש חייב לשנות, ממש לנסות לראות את זה בצורה הכי פשוטה שיש!
לזהות את הבעיות במדוייק.
אז זה כבר עשית, עצם זה שכתבת לנו מה הבעיות שלך, תיארת את החיים שלך ומה אתה מרגיש בגלל הדברים האלה. מעיד על זה שאתה יודע טוב מאוד מה הבעיות ומה אתה רוצה.
לאחר שעשיתי את זה, החלטתי על מה אני עובד קודם, הגעתי למסכנה שאני צריך בטחון עצמי ובחברה שלנו כיום בטחון עצמי נבנה ברובו ממה שחושבים עליך (ואל תקשיב לאף אחד שזה יגיד לך שזה לא נכון!)
אם חושבים עליך שאתה יפה או מצחיק או חכם או מעניין... אתה תרגיש יותר בטחון הסביבה תשדר לך שאתה "משהו" וזה מה שאתה תרגיש.
אז זהיתי את הדברים שמפריעים לי לקבל את התגובה הזאת מסביבה, שזה המשקל, הלבוש, התסרוקת, מה שאני עושה אם עצמי בבית ספר וכשאני מגיע הביתה.
לאחר שהבנתי את זה חשבתי על העתיד שלי ועל התקופה הלימודית שאני עובר וכמה היא חשובה. לימודים והשכלה זה הכי חשוב שיש! (אם אתה רוצה לדעת במדוייק למה אני יגיד לך בפרטי, יש המון אנשים שרק חושבים שהם יודעים)
אז החלטתי שקודם כל אני עושה את אלו:
1. מתחיל לעשות כושר - תדע לך, ואני לא ישקר. זה קשה, זה נראה קשה. ושאתה מתחיל זה עוד יותר קשה. השאלה היא כמה אתה רוצה לחיות בצורה אחרת. אם אתה לא רוצה, אתה תפסיק אם הכושר מעצמך, אחריי יום, יומיים, שבועיים, חודש... אתה תפסיק בוודאות!
אבל אם אתה כן רוצה לשנות את החיים שלך? אתה חייב להתמיד ולא משנה כמה שזה קשה, אתה הולך למכון כושר עושה ריצות בהליכון, שם אוזניות אם מוזיקה על האוזניים כדי לא לחשוב על שום דבר חוץ מהמטרה!
וככה אחריי שנרשמתי מיד קיבלתי תכנית אישית, שלפיה אני עובד בדרך להצלחה, ואחריי שמקבלים את התכנית הזאת? הכל תלוי בהתמדה שלך.
שוב פעם אני מדגיש, זה קשה, אבל זה המבחן לראות אם אתה באמת רוצה להחיות חיים טובים יותר.
2. משקיע את כל מה שאני יכול בלימודים - גם זה קשה, ואני אומר לך את זה בתור בנאדם שלא אוהב ללמוד בכלל, וכמה שאני לא מאמץ את עצמי לאהוב.. אני פשוט לא אוהב את זה.
וסביר להניח שכשאני יהיה גדול? אני יעבוד במשהו שאני לא יואהב, ואשאר שם בגלל המשכורת.
אבל אני חייב את זה לעצמי, אם אנחנו לא נלמד? אחריי יב' אנחנו יכולים להדרדר למקומות שיביאו לסוף שלנו! (יש למשפט הזה כמה מובנים, אני יסביר אותם אם תרצה)
אני מאלה שבשיעור פשוט לא מרוכזים, מתעסקים בשטויות, המוח לא רוצה לקלוט, ואני יודע שאני יכול לשבת ולהקשיב, אבל פשוט לא באלי!
לא יודע איך להסביר את זה.
אז מה עשיתי???? נלחמתי בעצמי הכי חזק שיש, כמו דג ישבתי בכיתה נטו מקשיב למורה, וכל מה שהוא אומר אני חוזר אחריו, וזה כאילו הוא מדבר פעמיים. כשהו מכתיב, אני מבקש גם שיכתוב טיפה על הלוח. כי זה עוזר לי לכתוב ולסדר את המחברת.
ומתי שהתייאשתי מלהקשיב פשוט עצרתי שניה, הכנסתי לעצמי לראש שוב מהתחלה שאני חייב. ואז ביקשתי מהמורה שיחזור והמשכתי ללמוד. ככה, הייתי מעצבן את המורה... אבל הייתי חייב את זה!
ואני עד היום עושה את זה.
לאחר שעבדתי על כושר ועל הלימודים, הגיעו התוצאות:
לימודים: הציונים שלי השתפרו מעט, עלו בהרבה מקצועות ב5-10 נקודות, ויש מקצועות ספציפיים שאפילו ב-15.
אז לא הייתי מהתותחים שקיבלו 90 ו-100 אבל קיבלתי 73, 78, 83, 85.... ולפעמים הייתי מפתיע באיזה ציון ממש גבוהה (לעיתים ממש רחוקות)
ספורט וכושר: ולגביי הכושר, זה היה ממש קשה, רציתי לוותר לעצמי בהתחלה אולי איזה 9 פעמים. ואז פשוט עשיתי אם עצמי שוב את החשבון נפש בראש בדיוק ככה "אם אני עוזב עכשיו אני לא רוצה שינוי באמת" "אם אני נשבר, אני ילד שאוהב להיות עזוב" "אני לא רוצה להישאר ככה, אני רוצה שינוי!" וככה מתרגל בראש בכל אימון, לעט לעט הריצות בהליכונים לא הזיזו לי. ולעט לעט עליתי ממשקולות של שתי קילו ל-7.5 בכל יד.
שרירי הידיים התפתחו והבטן ירדה, הרגליים נעשו פחות כבדות ומגושמות, והמבט העייף שתמיד היה לי נעלם! (ואני מניח שגם לך יש כמו ל-80% מהשמנים)
לעט לעט אנשים גם התחילו לשים לב לשינוי אנשים התחילו להעיר לי על זה. כדיברתי אם בנות (אפילו סתם דיבור על כמה היא קיבלה במבחן) השיחות היו שונות ולפעמים גם התגלגלו לדברים לא קשורים.
התחלתי יותר להיפתח בעקבות זה, ילדים שאלו אותי איפה אני מתאמן ומשם גם התפתחו שיחות על דברים אחרים.
איך המשכתי:
ואז רציתי עוד, רציתי עוד אנדקציה ודיבור אם אנשים... חשבתי על רעיון פשוט, אבל גאוני! תחביב!!!
חשבתי על משהו שנראה לי מגניב, ושהרבה אנשים עושים שיתן לי לפתח שיחה, שזה היה או גיטרה, או כדורסל, או גלישה, או ברייקדאנס.
החלטתי ללכת על גלישה, כי זה היה נראה לי מגניב, ואני גר בעיר עם חוף ים, שבשבת ובחופשים כולם מבלים שם.
הלכתי על גלישה והתחלתי ללמוד, נסיתי בהתחלה ללמוד עצמאי, הלכתי לחוף ים מבודד כזה בלי הרבה אנשים. והתחלתי לגלוש לבד קצת עד שאני יתפוס את ההתחלה של ההתחלה.
אחריי שתפסתי את זה, דיברתי עם ילד מהכיתה שהוא גולש כבר שלוש שנים וביקשתי שיעזור לי ללמוד, לעט לעט הפכנו לחברים והכרתי עוד ילדים.
הרווחתי גם תחביב מגניב, גם תעסוקה במקום להתייבש בבית, וגם חברים.
מה השגתי בנתיים ומזה נתן לי:
1. ציונים יותר טובים = סיפוק, תחושה טובה, אמונה בעצמי.
2. גוף רזה יותר שמתחיל להיבנות יפה = סיפוק, עלייה בבטחון עצמי, תחושה של שקט נפשי.
3. תחביב = תעסוקה, התמדה, הנאה.
***וכל אלה ביחד פתחו לי דיי הרבה אנשים לדבר איתם. ונכון זה לא היה ממש קל, הייתי לפעמים קצת נדחף. והרגשתי מפודח, ולא רצויי לפעמים. אבל הייתי חייב לשמור את זה בבטן ולנסות לדבר אם אנשים שוב בשביל למצוא חברים סוף-סוף.
לאחר שעשיתי את כל הדברים האלה והתחלתי לדבר אם אנשים, נוצר מצב שאם חלק מהאנשים שדיברתי איתם גם הדקתי את הקשר והם הזמינו אותי לצאת אם החבר'ה שלהם.
שם הכרתי קצת ילדים, עזרתי אומץ ודיברתי קצת והכרתי עוד ילדים וילדות.
שם הכרתי מישהי... ממש חמודה שאני והיא התחברנו, הייתי נרגש מאוד מהעניין.
בחיים אף בחורה לא שמה עליי ופתאום הינה זה קורה. הלכתי מיד לבן-דוד שלי שהוא תותח אם בחורות והוא היה נותן לי עצות לכל דבר!
הוא היה מדריך אותי ממש צעד צעד. אז לאחר הרבה זמן של הידוק הידידות ובנתיים צבירת ידע מהניסיון של בן-דוד שלי. הזמנתי אותה לצאת והיא הסכימה. יצאנו כמה פעמים ולא ממש התאים לה.
התבעסתי מאוד, אבל לא וויתרתי לעצמי. לאחר חודשיים הושיבו לידי בהקבצה במתמטיקה מישהי והתחלנו לדבר ולצחוק זה אם זה. ויצאתי איתה וזה הלך יותר טוב. התחלנו ממש להדק את הקשר והפכנו לזוג. היינו חברים שבוע. אבל בגלל שלא ידעתי ממש איך להתנהג כבן זוג היא זרקה אותי.
הייתי בכל מקרה בעננים, חברה ראשונה, הישג אדיר, תוך 4 חודשים מתחילת השינוי כבר יש לי חברה!
לאחר מכן יצאתי אם עוד אחת שהכרתי בים מהגלישה (היא לא גולשת, אני גלשתי ויצא שהיא דיברה איתי קצת שחזרתי לחוף, וזהו)
יצאנו גם והיה לי כבר יותר ניסיון. אבל איתה זה לא הסתדר ואני זה שחתכתי את הקשר אחריי שתי יציאות. וכך לעט לעט זה המשיך.
לא הפכתי לג'ון טרבולטה.. אבל התחלתי לצאת פעם בכמה זמן אם מישהי שהיה יוצא לי להכיר ורציתי לחזק קשר. וזה היה ככה אם 5 בחורות (כולל השלוש שדיברתי עליהם)
אם כמה מהם אפילו יצא לי להתנשק, את הנשיקה הראשונה כמובן, ואלה והנשיקות שבאו אחריי זה.
עד שהכרתי את הבחורה שאיתה אני היום כבר חודש, והכי כיף לי איתה בעולם!
כיום:
אחריי שנתיים כבר.. השגתי המון דברים.
עליתי יפה בלימודים.
יש לי חברה.
ירדתי במשקל ובניתי גם את הגוף שלי יפה.
יש לי בטחון לדבר אם מי שבא לי מתי שבא לי.
יש לי תחביב כיפי שאני נהנה ממנו מאוד. ואני עכשיו עובד על עוד אחד (שזה לבשבל)
זה שביקשתי ממנו ללמד אותי לגלוש, הפך לאחד משלושת החברים הכי טובים שלי, אלה שאני הכי סומך עליהם.
ויש לי עוד חבר טוב מהשלושה, שזה מישהו מישהו מהכיתה שהושיבו לידי והפכנו לחברים ממש ממש טובים גם מעבר לבית ספר.
ועוד אחד שהגיע לבית הספר שלנו מעיר אחרת בשנה שעברה והפך גם לחבר מאוד טוב שלי.
יש אנשים שאומרים שאף אחד לא מושלם? אני חושב על עצמי שאני כן, הגעתי למצב שאני מסופק מכל מה שיש לי. ושאתה מרוצה מהכל אז לדעתי זה מושלם!
מה אתה צריך לעשות:
1. חייב חייב חייב... לוותר על אגו, לחשוב על דברים כמו "פאדיחה לדבר איתם.." "מי מכיר אותם... אני סתם נדחף אליהם" "כולה דיבר איתי כמה פעמים, הוא לא חבר שלי".
אם אתה תחשוב ככה בחיים לא תעשה שינוי... אתה תעמיד את האגו שלך כמעצור לכל דבר, אתה חייב להשפיל את האגו ולעשות דברים לפעמים בכוח בשביל שזה יביא לתוצאות
2. אסור לך לוותר לעצמך, בשום דבר, בשום כלום!!! אף פעם לא לוותר!!!!!!
אם אתה מוותר? אתה בעצם משלים אם העובדה שאתה שמן, עלוב, עייף ורדוד, ביישן, חסר יכולת לימודית... וטוב לך אם זה!
אם לא טוב לך אם זה, אתה לא מוותר!
3. צריך לאגור אומץ ובטחון לכל דבר ולנסות להיות אופטימי גם כשזה לא מתאים. לפחות בהתחלה עד שיבוא הבטחון...
זה יתן לך תעוזה לעשות דברים ולהזיז את עצמך מהכיסא של המחשב.
4. לא לפחד מאנשים, אנשים לא יעשו לך כלום. אנשים הם חברה, וחברה מהמילה חברותי. אמורה להיות חברותית, לדבר וליצור קשרים בין אנשים בחברה.
5. לעבוד על השינוי פחות או יותר בצורה שבא אני עבדתי!
הלוואי שתקרא הכל!!!
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי Sweetest Girl; 24-10-2011 בשעה 23:25.
רשמתי קצת במודגשים....אתה הולך למכון כושר עושה ריצות בהליכון, שם אוזניות אם מוזיקה על האוזניים כדי לא לחשוב על שום דבר חוץ מהמטרה!אני ביקשתי! אין כסף בשביל מכון כושר...אולי עוד מעט יהיה שההורים שלי יקבלו עוד קצת משכורות...וההורים שלי בכלל גרושים אז רק אמא שלי עובדת....הלוואי ויכלתי ללכת למכון כושר.
תחביב!!! שוב, אין לי איך ללמוד משהו, ואולי צלילה יעניין אותי, אבל שוב, כל דבר בחיים עולה כסף....
ולגבי הכסף, אני יודע שאני צריך עבודה אבל לא לוקחים אותי!!!!!!!!!!!!!!
ותודה שהשקעת בכל הכתיבה הזזזזאאת!!! קראתי הכל!
אמאל'ה אתה העתק שלי?!!?!?! גם ההורים שלי גרושים (רציני זה כבר דילג על הקטע המצחיק וניהיה כבר מפחיד...) אבל אני גר אם אבא.
היי, קודם כל שלא יפלו פניך, שים לב שתחביב לא כתבתי שחייב, סיפרתי לך על זה כי זה היה לי כיף והעביר לי את הזמן. חשבתי שהרעיון הזה אולי יעזור לך.
פלאפון אני מניח שיש לך, לך תקנה בקניון ב-20 שקל אוזניות. זה גם אני בטוח שיש.
אם אין פלאפון אז תחסוך 100 שקל וקנה MP3 שלוש ישן.. שאתה יכול לשים בוא 500 שירים, יספיק.
אין בכוונה אומר כי ליפני המכון כושר (וחבל שלא כתבתי על זה) רציתי להראות לאבא שלי שזה שווה את הכסף הפעם (כי ניסיתי ליפני זה המון פעמים ונשברתי בצ'יק)
אז התחלתי לרוץ בחוץ ולעשות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה. ושהתחלתי לא היה לי שירים לרוץ איתם, ואז שאתה רץ בשקט שלך נכנס לך לראש כמה שקשה לרדת במשקל וכל הריצה אתה נלחם בזה.
אם שירים זה יהיה יותר נוח וישכיח אותך קצת מהקושי!
אז תרוץ לך בנתיים בעיר... תעשה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, תברר פה בפורום ספורט על עוד כמה תרגילי חזק ובטן טובים, וזהו.
ריצה, כפיפות בטן, שכיבות שמיכה ומתח.. זה המכניסים לכושר מס' 1 (מתח אל תנסה בנתיים עד שתרד במשקל ותתחזק קצת)
ובשביל מכון כושר, תחסוך קצת כסף... אני למשל בשביל זה הייתי עושה בייביסיטר לבני דודים שלי, לא היה לי את האומץ והבטחון לגשת ולחפש עבודה. הייתי נחנק כשהיו שואלים אותי שאלות ורציתי להיעלם.
אם משפחה היה לי יותר פשוט לדבר, כי משפחה לא שופטת אותך לפי כלום.
שמרתי אל בני-דודים בגילאי 8, 6 ו-3. ובגלל שהייתי ביישן לא הייתי מסוגל אפילו לדבר על מחיר אז היא סגרה בעצמה שעל 4 שעות אני מקבל 30 שקל.
עשיתי את זה, וצברתי כסף, 30...60.....120...... 210... וכך הלאה. שהגעתי ל-600 שקל. ביקשתי מאבא שלי מכון כושר, הוא ראה כמה השקעתי ושם סכום יפה שמפסיק ל-4 חודשים של מכון כושר, אני הוספתי את ה-600 שלי והזה הספיק לשלושה חודשים (ונשאר לי עודף, לא היה מספיק לעוד 4 חודשים)
ניהיה לי מנוי ל-7 חודשים שזה המון, ואחריי שהתאמנתי בחוץ גליתי שבמכון זה יותר קל, בחוץ אתה מתמודד אם לחוץ וזה מטיש, במכון אין את זה. ואפילו יש מיזוג קליל.
בקיצור מה שאני מנסה להגיד? אין כסף? לא נורא. כך לך בכל יום שעה. ולך תעשה בהם ריצה, כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, שאתה תתקדם אם זה אתה תצטרך יותר זמן כי הריצה אתה תעשה יותר ארוך ויותר כפיפות ושכיבות שמיכה. אז במהלך הזמן תגדיל בעוד חצי שעה.
תאמין לי שאתה תוריד לעט לעט
הכל תלוי: מה אתה באמת רוצה?
להישאר ככה ואז:
אתה פשוט משלים אם זה שאתה אוהב להיות שמן, חסר בטחון, מפוחד מהסביבה, עייף, רדוד, לא יפה לדעתך (שזה הכי גרוע, אם אתה לא יפה לדעת עצמך אין מי שישנה את זה חוץ ממך)
או לעשות שינוי ואז:
להגיד לעצמך, אני רוצה שינוי, אני צריך שנוי, אני רוצה להיות אדם חדש.
ואז אתה תרזה, תיראה יותר טוב גם לדעתך עצמך וגם לדעת אחרים וזה יעלה את הבטחון, תראה יותר עירני ומחושב במקום פרצוף מבועס ועייף. יותר בנוחיות לדבר אם אנשים.
מהדברים האלה? הכל נפתח!!!
נערך לאחרונה על ידי Sweetest Girl; 25-10-2011 בשעה 10:39.
הגיוני בסדר, תעשה בבית. סגור תדלת ותעשה.
אתה רואה אחי? אתה מקל על עצמך עוד ליפני שהתחלת...
אני למשל הייתי עושה בבית בעיקר, ובבית ספר רק אם המורה היה מבקש בחימום או עושה מבחני כושר.
בהתחלה זה מזה קשה, באמת מבחינה נפשית וגופנית. כי אתה בא ממקום שאין בך את השתוקקות להשקעה, אין לך כוח בעצם לכולם, כל דבר אתה אומר פאדיחה... מה הקשר...
אתה מסתכל על העולם בצורה מאוד נגטיבית (תחשוב בראש על הפסקה הזאת ותקן אותי אם אני טועה)
אני יודע מאיזה מקום אתה בא וגם כי עברתי אותו דבר בדיוק, ובמקרה שלך יותר מידי בדיוק.
בקיצור אחי, אין וויתורים, והלוואי שהייתי יכול להיות לצידך שאתה מנסה ולתת לך את הפושים והדחיפות. באמת כל עזרה אני פה. תדגיש שורה למטה.
Fuck the What זה הכינוי.. שלך לי הודעה פרטית.
טוב סבבה אני עושה את מה שאמרת לי עם האימון אבל מה עם הדיכאון של הבדידות?
אנשים, תבינו, רע לי.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=797531
אז ככה אני לא ירשום לך הרבה עכשיו כי אני קצת ממהר,
אני מציע לך על משהו שאתה חייב להתמיד בו!
אז ככה אני מציע לך ללכת לעשות ספורט אמיתי סוג ספציפי שאני חושב שיכול מאוד להתאים לך לעשות אומנות לחימה כלשהי יש המון סוגים אני חושב שמאוד יתאים לך MMA במקרה אני גם בזה אתה תוציא את העצבים שלך כמו מכונה תיתלה בבית שלך שק איגרוף ותחשוב שזה דמות שמאוד מעצבנת אותך ותן לה פיצוצים כואב לך?? טוב מאוד!! כח ספיגה חשוב מאוד בMMA זה מחולק לכמה זירות יש איגרוף שזה ללכת מכות בזירה יש קרקע שזה להגיע להכנעת היריב בחניקה וכל מיני סוגים אני חושב שקרקע יתאים לך ביגלל המשקל שזה יתרון נדיר אני מתאמן עם מישהו שהוא בערך קצת שוקל יותר מימך וצעיר מימך בשנה ותאמין לי אחרי שתתמיד ותיתחזק קצת אתה תהיה חיייייייההההה רעעהה ואז יקחו אותך לקרבות ואז תילך מכות פעם אחת רציני ולא תפחד מאף אחד מי שיציק לך תן לו מכות אחרי אחד שתיתן לו לא יחזרו אליך ותאמין שעניין החברים שלך יהיו לך מהר מאוד חכה זה רק תלוי בך בכמה אתה מתאמץ ותמיד אבל תמידדדדד תחשוב שכל מה שאתה עושה בחיים שלך זה לטובה ולא לרעה תרוץ בבית ספר תתחיל לעשות מתח אתה לא מצליח 1 אז תילמד באינטרנט אני למשל לומד הכל באינטרנט, האינטרנט הוא מקורות מאוד מפותחים, תעשה שכיבות סמיכה ותמיד תחשוב שאתה עושה את זה בשביל העתיד!!!! אם אתה צריך עוד משהו, איזו עצה אני בכייף אענה לך תאמין לי אני עברתי מספיק בחיים ויותר מימה שכולם רשמו אי פעם ואני כן לומד לבגרות ואני יכול להראות לך משהו עלי אני כל הזמן חושב על העתיד ולשפר דברים ואני ממציא דברים שיכולים להביא מיליונים של דולרים ואני חושב על הכל, לך תמציא דברים תחשוב איך אפשר לשפר את העתיד ולחזק אותו לך לך לך אז תזיז את התחת וחשוב על מה שבאמת חשוב לך...
בסוף יצא לי מלא!!!תמיד תחשבו חיובי!!!
כל עצה כל בקשה אני בכיייף אענה לכם לכולם....
אני די מסכים איתך יש דברים שאתה מאוד צודק אבל אני חושב שתמיד צריך לבוא בטוב למי שיש בעיה ולא ליתקוף ולשקף לו את מה שיכול לקרות אם זה לטובה או לרעה
תיקראוווו אל תיהיו מניאקים השקעתיייייי![]()