קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא הראתי מספיק אהבה,האם מאוחר מדי?
    על ידי shay_ke בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-02-2012, 15:27
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-06-2011, 14:16
  3. [כתבה] אמו של סעדון: הרוצח חוסל 20 שנה מאוחר מדי
    על ידי DarkDevil בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-01-2010, 16:24
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-07-2009, 01:19
  5. מאוחר מדי?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 21:47
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

שיניתי כיוון אבל מאוחר מדי

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

Post שיניתי כיוון אבל מאוחר מדי

אז בקיצור, הכרתי בחורה והפעלתי גיים, היה לה חבר אבל זה לא הפריע לי והמשכתי בשלי שזה בגדול, משיכה (אפשר לעשות צ'ק כי היא בעצמה הודתה) והרבה. תוך כדי שימוש בטיזינג כי זה פשוט כיף.
    אוקיי אז עבד אולי יכל לעבוד יותר טוב אולי לא והגעתי למצב שאני הורס לה את הקשר עם חבר שלה, ידעתי שאני יגיע לזה אבל כשזה הגיע זה הפריע לי.
    אז אמרתי שאני לא מנתק איתה קשר כי אני רוצה אותה בתור ידידה בבית ספר (אני לא מסכן או משהו אבל אני בבית ספר חדש ויש לי חברים וחברות אבל זה לא כמו בבית ספר הקודם).

אז קבעתי, אני משנה כיוון והופך לידיד. איך ? במקום לעקוץ, מחמיא. במקום להוריד להוריד לה את הערך אני יעלה טיפה, שתרגיש נינוחה איתי ושיהיה לה כיף לדבר איתי בפתיחות גם בלי קשר ״מחייב״.

אז מה הבעיה ? שזה פתאום מוזר לה שאני מתקרב אליה ומחמיא לה. היא אומרת לי, תפסיק להסתלבט עליי ותוך כדי היא פשוט מגנה על עצמה (רשמתי לה משהו בסגנון 'יפה', אז בתגובה היא רושמת אני יודעת ובבית ספר היא שואלת אותי אמ נתתי לחבר שלי להסתלבט עליה או שאני יפסיק להסתלבט עליה).
    ואני בדקות האחרונות פשוט מסביר לה שאני לא עוקץ אותה ושתפסיק להיות חסרת בטחון (ובתגובה נחשו ? ״יש לי ביטחון פשוט לך יש יותר מדי״...)

אז באמת שאני לוקח בהכי קלילות, אבל הנה כנראה משהו שאני בטח עוד יתקל בו, אז למה לא להתחזק טיפה.
    עצות ? 

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של חייזר
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Death is certain, life isn't

היא פשוט רגילה שאתה מתייחס ומתנהג איתה אחרת...
    לדעתי צריך לשנות את היחס אליה בהדרגה, אחרת תיתקל בתגבובה כזאת מהצד שלה...

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

גם אני ניחשתי שזה מה שצריך לעשות, אבל איך אני בידיוק עושה את זה ?
    אני לא חושב שלהחמיא לה בראשון שלישי וחמישי ולעקוץ בשני רביעי ושישי זה הרעיון..

יש משפט נורא נכון, שאני לא זוכר איך הוא הולך, אז זה ישמע פחות מגניב, אבל הינה העיקרון:

הרושם הראשוני שאתה עושה על בן אדם יותר חזק מההיכרות עצמה ויהיה קשה לשנות אותו
    זאת אומרת שגם אחרי חודש שתהיה "ידיד" איתה, היא עדיין תסתכל עלייך בתור אותו אחד שמתחיל איתה

תחשוב על זה לגבי אנשים שאתה מכיר
    תראה שזה נכון בהחלט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    יש משפט נורא נכון, שאני לא זוכר איך הוא הולך, אז זה ישמע פחות מגניב, אבל הינה העיקרון:

זאת אומרת שגם אחרי חודש שתהיה "ידיד" איתה, היא עדיין תסתכל עלייך בתור אותו אחד שמתחיל איתה

תראה שזה נכון בהחלט
    האמת שלא. ממש אין בעיה לשנות רושם אבל צריך לדעת לעשות את זה.
    תתרחק ממנה קצת ותחזור בתור ידיד.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

תראה שזה נכון בהחלט
    חשבתי, WRONG.
    כשאתה כבר מכיר את הבן אדם הרושם הראשוני פחות משפיע.

איפה הרושם הראשוני תופס עמדה גבוהה ? כשאתה עוד לא הכרת אותו, כשהדיבור בינכם זה שלום שלום, אז הוא תופס ממך X או Y לפי הרושם הראשוני.
    אבל כשאתה מכיר את הבן אדם אתה יודע בידיוק מה הוא שווה.

באמת שחשבתי על אנשים שאני מכיר, ואני יגיד לך יותר מזה, במיוחד כשאני בבית ספר חדש ואני לא מכיר אף אחד, אני נמצא בבית ספר של מפונקים (איזור כזה) ואני בתור אחד ששונא ערסים דווקא התחברתי ל"ערסים" ועכשיו הם הכי לא ערסים בעולם, קצת פוזה כזאתי אתם יודעים אבל הם אמיתיים, יש את המפונקים האלה שמה שמהם דווקא תפסתי שפיצים שיכולים יום אחד להגיד לך בוקר טוב ויום אחר להסתכל עליך וללכת.
    אז הנה לך דוגמה, לא ניסיתי להתקרב אליהם בגלל הרושם הראשוני שקיבלתי מהם אבל הכרתי שם ידידה שהכירה לי אותם והם מותק של בחורים אחד אחד.

BPositive, האמת שניסיתי את זה.

יש לכם עוד רעיון בשרוול ?

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    חשבתי, WRONG.
    כשאתה כבר מכיר את הבן אדם הרושם הראשוני פחות משפיע.

איפה הרושם הראשוני תופס עמדה גבוהה ? כשאתה עוד לא הכרת אותו, כשהדיבור בינכם זה שלום שלום, אז הוא תופס ממך X או Y לפי הרושם הראשוני.
    אבל כשאתה מכיר את הבן אדם אתה יודע בידיוק מה הוא שווה.

באמת שחשבתי על אנשים שאני מכיר, ואני יגיד לך יותר מזה, במיוחד כשאני בבית ספר חדש ואני לא מכיר אף אחד, אני נמצא בבית ספר של מפונקים (איזור כזה) ואני בתור אחד ששונא ערסים דווקא התחברתי ל"ערסים" ועכשיו הם הכי לא ערסים בעולם, קצת פוזה כזאתי אתם יודעים אבל הם אמיתיים, יש את המפונקים האלה שמה שמהם דווקא תפסתי שפיצים שיכולים יום אחד להגיד לך בוקר טוב ויום אחר להסתכל עליך וללכת.
    אז הנה לך דוגמה, לא ניסיתי להתקרב אליהם בגלל הרושם הראשוני שקיבלתי מהם אבל הכרתי שם ידידה שהכירה לי אותם והם מותק של בחורים אחד אחד.

BPositive, האמת שניסיתי את זה.

יש לכם עוד רעיון בשרוול ?
    פרצוף של בנאדם זה לא נקרא רושם ראשוני
    זה נקרא דעה קדומה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

פרצוף של בנאדם זה לא נקרא רושם ראשוני
    זה נקרא דעה קדומה
    ציינתי פרצוף ? מצטער, אבל "היי אני PEACE, חדש פה מה המצב ?" "וואלה הכל מעולה כפרה *יריקה*" "אה טוב, נראה אותכם... נראלי" בהחלט היה.
    השאלה אם גם זה לא נחשב רושם ראשוני אצלך, כי אצלי מהמשפט הראשון ולחיצת היד אני כבר מקבל רושם מלא על הבן אדם.

עידכון קטן כנראה שגם במטרה לחבר לא עשיתי את זה הכי טוב (זה היה עובד, אבל לא בדרך שאני רוצה), היא תפסה ממני בן אדם עם ביטחון מופרז שאומר מה שהוא חושב אבל לא באמת חושף רגשות, ואני חותר להראות דמות שונה לגמרי.

ילדודס, TOO MUCH NEG. מוזר שהיא הראשונה שזה קורה לי איתה בדר"כ זה עובד פיקס. אבל טוב שעצרתי לרגע לחשוב ולתקן.

אם למישהו יש רעיון איך לתקן את המצב, בכל זאת. זה יהיה טוב.
    אם לא אני אסתדר גם לבד כנראה

ציינתי פרצוף ? מצטער, אבל "היי אני PEACE, חדש פה מה המצב ?" "וואלה הכל מעולה כפרה *יריקה*" "אה טוב, נראה אותכם... נראלי" בהחלט היה.
    השאלה אם גם זה לא נחשב רושם ראשוני אצלך, כי אצלי מהמשפט הראשון ולחיצת היד אני כבר מקבל רושם מלא על הבן אדם.

עידכון קטן כנראה שגם במטרה לחבר לא עשיתי את זה הכי טוב (זה היה עובד, אבל לא בדרך שאני רוצה), היא תפסה ממני בן אדם עם ביטחון מופרז שאומר מה שהוא חושב אבל לא באמת חושף רגשות, ואני חותר להראות דמות שונה לגמרי.

ילדודס, TOO MUCH NEG. מוזר שהיא הראשונה שזה קורה לי איתה בדר"כ זה עובד פיקס. אבל טוב שעצרתי לרגע לחשוב ולתקן.

אם למישהו יש רעיון איך לתקן את המצב, בכל זאת. זה יהיה טוב.
    אם לא אני אסתדר גם לבד כנראה
    כן.. מקסימום היא תמשיך להרגיש חסרת ביטחון לעומתך
    או מקסימום היא תפרד מחבר שלה מחר ותסגור אותה

מה כבר יכול לקרות =]

i realy dont believe in negging a girl over and over again, i dont know why u do it. I look at girls i talk to as my equals thats why i rarely neg them, usualy its either to punish them for behaviour i dont like or just for fun like i do with my friends we all bust each other chains once in a while. but repidetly negging a person? thats not confidence its pure ego... theres not such thing as to much confidence but to much ego is bad for you thats for sure.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

מוח של בן אדם עובד בצורה מאוד פשוטה - הסתגלות
    הוא לומד דברים ומסתגל אליהם. בדיוק בגלל זה הרושם הראשוני שהשארת אצל מישהו/י יהיה השיקוף של הקשר כולו.

אם הצטיירת בעיניה כגבר שהיא מחבבת , והיא מתחילה להרגיש אליו משהו - לא משנה כבר מה תעשה , יהיה מאוד קשה לך להוריד את עצמך מ"הכוונת".
    אל תגיד לי שזה לא קרה לך. ראית בחורה יפה , "נדלקת". וגם כשהתחלת לגלות פגמים שלה , הצלחת איכשהו להבליג.
    מצאת את עצמך אומר "אא שטויות , לא כזה מפריע לי."
    (אם לא , לא חווית אהבה אגב)

בד"כ הבעיה היא הפוכה.
    בחור מדבר עם בחורה , מחמיא לה , מראה עניין בשלב מוקדם והופך לידיד שלה.
    זה הרושם הראשוני שהוא יצר אצלה , ככה הוא הצטייר בעיניה , וככה היא רואה אותו.
    היא רגילה שהוא נמרח , מחמיא , עושה כל מה שהיא מבקשת.
    גם אם הוא יבוא אליה וירד עליה פתאום , היא תבין שזה סתם דאווינים ומשחקי-קקה , וזה לא באמת יזיז לה.

אצלך הסיפור הפוך. היא רגילה שאתה מסתלבט על כולם , ולכן היא לא מבינה מאיפה באו לך המחמאות פתאום.

אגב , זה רק מראה לך שמשהו במה שאתה עושה לא טוב. כי תראה , אנשים לא מסוגלים לקחת אותך ברצינות. היא רגילה שאתה מסתלבט , ועם בטחון והכל - ופתאום כשאתה כביכול מוציא את מה שעל הלב (כביכול) ואומר לה שהיא יפה , או שאתה אוהב אותה או Whatever , היא לא מצליחה לקחת את זה ברצינות וישר חושבת שאתה בא להסתלבט עליה.

לפני שאני עונה לך על השאלה שלך , כמה שאלות יש לי אליך
    אתה רוצה אותה בכלל? זתומרת , היא בטעם שלך?
    מבחינת "אופציות נוספות" - יש לך עוד בחורות על הכוונת?
    אתה בטוח שאתה רוצה לשלול את האפשרות לקשר איתה ?
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 25-10-2011 בשעה 16:44.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

וואו לא קרה לי אבל נתת נקודה עמוקה למחשבה.

אם תשים לב, אולי יצא לך בזמן כלשהו בחיים לשנות את התפיסה שלך בנוגע לבן אדם. למשל חבר שלך שחשבת שהוא בן אדם אחראי מעיף מעצמו אחריות, וכאילו נפל לך האסימון, והוא נראה לך פשוט ילד קטן (יכול לקרות לך הרבה בצבא). דוגמה אחרת היא שינוי מתמשך, עם חברים שלך מהילדות המוקדמת אתה רואה אותם מתבגרים, אתה תופס אותם עם הזמן יותר ויותר מבוגרים.

בנוסף, בהתאם לאיך שאתה תופס את אותו בן אדם, כך תתנהג כלפיו. אנשים גם נוטים להתאים את עצמם להתנהגות שלך או להלך המחשבה שלך (יצא לך לשים לב לזה שכששני אנשים מתווכחים אם אחד מתחיל לצעוק גם השני ירים את הקול?)

במקרה שלך אתה בעצם מעוניין לשנות את התפיסה שלך כלפיה, מ"אחת שאני נמשך אליה" ל"ידידה טובה שכיף לי להיות בחברתה".
    אתה עושה את זה באמצעות החלפה של אמונות שקשורות בה באמונות שתואמות את איך שאתה רוצה לתפוס אותה.
    לדוגמה: "היא רוצה לדבר איתי כל הזמן כי היא ממש רוצה אותי" (זאת אמונה) תתחלף ב"יש לנו המון במשותף ובגלל זה אנחנו מדברים כל הזמן". אם תשים לב פשוט העלמתי את הגורם המיני.

זה אומר שאתה צריך להיות מודע למה שאתה חושב. כמו שאני נוהג להגיד, תהיה הפסיכולוג של עצמך. כל פעם שעולה לך מחשבה שמבוססת על אמונה שלא מתאימה לכיוון שאליו אתה שואף להגיע, תשכתב את המחשבה למשהו שכן תואם לכיוון שאליו אתה שואף, כמו שהצגתי לך בדוגמה.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 29-10-2011 בשעה 21:35.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

לפני שאני מגיב לציטוטים, אני יודע העניין נהיה מפגר אבל זה מה יש אז הנה :
    הגענו למצב שהיא כן לוקחת אותי ברצינות והיא מפחדת שאם נכנס לקשר אני לא אקח אותה ברצינות, היא תפסה אומץ ושאלה, אמרתי לה שהיא מדברת שטויות ושאני כן אקח אותה ברצינות (ונתתי דוגמה מהאקסית האחרונה שלי סתם כדי להוכיח) ואז קצת פיתחנו שיחה על חבר שלה והבנתי שהוא מותק של בחור אז אני לא מנצל את המעמד שלי כדי שתזרוק אותו, היא אומרת שהיא תעשה את זה, אני לא לוחץ עליה אני אומר לה שתחשוב טוב אם זה מה שהיא רוצה לעשות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dins8 צפיה בהודעה
    מוח של בן אדם עובד בצורה מאוד פשוטה - הסתגלות
    הוא לומד דברים ומסתגל אליהם. בדיוק בגלל זה הרושם הראשוני שהשארת אצל מישהו/י יהיה השיקוף של הקשר כולו.

אם הצטיירת בעיניה כגבר שהיא מחבבת , והיא מתחילה להרגיש אליו משהו - לא משנה כבר מה תעשה , יהיה מאוד קשה לך להוריד את עצמך מ"הכוונת".
    אל תגיד לי שזה לא קרה לך. ראית בחורה יפה , "נדלקת". וגם כשהתחלת לגלות פגמים שלה , הצלחת איכשהו להבליג.
    מצאת את עצמך אומר "אא שטויות , לא כזה מפריע לי."
    (אם לא , לא חווית אהבה אגב)

בד"כ הבעיה היא הפוכה.
    בחור מדבר עם בחורה , מחמיא לה , מראה עניין בשלב מוקדם והופך לידיד שלה.
    זה הרושם הראשוני שהוא יצר אצלה , ככה הוא הצטייר בעיניה , וככה היא רואה אותו.
    היא רגילה שהוא נמרח , מחמיא , עושה כל מה שהיא מבקשת.
    גם אם הוא יבוא אליה וירד עליה פתאום , היא תבין שזה סתם דאווינים ומשחקי-קקה , וזה לא באמת יזיז לה.

אצלך הסיפור הפוך. היא רגילה שאתה מסתלבט על כולם , ולכן היא לא מבינה מאיפה באו לך המחמאות פתאום.

אגב , זה רק מראה לך שמשהו במה שאתה עושה לא טוב. כי תראה , אנשים לא מסוגלים לקחת אותך ברצינות. היא רגילה שאתה מסתלבט , ועם בטחון והכל - ופתאום כשאתה כביכול מוציא את מה שעל הלב (כביכול) ואומר לה שהיא יפה , או שאתה אוהב אותה או Whatever , היא לא מצליחה לקחת את זה ברצינות וישר חושבת שאתה בא להסתלבט עליה.

לפני שאני עונה לך על השאלה שלך , כמה שאלות יש לי אליך
    אתה רוצה אותה בכלל? זתומרת , היא בטעם שלך?
    מבחינת "אופציות נוספות" - יש לך עוד בחורות על הכוונת?
    אתה בטוח שאתה רוצה לשלול את האפשרות לקשר איתה ?
    תודה על ההסבר, מעניין.
    לשאלות :
    בגדול כן, אני רוצה אותה, היא מותק של בחורה, יש לנו דברים משותפים ויחד עם זאת גם הרבה לא. בדיעבד אם תסתכל מרחוק אני לא חושב שאנחנו נראים מתאימים אבל אני רוצה לנסות. בגדול זורם לי חברה עד שאני מסיים את הלימודים ואם זה באמת יגיע עד אז יכול להיות שאני ימשיך עם זה אפילו.

ולא אין לי אופציות על הכוונת כמוהה, יש 2 כונפות שרוצות אותי שלא מעניינות אותי ואני לא אומר להן אפילו שלום בבית ספר, אז לא.

ואני לא רוצה לשלול קשר איתה, אבל אני בעיקרון בכלל לא לחוץ.
    רואים שהיא נתפסה עליי חזק והיא לא יודעת מה לעשות עם עצמה, כי בילבלתי אותה וזה קצת באסה אבל זה מה יש. אני בקטע הספציפי הזה מראה לה כאילו אני מחליט מה קורה ומה עושים למרות שבדיעבד מזמן העברתי לה את המושכות (במודע) וטוב לי עם זה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    אם תשים לב, אולי יצא לך בזמן כלשהו בחיים לשנות את התפיסה שלך בנוגע לבן אדם. למשל חבר שלך שחשבת שהוא בן אדם אחראי מעיף מעצמו אחריות, וכאילו נפל לך האסימון, והוא נראה לך פשוט ילד קטן (יכול לקרות לך הרבה בצבא). דוגמה אחרת היא שינוי מתמשך, עם חברים שלך מהילדות המוקדמת אתה רואה אותם מתבגרים, אתה תופס אותם עם הזמן יותר ויותר מבוגרים.

בנוסף, בהתאם לאיך שאתה תופס את אותו בן אדם, כך תתנהג כלפיו. אנשים גם נוטים להתאים את עצמם להתנהגות שלך או להלך המחשבה שלך (יצא לך לשים לב לזה שכששני אנשים מתווכחים אם אחד מתחיל לצעוק גם השני ירים את הקול?)

במקרה שלך אתה בעצם מעוניין לשנות את התפיסה שלך כלפיה, מ"אחת שאני נמשך אליה" ל"ידידה טובה שכיף לי להיות בחברתה".
    אתה עושה את זה באמצעות החלפה של אמונות שקשורות בה באמונות שתואמות את איך שאתה רוצה לתפוס אותה.
    לדוגמה: "היא רוצה לדבר איתי כל הזמן כי היא ממש רוצה אותי" (זאת אמונה) תתחלף ב"יש לנו המון במשותף ובגלל זה אנחנו מדברים כל הזמן". אם תשים לב פשוט העלמתי את הגורם המיני.

זה אומר שאתה צריך להיות מודע למה שאתה חושב. כמו שאני נוהג להגיד, תהיה הפסיכולוג של עצמך. כל פעם שעולה לך מחשבה שמבוססת על אמונה שלא מתאימה לכיוון שאליו אתה שואף להגיע, תשכתב את המחשבה למשהו שכן תואם לכיוון שאליו אתה שואף, כמו שהצגתי לך בדוגמה.
    תודה, החכמתי.

בגדול כן, אני רוצה אותה, היא מותק של בחורה, יש לנו דברים משותפים ויחד עם זאת גם הרבה לא. בדיעבד אם תסתכל מרחוק אני לא חושב שאנחנו נראים מתאימים אבל אני רוצה לנסות. בגדול זורם לי חברה עד שאני מסיים את הלימודים ואם זה באמת יגיע עד אז יכול להיות שאני ימשיך עם זה אפילו.

ולא אין לי אופציות על הכוונת כמוהה, יש 2 כונפות שרוצות אותי שלא מעניינות אותי ואני לא אומר להן אפילו שלום בבית ספר, אז לא.

ואני לא רוצה לשלול קשר איתה, אבל אני בעיקרון בכלל לא לחוץ.
    רואים שהיא נתפסה עליי חזק והיא לא יודעת מה לעשות עם עצמה, כי בילבלתי אותה וזה קצת באסה אבל זה מה יש. אני בקטע הספציפי הזה מראה לה כאילו אני מחליט מה קורה ומה עושים למרות שבדיעבד מזמן העברתי לה את המושכות (במודע) וטוב לי עם זה.
    לפי מה שמשתמע מהדברים שכתבת, אתה לא סגור על עצמך.
    תחליט מה אתה רוצה ממנה, זה או שאתה רוצה אותה, או שלא. בסוף יצא שאתה משגע את עצמך וגם אותה על הדרך.
    ממש לא צריך להיות אכפת לך מהחבר שלה, הוא בכלל אדם מבחוץ שאין לו השפעה על מה שיש בינכם. זה בינך ובינה.
    זה לפני הכול, תחליט מה אתה רוצה ממנה.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 29-10-2011 בשעה 22:02.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect