נכתב במקור על ידי Maor591 יש פ' ... _ ' א ו ר - פ י _ ר ברצינות זה כאילו כ"כ קל ליאור משהו... נ??
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display ליאור משהו... נ?? לפני ה א' זה לא י' ... זה צופציק כזק ... כאילו ככה : ' וזה י .. ולא אין נ' .... פסולים : ה' ג' נ'
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 30-10-2011 בשעה 15:57.
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 לפני ה א' זה לא י' ... זה צופציק כזק ... כאילו ככה : ' וזה י .. ולא אין נ' .... פסולים : ה' ג' נ' ז? ....
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ז? .... אין ז' ... פסולים : ה' ג' נ' ז'
נכתב במקור על ידי Maor591 אין ז' ... פסולים : ה' ג' נ' ז' צ' ??
נכתב במקור על ידי YUVAL852 צ' ?? אין צ' ... פסולים : ה' ג' נ' ז' צ' אני רואה שקשה לכם , רמז : משחק בליגה הספרדית
ב' ?
נכתב במקור על ידי YUVAL852 ב' ? אין ב' ... פסולים: ה' ג' נ' ז' צ' ב'
ח???
מנהל פורום ipad לשעבר כדי שאני ייתן לכם מענה מהר בבקשה תצטטו אותי בהודעות שלכם אשמח אם לא תענו על תגובותיי בפורום בשבת ובחג, תודה ישלי: ipad 2g 16G IPOD 2G 8G LAPTOP LANOVO PS2 ועוד בקרוב!
נכתב במקור על ידי יוי ח??? איו ח' ... פסולים : ה' ג' נ' ז' צ' ב' ח' _ ' א ו ר - פ י _ ר
נכתב במקור על ידי Maor591 איו ח' ... פסולים : ה' ג' נ' ז' צ' ב' ח' _ ' א ו ר - פ י _ ר ל..?
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ל..? אין .... _' א ו ר - פ י _ ר פסולים :ה' , ג' , נ' , ז' , צ' , ב' , ח' , ל' .
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי Maor591 איו ח' ... פסולים : ה' ג' נ' ז' צ' ב' ח' _ ' א ו ר - פ י _ ר דאור פישר או איך שלא כותבים את זה.
נכתב במקור על ידי Display דאור פישר או איך שלא כותבים את זה. הללויה ! שאלה באה : מילים מבולבלות ורן אלסיו
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 31-10-2011 בשעה 14:26.
נכתב במקור על ידי Maor591 הללויה ! שאלה באה : מילים מבולבלות ורן אלסיו רון לואיס.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום