נכתב במקור על ידי idonthavenameagain ROGER THAT אבל למה אתה כזה גיי?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles אתה גיי.. פשוט גיי.. תחזור שיכור ותגיב כאן תגובות.. זה יהיה מצחיק לדבר עם שיכור איזה שיכור אני עם האוטו
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker איזה שיכור אני עם האוטו FUCK YOU
נכתב במקור על ידי Display אה הינה הגיי הזה הגיע הגיי הזה שאתה מאוהב בו
נכתב במקור על ידי Heracles FUCK YOU מוחהחהחהחהחה
נכתב במקור על ידי Heracles FUCK YOU U MAD?
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker מוחהחהחהחהחה גיי נכתב במקור על ידי By The Way U MAD? לא, אני מאוכזב
נכתב במקור על ידי Heracles אבל למה אתה כזה גיי? כי הפרה אמרה לי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker הגיי הזה שאתה מאוהב בו גם O.o וגם ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain כי הפרה אמרה לי אתה גיי.. אני לא ממשיך איתך יותר את השיחה גיי.
נכתב במקור על ידי Heracles גיי לא, אני מאוכזב האשכולילה בכניסה של 16 פלוס היום... יש לך ת"ז? שצ חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker האשכולילה בכניסה של 16 פלוס היום... יש לך ת"ז? שצ חחחחחחחחחחח ש"ז מוחעחעחע
נכתב במקור על ידי Display גם O.o וגם ? איך היה בב"ש חיימשלי?
נכתב במקור על ידי Heracles אתה גיי.. אני לא ממשיך איתך יותר את השיחה גיי. תמשיך LITTLE BAD GIRL I LIKE WHEN YOU TALK DIRTY
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain תמשיך LITTLE BAD GIRL I LIKE WHEN YOU TALK DIRTY אה אנגלית? your mother is a very, very bad girl
חוקי הפורום