אתם נכנסים לחנות.. כמו שילד נכנס לחנות צעצועים - העיניים נוצצות
לפי מה אתם בוחרים מה אתם שותים בפעם הבאה?
סוג אירוע \ כמות כסף ?
מה אתם יותר שותים - יין, בירה, ליקר, וודקה, ליקר, קוניאק?
דיון נעים :]
אתם נכנסים לחנות.. כמו שילד נכנס לחנות צעצועים - העיניים נוצצות
לפי מה אתם בוחרים מה אתם שותים בפעם הבאה?
סוג אירוע \ כמות כסף ?
מה אתם יותר שותים - יין, בירה, ליקר, וודקה, ליקר, קוניאק?
דיון נעים :]
נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 31-10-2011 בשעה 16:53.
".It always seems Impossible until it's done"
|
|
זה תלוי לאיזה אירוע ומה אתה רוצה לעשות באירוע ..
אם זה איזה מסיבה מטורפת או משהו, אתה תקנה כנראה איזה וודקה נחמדה, אם רוצים להתפנק ויש תקציב אז דאבל אספרסו או גרייגוס, אם אין כל כך תקציב אז פינלנדיה
אם זה על האש נחמד כזה עם חברים, אז איזה כמה בירות זורם
בדרך כלל גם אם מחפשים משהו חדש, מחפשים המלצות מחברים ..
זה יכול להגיע מטקילה .. עד לאיזה ליקר נחמד, או אפילו יין לפעמים
אני בנאדם של בירות בכללי
גולדסטאר פעם בכמה זמן ולפעמים איזה צ'כית או גרמנית.
אני תכלס לא קונה אלכוהול כשמציעים לי נחמד פעם בקצת וויסקי או טקילה במינון די נמוך![]()
תלוי בתקציב...
עד 150 שקל: רד לייבל או אבסולוט/פינלנדיה/רוסקי+ערבוב XL/BLU/RED BULL
עד 250 שקל: גרייגוס/ואן גוך/בלאק לייבל
עד 400 שקל: סטולי אליט/גרין לייבל
עד 700 שקל: גולד לייבל
עד 1400 שקל: בלוגה גולד/בלו לייבל
בדרך כלל אני קונה מה שאני מכיר, ויודע שזה טוב. אני לא אוהב לקבל הצעות מאנשים, אם אני רואה שמשו טוב לי, אני לא מוצא סיבה להחליף אותו במשו אחר.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
איזו מין חשיבה זו תגיד? ניסית פעם גולדסטאר, היה סבבה אז תישאר עם זה כל החיים?
איך תכיר אם לא תנסה? נשמע לי מפגר...
אוי לא, ניסיתה וודקה סטולי במקום פינלנדיה והפינלנדיה הייתה יותר טובה... מה תעשה עכשיווו?
בקשר לנושא, ברור שזה תלוי בתקציב ובאירוע. בדר"כ אין תקציב אז זה ככה:
מסיבות - ארק(איילים) או וודקה (בדר"כ פינלנדיה אבל לא באמת קריטי שמערבבים) עם עירבובים
פאבים - בירות (גולדסטאר \ פאולנר \ גינס \ טובורג תלוי בפאב ואווירה) + ערק \ ייגר \ וודקה \ באד אפל מה שבתקציב וזורם...
סתם לשבת עם חברים\ות - בירות , שמפניה, יין או פשוט מה שיש בבית.
ברור שאני ינסה אחי, אם נגיד אני לא אוהב גולגסטאר וחוללללה על הייניקן אז העדיפות שלי תהייה הייניקן, זה לא שאם אין הייניקן אני לא ישתה בכלל, אתה מוציא את הדברים שלי מהקשרם אחי אני לא כזה מרובע וכן פתוח לנסיונות, ובמה שהתנסיתי כבר אני מעדיף להישאר עם זה אם זה טוב לי.
אויי לא ניסיתי וודקה סטולי במקום פינלנדיה והפינלנדיה הייתה יותר טובה... אני לא יקנה יותר סטולי ויעדיף פינלנדיה.
ברור שיש הרבה סוגים, אבל אני לא מטומטם עד כדי כך בשביל לקנות בקבוק שלם כדי רק לטעום או רק כי אמרו לי שזה טוב. אם אני רואה בקבוק שאני לא מכיר, אני טועם, משווה, ואומר לעצמי בונא מה שאני מכיר זה הרבה יותר טוב מהזבל הזה, או בונא אחלה של דבר אני חייב לקנות בקבוק ולשבת סתם עם חברים.
אחי כבר אמרתי לnewbie101 שאני לא בן אדם מרובע, אני כן טועם וכן פתוח להצעות, אבל מה לעשות אני גם מעדיף להישאר עם בקבוק ריק של וודקה מאשר להישאר עם חצי בקבוק שלא באלי עליו בכלל ולהתחיל לשכנע אנשים לקחת את הבקבוק והם מסרבים כי הוא מגעיל, זה כבר קרה לי פעם ולמדתי לא לבזבז את הכסף שלי על שטויות.
בפאבים / מועדונים / אולמות אירועים שותה רק בירות ... הרי גם ככה הכל מזוייף !
בכללי אני בן אדם של וויסקי , אז פעם בכמה חודשים מתפנק על בקבוק חמוד של גלנפידיך ... פשוט חולה על זה
אני כמו שאתם יודעים חובב וודקה גדול אבל גם אני מודה שאין כמו להתרווח על כורסה ולהתפנק על כוס של בלו לייבל עם סיגריית דווידוף אדום
אני בעיקר שונה יין ובירה,רק בימי שישי אני שותה וודקה
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
תלוי איזה סוג אירוע יש
עם זה סתם ישיבה עם חברים אז איזה אבסלוט או חוטיצה
עם זה אל העש או נוסעים לים איזה ארגז בירות
לשבת עם חברה איזה טקילה או וויסקגי טוב
מה שבא לי בטוב בעין אני לוקח בעניין הכסף קצת מיקוחים וזה אצלי ועוד אני יקבל עודף(תלוי על מי אני נופל...)