קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] ליאור נרקיס וג'אקיר - רק בך חושק
    על ידי kondofoni בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-03-2009, 13:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

חושק באחרות.

ברירת מחדל חושק באחרות.

טוב אז ככה,יש לי חברה כבר כמעט שנתיים,הכל טוב ויפה אני אוהב אותה והסקס שלנו מושלם.(היא הראשונה שלי)
    מה שקורה לי הוא שכל בחורה כוסית אחרת שאני רואה אני רוצה לשכב איתה(שלא תבינו לא נכון,אני אוהב את הגוף של חברה שלי,הוא בדיוק לטעמי ואני חושב שהיא מושלמת) ומדמיין פנטזיות של איך שאנחנו עושים את זה,הדחף הוא לעשות איתה אהבה,מצד שני יש לי חברה שאני אוהב אותה ואני לא מסוגל לבגוד בה בחיים כי אני לא כזה.
    מצד שני אני "חייב" לראות איך זה עם אחרת או פשוט סתם להיות חופשי ולחפש אתגרים אחרים(בנות להשכיב)
    מישהו מוכן להסביר לי את התופעה ואת ההרגשה הזו?ומה אני עושה עם זה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

כן, זה נקרא להיות גבר.
    לי יש חברה אוטוטו 5 שנים וגם אצלי זה בדיוק אותו דבר.
    אבל אתה יודע מה ההבדל בין גבר לבין כלב? שגבר לא חושב עם הזין.
    אם אכפת לך מהחברה שלך, אם אתה אוהב אותה ורוצה להיות איתה תדע לעשות את השיקולים הנכונים.
    מה שווה יותר? לזיין איזו בחורה כמה דקות ובשביל זה לאבד את החברה שלך ואת הקשר שלכם שנמשך שנתיים או להנות ממה שיש לך אם זה מספיק טוב לך ולהסתפק בזה?
    אם החלטת שאתה בכל זאת רוצה לנסות להיות עם בחורות אחרות, מה שמאוד לגיטימי כי אתם לא נשואים ונראה לי גם שאתם לא בגיל של חתונה...
    תגיד לה את זה, תחשבו מה לעשות עם זה, אולי היא תסכים לצרף בחורה, אולי תיקחו תקופה בנפרד או שאולי היא תשכנע אותך שלא כדאי לך.
    אבל קח בחשבון שאם תעשה את זה יש סיכוי, קלוש ככל שיהיה שתאבד אותה.

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    כן, זה נקרא להיות גבר.
    לי יש חברה אוטוטו 5 שנים וגם אצלי זה בדיוק אותו דבר.
    אבל אתה יודע מה ההבדל בין גבר לבין כלב? שגבר לא חושב עם הזין.
    אם אכפת לך מהחברה שלך, אם אתה אוהב אותה ורוצה להיות איתה תדע לעשות את השיקולים הנכונים.
    מה שווה יותר? לזיין איזו בחורה כמה דקות ובשביל זה לאבד את החברה שלך ואת הקשר שלכם שנמשך שנתיים או להנות ממה שיש לך אם זה מספיק טוב לך ולהסתפק בזה?
    אם החלטת שאתה בכל זאת רוצה לנסות להיות עם בחורות אחרות, מה שמאוד לגיטימי כי אתם לא נשואים ונראה לי גם שאתם לא בגיל של חתונה...
    תגיד לה את זה, תחשבו מה לעשות עם זה, אולי היא תסכים לצרף בחורה, אולי תיקחו תקופה בנפרד או שאולי היא תשכנע אותך שלא כדאי לך.
    אבל קח בחשבון שאם תעשה את זה יש סיכוי, קלוש ככל שיהיה שתאבד אותה.
    ככה חשבתי,("זה נקרא להיות גבר")
    אני לא רוצה לוותר על הקשר הזה בשביל סתם איזה "פוסי"

לייקים
    53
    נקודות
    336

אז הנה התשובה שלך =)

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

גם אם היית עם בר רפאלי היית חושב על לזיין אחרות.
    זה לגיטימי לגמרי, גם חברה שלך חושבת על לעשות את זה עם אחרים תהיה בטוח (מפנטזת אני מתכוון)

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

בוא אני אתן לך טיפ קטן, אני לא מתבייש לומר את זה כי אני שילמתי על זה ביוקר, אני בגדתי בחברה שלי.
    וואלה זה קרה לפני שנה בגדתי בה עם מישהי אחרת, לא יודע איך למה וכמה, אני לא בנאדם כזה, זאת היית מעידה חד פעמית, משהו שבחיים לא חשבתי שיקרה לי, אבל וואלה קרה, אין מה לעשות אנחנו בני אדם, ישלנו דחפים מסויימים, ישלנו צרכים, אנחנו עושים טעויות ולומדים מהם לפעמים הבאות.
    ברור שאתה רוצה לדעת איך זה לעשות את זה עם מישהי אחרת, זה טבעי וזה בסדר גמור.
    אחרי שאני בגדתי בחברה שלי הרגשתי בנאדם חרא, נשבע לך הייתי יותר מדיכאון מאשר חברה שלי שבגדתי בה, לא הייתי מסוגל להסתכל לה בעיניים שלא לדבר על להתכתב איתה בפייסבוק.
    בסוף אמרתי לה את זה, היא הורידה לי וואחד חמסה לפנים שהוררה בי ת'חושים תפסתי אותה דפקתי לה נשיקה אולי 2 - 3 דקות התנשקנו והיא הלכה ולא חזרה יותר..
    איבדתי מישהי שבאמת אהבתי מה לעשות ככה זה בחיים..

מסקנה : תשלוט בדחפים שלך.

לשעבר 'Like

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

טבעי, אין לך מה להתרגש מזה גם היא מריצה סרטונים של גברים אחרים מעליה במוח...

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

טבעי וכל זה זה מובן מאילו יש לי חברה 4 שנים ואני חושק באחרות..
    והיא הייתה הראשונה שלי בערך חח ואני שלה..
    כשנפרדנו אמרתי אני חייב לנסות להזרים משהי אחרת..
    עשיתי את זה אחת באמת שווה רצח מישהי שבאמת מופיע בחלומות..
    קיצר זה היה סבבה והכל אבל לא היה כייף כמו עם החברה כי אין רגש נשמה..
    זה לא כזה כייף באמת זה כמו לאונן רק עם אישה חחח
    תאמין לי אתה לא מפסיד שום דבר..
    אם יש אהבה בינך לבינה אחי אז אל תהרוס את זה כמו שאמרת בשביל פוסי

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אני מבינה אם זה קרה כמה פעמים אבל אם אתה מרגיש את הצורך הזה כל הזמן לדעתי משהו לא בסדר.
    אני ממש הייתי נפגעת אם הייתי מגלה שחבר שלייי מדמיין סקס עם כל בחורה כוסית שהוא רואה .. זה כבר מוגזם לדעתי

שוב כולנו בניי אדם וזה בסדר לפזול לצדדים לפעמים אבל לעשות את זה באופן קבוע ולדמיין את עצמך שוכב עם אחרות זה כבר ממש לא בסדר ולא פייר לבת הזוג שלך לדעתי.
    נערך לאחרונה על ידי Passion pit; 02-11-2011 בשעה 19:34.

לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי Passion pit צפיה בהודעה
    אני מבינה אם זה קרה כמה פעמים אבל אם אתה מרגיש את הצורך הזה כל הזמן לדעתי משהו לא בסדר.
    אני ממש הייתי נפגעת אם הייתי מגלה שחבר שלייי מדמיין סקס עם כל בחורה כוסית שהוא רואה .. זה כבר מוגזם לדעתי

שוב כולנו בניי אדם וזה בסדר לפזול לצדדים לפעמים אבל לעשות את זה באופן קבוע ולדמיין את עצמך שוכב עם אחרות זה כבר ממש לא בסדר ולא פייר לבת הזוג שלך לדעתי.
    איזו מתוקה את =)
    תאמיני לי שכל גבר, כל גבר שרואה כוסית ישר חושב על מה הוא היה עושה לה.
    לא משנה כמה החברה שלו כוסית וכמה שהוא מסופק ממנה.
    זה בגנים שלנו.
    השאלה היא האם נעשה עם זה משהו או לא...גבר שאוהב את החברה שלו ידע לדכא את היצרים האלו כדי לא לפגוע בה.
    שתדעי, מחשוף יפה ותחת עגול תמיד ימשכו אותנו, אבל אם בסופו של יום הוא בוחר להישאר איתך כנראה שהוא רואה בך משהו הרבה יותר טוב מזה =)
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 02-11-2011 בשעה 20:14.

פנטזיה, במהותה, נסובה על משהו שאיננו, על משהו שמעבר למציאות. משהו שלא עשית וגם לא תעשה, כי אם תעשה הרי שהיא איננה פנטזיה.

אם אפשר לקרוא לזה כך, אז "פינטוז" - היא פעולה משולבת של יצרים ודחפים קיימים ושל יצר הסקרנות.
    הסקרנות מכפילה ומעצימה שבעתיים כל יצר וכל דחף, משכך, פנטזיה היא חוייה שבכל מצב תעלה על כל מציאות.

מכאן המסקנה הפשוטה - אותה מן הסתם אתה יודע בעצמך - שאחרי שתיישם את מה שאתה מפנטז, לא תבין באמת למה ומדוע כל-כך נהנית לפנטז על זה...

בן-אדם מטבעו הוא יצור מדומיין, הדמיון הוא המניע לכל פעולה. לכל דבר טוב, חיובי ומוצלח שאדם עושה קדם דמיון שהניע אותו לעשות, לבצע ו"להזיז עניינים"

האדם ניחן גם ביכולת להגביל את הדמיון. כאשר הוא מדמיין, או אם תרצה "מפנטז" על משהו שלילי, או על כל פנים על משהו שהוא איננו רוצה לבצע, הוא יכול שלא לפנטז על-כך.

ולא, האדם אינו יכול לשלול מעצמו את יכולת ה"פינטוז" אבל הוא יכול לנתב את הכוח האדיר הזה למקומות בהם הוא רוצה ויכול להיות. הוא יכול להשתמש בו בכדי להעצים תחושות, חוויות או פעולות חיוביות שהוא מעוניין בהם ו/או שהוא יעשה גם ככה.

נכון. אתה נמצא עם חברה שלך, עשיתם כבר הכל, אתם כבר "ילדים גדולים" לכל דבר.
    אבל האם באמת לא נשאר מקום לפנטזיה בקשר שלכם? האם אתה עד-כדי כך מיצית שכבר אין לך על מה לפנטז?
    אני בטוח שלא, ואני אומר את זה מניסיון דומה...

אני, כאדם דתי, לא מקיים יחסי מין עם חברתי בתקופת המחזור, זה נותן איזשהו מרווח זמן לפנטז, לחכות, להמתין ולצפות...
    אני לא בטוח שכאדם חילוני אתה תוכל ליצור לעצמך מצב שבו בתקופה מסוימת (ואני מתכוון יותר מהזמן של הדימום נטו) לא תקיימו יחסי מין באופן מוחלט... אבל אני עדיין בטוח שתוכל ליצור לעצמך מצבים בהם תוכל לפנטז על החברה שלך.

תתכננו איזה סופ"ש+ בצימר מפנק, תתכננו אותו שבוע קודם, שיהיה משהו חזק ובמקום רומנטי, ותתחיל לפנטז על איזה תנוחה חדשה שתפתיע אותה בג'קוזי...

תעבוד על זה, תחשוב איך ליצור לעצמך ובעצם לשניכם אתגרים חדשים וסוערים במערכת היחסים (המינית) שלכם.

זה דורש חשיבה, זה מחייב מאמץ יותר מלפנטז על הכוסית שחלפה הרגע ברחוב, אבל זה אפשרי!
    מניסיון...

שורה אחרונה:
    מערכת יחסים היא מערכת שחייבת תיחזוק קבוע על בסיס יומי, בלי זה, מהר מאוד הכל עלול להיאבד והחשק (גם ואולי בעיקר - המיני) ייעלם!

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    0

לא כדאי לבגוד אחי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,568 | הודעות: 8,200,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect