בס''ד
יש לי שאלה אמרוו לי שאם מבריגים לוח אם יותר מידי הוא יסדק זה נכון?? ואחד אמר לי שהוא לא יסדק כי ההברגה היא עד 3 מ''מ זה זה נכון??
ועם נגיד הלוח אם ניסדק אוו נישבר רואים בלוח אם שזה ניסדק או נישבר ??
בס''ד
יש לי שאלה אמרוו לי שאם מבריגים לוח אם יותר מידי הוא יסדק זה נכון?? ואחד אמר לי שהוא לא יסדק כי ההברגה היא עד 3 מ''מ זה זה נכון??
ועם נגיד הלוח אם ניסדק אוו נישבר רואים בלוח אם שזה ניסדק או נישבר ??
סקייפ : alon-zadok-x9
|
|
ואפ נגיד יקרא נזק הלוח יעבוד?
נערך לאחרונה על ידי AlonGT; 25-10-2011 בשעה 19:00.
האם ברצונך לקחת את הסיכון ולו הקטן ביותר בנזק ללוח?
פעילות הרכבת הלוח, ובכלל - כל פעילות עם רכיבי חומרה צריכה להיות עדינה ביותר וללא שימוש בכוח.
עם נגיד הלוח ניסדק או נישבר רואים את זה?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למה זה כזה מעניין אותך אתה מעוניין להרוס מחשב כלשהו?
אם אתה רוצה מחשב חדש ניראה לי הכי פייר פשוט לבקש מההורים אחד חדש ולא להרוס את הישן בזדון
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בס''ד
סתם אני רוצה לדעת אם יש סדק במחשב הישן שליי אז תענו לי, עם יש סדק או שבר ראוים בלוח אם??
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא בהכרח לפעמים צריך עין מאוד חדה בשביל להבחין בזה
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
איך אני יכול לדעת עם יש סדק או שבר?
נערך לאחרונה על ידי AlonGT; 26-10-2011 בשעה 16:26.
עם הוא ניסדק אז הלוח לא עובד?
ענו לך כבר על השאלה הזו.
בשלב זה נראה שאתה מעוניין למצוא מישהו שפשוט יגיד לך "כן".
אף תומך עם ראש על הכתפיים לא יגיד לך את התשובה הזו.
פשוט תפעיל את זה ותבדוק.
אפשרות מאוד מאוד קלושה שבעקבות הברגת בורג סדקת את הלוח, עוד יותר קלושה שאם קיים סדק - שהוא ישפיע על החיבורים בלוח
מ א ו ש ר
האשכול מיצה את עצמו אני מאמין
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update