נכתב במקור על ידי RoyaIJoker איך היה בב"ש חיימשלי? היה פיצוץ נשמה ! בסוף יצאתי לטיילת עם חבר קניתי לפחות משהו לעשן ...
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Heracles אה אנגלית? your mother is a very, very bad girl ואו איזה גבר דיברת על אמא שלי תיזהרו ממנו כולם הוא מסוכן חחחח מה יש לך אתה לא מבין שאני צוחק ? מה אתה לוקח רציני זה אשכול ספאם אם לא הבנת ><
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 29-10-2011 בשעה 22:53.
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain ואו איזה גבר דיברת על אמא שלי תיזהרו ממנו כולם הוא מסוכן חחחח מה יש לך אתה לא מבין שאני צוחק ? מה אתה לוקח רציני זה אשכול ספאם אם לא הבנת >< מה רציני.. אתה אמור עכשיו להחזיר לי >< ירידה שלי- ירידה שלך- ככה זה פועל
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles מה רציני.. אתה אמור עכשיו להחזיר לי >< ירידה שלי- ירידה שלך- ככה זה פועל THAT TAKE THAT
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain THAT TAKE THAT יצאת מאוד יפה בתמונה הראשונה..
נכתב במקור על ידי Heracles יצאת מאוד יפה בתמונה הראשונה.. 1 - 0 לך
נכתב במקור על ידי Display היה פיצוץ נשמה ! בסוף יצאתי לטיילת עם חבר קניתי לפחות משהו לעשן ... אמרתי לך כדאי לצאת קצת יאללה ביי חברים אני חוזר בלילההה
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker אמרתי לך כדאי לצאת קצת יאללה ביי חברים אני חוזר בלילההה תהנה נסיך שלי .
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain 1 - 0 לך טו-שה..
מי כאן?
נכתב במקור על ידי Heracles מי כאן?
נכתב במקור על ידי Heracles טו-שה.. רכלן שצריך נקודות לשינוי שם P:
נכתב במקור על ידי Display
נכתב במקור על ידי MosheSee רכלן שצריך נקודות לשינוי שם P: מה אתם מרכלים עלי יגייז? אתם גם מרכלים על מייקל לואיס?
נכתב במקור על ידי Heracles מה אתם מרכלים עלי יגייז? אתם גם מרכלים על מייקל לואיס? לא מרכלים אנחנו לא כמוך P: אני סתם שולט לו במחשב P:
חוקי הפורום