וסי כהן, שהעלה סרטונים בהם כלבתו מתעללת בחתול ומבוקש על ידי המשטרה לחקירה, מתוודה על מעשיו. הסרטון גרר גל של תגובות זועמות בפייסבוק ואף עצומה שעליה חתמו יותר מ-11 אלף גולשים
http://net.nana10.co.il/Article/?Art...=840738&pid=54
וסי כהן, שהעלה סרטונים בהם כלבתו מתעללת בחתול ומבוקש על ידי המשטרה לחקירה, מתוודה על מעשיו. הסרטון גרר גל של תגובות זועמות בפייסבוק ואף עצומה שעליה חתמו יותר מ-11 אלף גולשים
http://net.nana10.co.il/Article/?Art...=840738&pid=54
|
|
אמן יזרקו אותו לאריות! שיאכלו אותו לאט לאט ושהוא יסבול כמו החתול המסכן!!!!!!!!!!!!!!!![]()
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
מעניין..
היה פיגוע דקירה בירושלים ויש מרדף אחרי המחבל הבן זונה.
ומה מעניין ת'תקשורת? מתעלל בחתולים.
אל תבינו אותי לא נכון, אני חושב שמי שמתעלל בחתולים צריכים להתעלל גם בו, פשוט לא יאמן מה שהולך בתקשורת.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 25-10-2011 בשעה 18:55.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אגב,לכל אלו שלא האמינו שהפרופיל שפרסמתי כאן הוא לא שלו.
FU
זה שיחה שלו ושל אח שלו.
נערך לאחרונה על ידי Display; 25-10-2011 בשעה 18:59.
איך להרוג חתול 1 (ועוד בהקיפין) הופך אותו ל"רוצח החתולים"?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אשמח לעזור לכם בכל בעיה, שלחו לי הודעה פרטית עם הבעיה ואנסה לעזור.FAIL_NAME לשעבר .
תקרא עליו קצת... הוא מסתובב ברחוב עם סכין ומתקיף חיות קטנות ואם מישהו יעמוד בדרכו הוא יתקיף גם אותו אולי הוא עוד לא רצח מישהו (אנשים) אך הסבירות שאם לא היו רודפים אחריו הוא היה עושה את זה אז קצת להרגיע בנושא שיפוט המדינה... כמה שאתה צודק לגבי שחרורים וזה וכל מה שאמרת נכון אבל כל פושע צריך להכנס לכלא זה לא שיש רק שוטר אחד שמוצא פושעים פשוט תודה לאל שתפסו אותו...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח
רוצח החתולים@@