קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 01:33
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 01:08
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-07-2007, 00:35
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 07-07-2007, 15:19
  5. [help]בבקשה אני חייב עזרה בקשר לסרברים ..
    על ידי gilada7 בפורום Counter Strike
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-04-2007, 15:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

help, אני מתכוון עזרה. (או במילים אחרות, מחסוף השפה).

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

ברירת מחדל help, אני מתכוון עזרה. (או במילים אחרות, מחסוף השפה).

יום טוב לכולם.

אמנם שפת האם שלי היא עברית, אבל מאחר ואבא שלי לא הגיע מהארץ הוא דיבר איתי באנגלית עד גיל 5 בערך.
    בנוסף לזה אני גם דיסלקט, מה שמקשה עלי התמודדות עם השפה (למי שלא יודע מה זה, תשאלו קודם לפני שאתם
    מספקים איזה פיתרון מפגר על סמך השערה שלכם על הנושא). העניין הוא שהרבה יותר נוח לי עם השפה האנגלית מאשר
    עם השפה העיברית. אני מוצא את עצמי מתקשה להחזיק שיחה ונתקע באמצע. לפעמים קורה שאני מתאמץ על איך להמשיך
    את השיחה. זה מוביל לזה שאו שאני לא מוציא מילה מהפה לפעמים עד דקה (כשזה לא בזמן המתאים, זה שורף לי את הסט.)
    או שאני כן זורק משפט, אבל קשה לי להמשיך עם זה.
    לפני חודשיים, הייתי באמריקה והרגשתי הרבה יותר הקלה. התחלתי שיחות חופשי והיה לי הרבה יותר נוח בשיחות שלי.
    מהפעמים הבודדות שנתקעתי, היה ברור לאנשים שאני מנסה למצוא את המילה המתאימה ולא שיש לי בעיה בשפה.

זה לא ברמה של להשבית לי את החיים ורוב הזמן לא מורגש. בגלל שאני מנסה לקחת את הפיקאפ צעד אחד קדימה, אני
    מעוניין לתקוף את הבעיה הזאת חזיתית. אז השאלה שלי אם מישהו מכיר דרך טובה לפתח ולחזק כישורי שיחה?
    תשובה של להתחיל שיחות באקראי לא עוזר לי, זה יותר כמו תשובה כללית. אני אשמח אם למישהו יש רעיונות להציע לי
    להתגבר על זה. יש לי רעיונות לשיחה אבל קשה לי לקשר אותו לתוך השיחה. אם אני עושה את זה תוך כדי, ברוב המקרים
    הסט יישרף. כל טיפ שאתם חושבים שיוכל לעזור לי, או לחילופין אם הצלחתם להתגבר על בעיה זהה, זה יעזור.

נ.ב.
    (קראתי ואני עובר על הלינקייה מידי פעם אז אין שם בגדול משהו שאני לא יודע, אז זה לא עוזר ופתחתי בעבר פוסט
    דומה, אבל פה אני ממקד את הנושא.).
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

שמע, אם אתה לא מרגיש בנוח לדבר בעברית, אין בעיה שתסביר שיש לך בעיה, שנוח לך לדבר יותר בשפת האם ותתחיל לדבר באנגלית.
    אין שום דבר רע בבעיה שיש לך, אף אחד לא יאשים אותך, להיפך, לדעתי הרבה בחורות בארץ אפילו יתלהבו מזה.

ואם ממש חשוב לך לשפר את כישורי השפה שלך, אני מציע שתפנה לעזרה מקצועית כלשהי. אני בטוח שזה משהו שאתה יכול לשפר.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תגיד שאתה תייר מאמריקה
    או שלחלופין תעבוד על העברית שלך.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

social skills are gained by being social(opening sets, talking to people, being friendly and talkative). language skills u get from either talking to people or going to an institute and learn how to talk better. u might notlike the asnwer to your question but this is it in order to talk better u need to talk alot, practice makes perfect thats it the only advice i have for you..

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

קודם כל אין לך מה להתבייש ! אני אגלה לך סוד קטן : רוב האנשים פה בארץ לא יודעים לדבר עברית כמו שצריך.
    נשמע מגניב דווקא , היו לי 3 אמריקאים בשכבה (אפילו בכיתה .. לא באותו זמן) והם דווקא משכו את תשומת הלב של כולם,
    ואני דווקא מאוד נהניתי להיות איתם ואפילו לעבוד קצת על האנגלית שלי .. תחשוב על זה שאתה מיוחד , אתה אקזוטי פה בארץ
    אתה על תקן תייר, ואם יש לך מבטא אז בכלל מגניב
    עוד משהו..
    אם אתה מתקשה למצוא מילה פשוט תגיד "איך אומרים את המילה banana בעברית?" לדוגמא , אנשים ישמחו לעזור לך

בכללי , כל תכונה שיש לך תשפיע עליך באופן שאתה תקבע.. אם תתבייש בה , אתה בעצם תהפוך אותה לנקודת חולשה מאוד בולטת אצלך
    ואם תאהב אותה ולא תתבייש בה היא תהפוך לעוד נקודת חוסן , בין אם זה גובה, משקל, מבטא , וואטאבר

בהצלחה

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

דבר אנגלית! - תפתח את הסט באנגלית, פה ושם זרוק מילים בעברית ויבינו אותך.

מה גם שזה ממש כייף לפתוח סט בשפה זרה - אתה תמיד מקבל יחס שונה וטוב יותר.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אם אתה מחפש מילה או הדרך להגיד אותה פשוט תזרום על זה באנגלית. זה גם יפתח עוד נושא שיחה כנראה, וגם אם הן לא יבינו, אין לך במה להתבייש - זה שם אותך באותה שורה כמו שלהן. אתה לא יודע עברית טוב והן לא אנגלית. ונראה אותן אומרות מסצ'וסטס.

חוץ מזה יש עזרה יותר מקצועית אם זה ממש מפריע לך.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    יום טוב לכולם.

אמנם שפת האם שלי היא עברית, אבל מאחר ואבא שלי לא הגיע מהארץ הוא דיבר איתי באנגלית עד גיל 5 בערך.
    בנוסף לזה אני גם דיסלקט, מה שמקשה עלי התמודדות עם השפה (למי שלא יודע מה זה, תשאלו קודם לפני שאתם
    מספקים איזה פיתרון מפגר על סמך השערה שלכם על הנושא). העניין הוא שהרבה יותר נוח לי עם השפה האנגלית מאשר
    עם השפה העיברית. אני מוצא את עצמי מתקשה להחזיק שיחה ונתקע באמצע. לפעמים קורה שאני מתאמץ על איך להמשיך
    את השיחה. זה מוביל לזה שאו שאני לא מוציא מילה מהפה לפעמים עד דקה (כשזה לא בזמן המתאים, זה שורף לי את הסט.)
    או שאני כן זורק משפט, אבל קשה לי להמשיך עם זה.
    .
    נשמע קצת כמו רחמיים עצמיים
    אני רוסי, עליתי לארץ בגיל 5
    ואני לא מרגיש שזה איכשו גורם לי קושי בדיבור
    יש לי חבר טוב שעלה גם פחות או יותר באותו גיל והוא דיסלקט, והוא אחד האנשים היותר חברותיים שאני מכיר

בכל מקרה לדעתי אתה מנפח פה בעייה שבפועל היא לא יותר מדי בעייה
    למה שאני מתכוון שהשפה זה לא מקור הצרות שלך, ותחלס אתה צריך השתפשפות קצת ולהתאמן על יכולות חברתיות, אבל אם אתה עדין חושב שהצרות שלך מגיעות דווקא מזה, לך למורה לפיתוח קול, יעשה איתך פלאים (למרות שאם כבר, עדיף לך לחוג דרמה או תאטרון, כדי שתשתפר בעמידה מול קהל)
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect