ראיתי שאנשים עושים מזה מלא מלא כסף..?
איך? חוץ מהרשמות והורדת אפליקציות
כמה א נשים אמרו שזה "איטי" וקשה ללחוץ כל יום.. איך אני עושה את זה?
למה באתר שלהם, דרך המחשב, זה לא נותן לי להתחבר?
ראיתי שאנשים עושים מזה מלא מלא כסף..?
איך? חוץ מהרשמות והורדת אפליקציות
כמה א נשים אמרו שזה "איטי" וקשה ללחוץ כל יום.. איך אני עושה את זה?
למה באתר שלהם, דרך המחשב, זה לא נותן לי להתחבר?
נערך לאחרונה על ידי froben; 30-10-2011 בשעה 00:57.
|
|
רק אם יש לך גישה להרבה אנדרואידים ואייפונים, תוכל להרוויח הרבה.
זהו גם אני עוד לא הבנתי אני יכול להתחבר עם אותו המשתמש בכמה אייפונים והכול ואני יוכל להוריד בכולם ולקבל תשלום לאותו הPP?
לא יודע, תעשה משתמשים חדשים(מאימיילים חדשים[תקשר אותם לPP שלך, וכשתסיים תמחק]), בכל מכשיר.
הוא יודע מה כל מכשיר כבר הוריד לפי המספר הסידורי שלו, הוא צריך לאשר קודם את המכשיר ורק אז אפשר להירשם, ז"א לפי מה שכתבת תוכל להרויח 35$.
(רק כדי להוסיף לך עוד 25 סנט, כל פעם תרשם תחת משתמש אחר שלך(שעומד לעשות פאיאאוט) סתם כדי לנצל את כל המשאב.
נערך לאחרונה על ידי matanmou; 30-10-2011 בשעה 01:49.
כוסעמק אחד פה רשם שאפשר להתחבר עם אותו המשתמש בכול הפלאפונים ועכשיו הלך לי 5$ בגלל זה
עשיתי עם האייפוד משתמש חדש אבל הוא מראה לי את הרמה של המשתמש הקודם שלי ואת האפליקציות שהורדתי איתו
רגע, עשית משתמש חדש באותו אייפוד בו ההשתמשת מהתחלה? כי זה בודק את המכשיר עצמו, הוא מזהה אותך לא לפי אייפי או שם משתמש מחובר, אלא לפי המספר הסידורי של המכשיר.
בתוכנה יש לך invite friends, תזמין לאימייל של המשתמש הבא שאתה רוצה לפתוח, עכשיו תפתח משתמש חדש במכשיר אחר, יהיה לך שם כתוב לכתוב מי הזמין אותך(ברשימה של האפליקציות יעני איפה שההזמנת חברים) תכתוב את השם משתמש של מי שהזמין(מה ששבחרת).אגב, מאיפה אני מביא ת'קוד של ה25 סנט?
אם אתה מעוניין למשתמש הראשון שאתה פותח אשמח אם תכתוב chelseafans אבל אתה לגמרי לא חייב.
נערך לאחרונה על ידי matanmou; 30-10-2011 בשעה 01:57.
אני אגיד לך ככה
יש לי אייפון שהוא המשתמש העיקרי שלי עכשיו מישהו פה אמר שאני יכול להשתמש בו בכול המכשירים במקום לפתוח אימיילים ומשתמשים חדשים וכו'
ראיתי שזה לא עובד אז התנתקתי ומאז זה תקוע לי זה מראה כאילו שום מתשתמש לא מחובר אבל כול האפליקציות שהורדתי עם המשתמש הראשי מסומנת באפור הצלחתי לפתוח משתמש חדש אבל אני מחובר למשתמש החדש וזה מראה כול מה שעשיתי במשתמש הישן
מה הכוונה האימייל לא עובד?
אם הוא לא עובד, אז לא משנה, תפתח במכשיר אחר משתמש חדש(כאמור מאימייל אחר), ואם אתה רוצה תרשום את השם שכתבתי לך(שוב אתה לגמרי לא חייב) אבל הבנת איך לעשות את זה?