The Pod
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
שילכו להזדיין
נערך לאחרונה על ידי bugZbuNny; 25-10-2011 בשעה 19:27.
"Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know.
Live or die on this day
Live or die on this day."
חחחחחח
הגורל מכה בהם !!
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
נגמר הסוטול של האידיוט?
כל הטעויות שהממשלה שם עושה בגלל "כבוד לאומי"..
אפילו לעזרה הם סירבו בגלל זה, אבל עכשיו הם מבינים שהם חייבים עזרה.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
זה משמ מעולה לנו אני חושב.
לא נאלצנו להתנצל על המרמרה, אבל הייחסים חוזרים להיות טובים הרבה יותר. טורקיה היא מדינה חזקה באיזור שלנו, זה לא טוב שיהיו יחסים רעים. אחרי סיוע כזה הם לא יכולים להמשיך לכעוס.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אוקיי...ומה עם השגריר שלנו שהם גירשו?
השגריר הבכיר יותר זאת אומרת.
לא מגיע להם שום דבר עד שהם יתנצלו.
הkוואי שהייתה אנימציה או איזה תומנה או קומיקס להמחיש מה שאני חושב על זה, אבל אנסה לתאר לכם:
כשאתה מביא למישהו כאפה מטורפת אחת, ואז עוד אחת עם המאחורה של אותה היד. -דאבל כאפה-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
פתאום הם מבקשים עזרה, יאללה שלהם
אנחנו מסתדרים לבד, כמו שוויצרים הם אומרים את זה
פתאום הם באים כמו ילדי כאפות מתחננים שנשלח צוותי חילוץ
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כמה שאני שונא טורקים, אל תשכחו שהם עזרו לנו. אבל בכל מקרה ימח שימם....