נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אני שום מקום אבל בכל מקום אתה סתם גיי נכתב במקור על ידי BigHit וואלה חחחח אני במרכז =\ מסכן נכתב במקור על ידי Display קוראים לה יאנה מה אני יעשה. יאן ויאנה, זה כאילו נולדתם בשביל לעזור למשה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
לילה טוב אנשים =]
נכתב במקור על ידי By The Way חחחחח למה?@! אני שכנעתי אותו
נכתב במקור על ידי Heracles אתה סתם גיי אני רק עושה את עבודתי נערי
נכתב במקור על ידי LikeMe לא חושב שיאשרו לך את זה נכתב במקור על ידי Display נעול. Eat Shit motherfuckers
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אני רק עושה את עבודתי נערי להיות גיי? ><
משה??? היכן אתה?????????? משה?????????????
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display משה??? היכן אתה?????????? משה????????????? במחשב שלך ידבע P:
נכתב במקור על ידי Heracles להיות גיי? >< לא להיות שם ופה באותו הזמן וזה כולל מאחוריך ממש כרגע
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain לא להיות שם ופה באותו הזמן וזה כולל מאחוריך ממש כרגע איזה גיי אתה
נכתב במקור על ידי Heracles איזה גיי אתה חח אני אם תמונה של הצעקה אחרי באנג בפרופיל שלו ? איזה בכיין חושב אני רציני ><
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 29-10-2011 בשעה 22:41.
יאללה בלגןןןן עוד מעט אני יוצא אז תישארו פההההה שיהיה לי מצחיקק
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain חח אני אם תמונה של הצעקה אחרי באנג בפרופיל שלו ? איזה בכיין חושב אני רציני >< אתה גיי.. פשוט גיי.. נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה בלגןןןן עוד מעט אני יוצא אז תישארו פההההה שיהיה לי מצחיקק תחזור שיכור ותגיב כאן תגובות.. זה יהיה מצחיק לדבר עם שיכור
נכתב במקור על ידי Heracles אתה גיי.. פשוט גיי.. ROGER THAT
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה בלגןןןן עוד מעט אני יוצא אז תישארו פההההה שיהיה לי מצחיקק אה הינה הגיי הזה הגיע
חוקי הפורום