חברה הנה כל התשלומים שקיבלתי מAPPREDEEM ויש לי רק 5 מופנים
נכתב במקור על ידי PHASE חברה הנה כל התשלומים שקיבלתי מAPPREDEEM ויש לי רק 5 מופנים שמתי לב שיש לך שם YouTube Services שזה MegaYouTubeViews נכון? אם כן אז כמה כסף משכת משם וכמה עמלה הם לקחו לך מהכסף?
נכתב במקור על ידי SlashxmE שמתי לב שיש לך שם YouTube Services שזה MegaYouTubeViews נכון? אם כן אז כמה כסף משכת משם וכמה עמלה הם לקחו לך מהכסף? הם מניאקים בטירוף משכתי פעמיים 0.35$ קיבלתי סה''כ 0.08$ סתם חארות
נכתב במקור על ידי PHASE הם מניאקים בטירוף משכתי פעמיים 0.35$ קיבלתי סה''כ 0.08$ סתם חארות חחחחח בכ"מ מזל טוב
נכתב במקור על ידי PHASE הם מניאקים בטירוף משכתי פעמיים 0.35$ קיבלתי סה''כ 0.08$ סתם חארות זה כי לא חישבת נכוון חחחח אתה הרי יודע שהעמלה בPP זה 0.3$ נכון? אז למה הוצאת 0.35? פעם הבאה תוציא 0.8$ ותקבל 0.5 צריך רק שכל במקרה הזה ,השאר החלון הקטן יעשה את העבודה ...
GShock
נכתב במקור על ידי 13lackArrow זה כי לא חישבת נכוון חחחח אתה הרי יודע שהעמלה בPP זה 0.3$ נכון? אז למה הוצאת 0.35? פעם הבאה תוציא 0.8$ ותקבל 0.5 צריך רק שכל במקרה הזה ,השאר החלון הקטן יעשה את העבודה ... עוד בעיה החלון הקטן הזה תוקע הכל בהתחלה הכל עובד סבבה אבל אחרי 10 דקות צריך ךפתוח מחדש תדפדפן סתם חרא אתר
נכתב במקור על ידי PHASE עוד בעיה החלון הקטן הזה תוקע הכל בהתחלה הכל עובד סבבה אבל אחרי 10 דקות צריך ךפתוח מחדש תדפדפן סתם חרא אתר אצלי הכל בסדר.. רווח נחמד הוצאת מAPP
נכתב במקור על ידי PHASE עוד בעיה החלון הקטן הזה תוקע הכל בהתחלה הכל עובד סבבה אבל אחרי 10 דקות צריך ךפתוח מחדש תדפדפן סתם חרא אתר למה אצלי זה פועל גם 7 שעות ברצף.
נכתב במקור על ידי SlashxmE למה אצלי זה פועל גם 7 שעות ברצף. אולי הם תיקנו... אני אנסה
יפה אחי אחלה תשלומים (;
נכתב במקור על ידי PHASE אולי הם תיקנו... אני אנסה תוך כמה זמן הם שילמו לך?
נכתב במקור על ידי SlashxmE תוך כמה זמן הם שילמו לך? הרבה זמן נראלי יותר משבוע כבר התחלתי להתייאש מהם
חוקי הפורום